0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стафилококус ауреус
« -: Юни 14, 2015, 23:15:49 pm »
Здравейте много съм притеснена преди два месеца ми намериха straphylococus aurerus /MRSA/ и Enterobacter cloacae лекуваха ме с антибиотици и отново ми пуснаха секрет и не се изолира патпгенна флора.След месец отново имах оплаквания като течение с миризма и ми се появи една пъпчица от вътрешната страна на бедрото която не изчезва вече два месеца.отидох отново на гениколог и ми откриха раничла на шииката на матката,направиха ми цитонамазка и чак изследването да излезе.От известно време чувствам болка в ръката ,възможно ли е тази бактерия да се е върнала отново и да атакува цялото ми тяло :( Много съм притеснена :(
« Последна редакция: Юни 15, 2015, 22:41:39 pm от Мели »
*
Re: страптококус ауреус
« Отговор #1 -: Юни 15, 2015, 16:46:38 pm »
Ramona, само лекар може да ти постави диагноза. Прави това, което си правила и досега - ходи на лекар за прегледи и изследвания и разкажи за всички проблеми така, както си описала тук.

Инфекцията ти с MRSA е сериозен проблем, но ти сама пишеш, че е излекувана.
Всякакво вагинално течение с миризма трябва да се изследва микробиологично и да се лекува, ако се открият гъбички или бактерии. Раничката на шийката на матката е отделен проблем и е добре, че е изследвана чрез цитонамазка. Изчакай си резултатите и виж какво лечение ще ти назначат.
Re: Стафилококус ауреус
« Отговор #2 -: Юни 16, 2015, 10:33:35 am »
Да,изследванията ми излезнаха,дори ми замразиха раничката,но мисля да продължа да се боря и да разбера от къде идва ввсичко това,съмнявам се за ЧПВ и мисля да продължа да си правя изследвания,просто много ме притесниха тези бактерии защото пише че са много опасни и ме е страх да не би пак да се появят и да ми преченяват лоши неща :( .