0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #440 -: Юли 06, 2015, 19:08:06 pm »
Огромна част от хетеротропните бременности приключват и за двете ембриончета. Така е просто. Ако всичко е наред още по- добре. Нямам нагласа за нищо, както и да завърши- спокойна съм. :)
Не бъркайте реализъм с негативизъм, за не съм негативна. Няма нужда от прогестерон, тъй като зацапването(не е кървене) си има логично обяснение.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #441 -: Юли 07, 2015, 00:45:25 am »
Всичко свърши тази вечер- биха ми метотрексат. Имала съм хетеротопична, но без пълен тубарен аборт.
Благодаря ви все пак за подкрепата. Реализъм и негативизъм не са една и също.
След 2 месеца подновяваме опитите. :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #442 -: Юли 07, 2015, 00:53:11 am »
Pav-la, много съжалявам   :hug2:
желая ти бързо възстановяване!

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #443 -: Юли 07, 2015, 07:02:23 am »
Здравейте сладурки,
скоро не съм писала,но ви чета постоянно.
При нас нещата са в лек застой,обстоятелствата го наложиха,но това не е проблем.Бебеправихме си без проследяване,без напрежение от график за секс и т.н
Утре съм на първичен преглед при др.Персенска,което значи,че съм сменила клиниката и лекаря.
След прегледа ще ни бъде по ясно как,кога и с какво ще продължим.
Общо взето е това...

Криси,убедена съм,че всяко второ момиче с нашата съдба се върти в този кръг.Не съжалявай за пропуснатото,мечтата за която се борим оправдава всички пропуски.
Един ден,рано или късно ще напуснем кръга гушкайки така желаното бебе,независимо първо ли е,второ ли е.

Маки,радвам се,че си така позитивна,надявамсе проблема при половинката да е отшумял.
Кога чакаш МЦ?

Павла,искренно съжалявам за така развилите се обстоятелства при теб.Не губи куража,бързо стъпвай на крачета и напред.Добре е човек да бъде реалист,дори когато реалността е негативна.
Не си сама,тук сме за да се "държим за ръце" и никоя да не пада докато не е стигнала термин.

Силно гушкам всички които се нуждаят от прегръдка.
След прегледа ще пиша.

 :bighug:



*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #444 -: Юли 07, 2015, 08:09:01 am »
Павла, много съжалявам  :? Наистина ми се искаше и вярвах, че при теб всичко ще завърши с хепи енд. Гушкам те и ти пожелавам скорошно възстановяване :bighug: :bighug: :bighug:


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #445 -: Юли 07, 2015, 14:18:14 pm »
pav-la много съжалявам  :bighug: нищо де, щом стана толкова бързо първият път, и следващия ще е така ;)


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #446 -: Юли 07, 2015, 14:44:04 pm »
Благодаря ви!
Все още не знам дали ми се е разминало. Петък и понеделник пак съм на лекар и така. Само се моля да не се стигне до операция, а метотрексатът да си свърши работата.
Иначе овулациите ми са били точно както ги почувствах- 1во ляво, после дясно. Лявата е в тръбата, дясната в матката, ама смисъл от това нямаше.
Снощи за малко да си изпусна часа, че бях заспала, но добре че ми се обадиха да ми напомнят. За един час трябваше да реша. Не потърсих второ мнение, но хубаво се видя сака в лявата тръба.
Имаше много голяма възможност да стане пълен тубарен аборт, но и тогава вероятността да се запази маточната бременност беше много малка, заради излива, който би се предизвикал . Не ми се рискуваше да загубя тръба, а не дай си боже да стане и по сложно.
От самото начало не тръгна добре тази моя първа бременност. Сигурна съм, че съм взела правилното решение.
Иначе имах само 3 симптома- много бях жадна, наистина много. Обикновено пия много вода 3-4л, а тогава започнах по 5-6л. и не ми стигаха.
Зацапването, което ме накара толкова скоро да си направя тест.
Нямах никакъв апетит, ядях на сила.
Ако всичко се развие според очакванията, както се надявам, ще си изкарам едно хубаво спокойно лято, малко напрегнат септември и след това ще подновим опитите.
Надявам се всички да сте се махнали от тази тема до тогава. :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #447 -: Юли 07, 2015, 23:32:38 pm »
Ако всичко се развие според очакванията, както се надявам, ще си изкарам едно хубаво спокойно лято, малко напрегнат септември и след това ще подновим опитите.
Надявам се всички да сте се махнали от тази тема до тогава. :)
А дано мила :))) Айде след лятото и ти едно френско бебе да заченеш :)

ДАЛИНДА айде стискаме палци, аз знам че ти си си супер спокойна, за това теб не те мисля....само пожелавам прашец в твоята посока :)) много скоро...Благодаря за пожеланията....

Аз цикъл нямам още, НО го чакам  8) Всичко си ми върви едно към едно като М, за това дори нямам надежди...Имах доста надежда за прегнила, ама както някоя от вас спомена че "всеки месец е на него" и  ми стана ясно, че явно това не е някакво чудо от което ще забременея просто така...(защото като ми го сложиха направо се виждах бременна вече хах)

Момичета, дано не е тъп въпроса, но лутеланата фаза варира ли на всеки цикъл или е фиксирана за някакво определенно време. Просто моято за сега съм я калкулирала за по-къса, към 12 дни почти всеки месец, чудя се дали и този така да я смятам..
« Последна редакция: Юли 07, 2015, 23:39:11 pm от Krisi08 »


*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #448 -: Юли 08, 2015, 18:15:42 pm »
Криси, по принцип няма нищо фиксирано, но ако ЛФ варира, то и цикъла се измества. Защо и ти така негативно? Нали бебе се прави за да НЕ ти дойде цикъла? То в крайна сметка ако е станало, станало е, но защо трябва да се пращат такива отрицателни сигнали към вселената?

И преди го бях казвала и пак ще го кажа --> много отрицателна ми се вижда тази тема. Никаква вяра и никакъв дух :/ Хайде по-уверено всички :) аз от 12 години се мъча за 1ва рожба и миналия месец дори превръзки не си купих, а купих тест за бременност, защото исках да изпратя сигнал към вселената за бременност, а не за менструация. В крайна сметка вселената ни връща това, което и изпращаме.

Аз изпращам много вяра и надежда за положителни тестове и бебчета и ще се радвам ако повече от нас правят същото. За съжаление се оказва, че повечето тук си чакат менструации те и се готвят за следващият месец...

По-ведро момичета и с повече вяра. Далинда, желая ти да не стигнеш до персенска а да видиш + тест преди прегледа ти с нея. Криси на теб също ти желая да видиш + тест и стига вече сме говорили за менструации :)



Павла... Гуш и цун, така ми се искаше да не се стига до загуба на маточното ембрионче, даже се ядосах че не са ти предложили да премахнат извънматочното, а да запазят маточното, но после прочетох какво си написала за риска от загуба на двете, а и тръбата и затова мисля, че наистина по-добрия вариант е другия месец начисто да се започне :) съжалявам че минаваш през това изпитание, но вярвам, че следващият опит ще е успешен <3

Колкото до нас --> 3ти ден от цикъла днес. Секс правихме в петък и нямахме фал, аз нищо не изкоментирах, но се надявам проблема да отшуми. Засега сме още супер изморени от къмпингуването, този път бяхме с приятели, които казаха, че ние много се преуморяваме, особено мъжа ми. Даже приятелите ни казаха, че може и от това да не му стига силата да свърши, заради непрекъснатите активни занимания, с които сме заети всяка седмица...

Та този месец по-спокойно ще го даваме :) Само в събота ще ходим за риба и другият уикенд сме на палатка на един от островите в бостънското пристанище, но ММ смята, че няма да се изморим много ...

Ягодка, не съм те забравила--> хубавите неща се случват ненадейно :) пожелавам ти положителен тест за бременност още този месец :)

Поздрави и стиснати палци на всички бебе правещи :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #449 -: Юли 08, 2015, 19:07:52 pm »

Ягодка, не съм те забравила--> хубавите неща се случват ненадейно :) пожелавам ти положителен тест за бременност още този месец :)

Поздрави и стиснати палци на всички бебе правещи :)
Ох Благодаря..Днес ме е обвзела депресия май...
Всички покрай мен забременяват..Мъжо си идва от работа говорим си и там 2 жени на негови колеги бремни...Не знам кога ще стане при нас...Седим и си чакаме да дойде Август за преглед..А на всичкото отгоре сега 2 месеца се пазим  :?  Абе думи нямам...
Пожелавам ви успех момичета  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #450 -: Юли 08, 2015, 19:51:21 pm »
Павла, много съжалявам. Пожелавам ти да мислиш позитивно и бързо да те връхлети новата надежда  :bighug:

Маки, и аз вярвам, че вселената откликва на желанията ни. Аз ще пътувам и се чудех дали да си взема превръзки в багажа. Миналите месеци преди М уж за всеки случай се подготвях с необходимите консумативи, но сега защо да взимам, като няма да ми трябват  :wink:

Ягодке, сменям канала на тв-то и само бремменни по филмите, по улицата-само бременни, а за капак онзи ден даваха филма Джуниър за бременния мъж. Но щом Арнолд Шварценегер може да забременее, и ние можем, момичета  preggo
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #451 -: Юли 08, 2015, 20:11:31 pm »
Момичета, в малко по-преден пост ви бях разказала за миналия юли, когато и около мен само бебешки знаци и бременни. Като за капак, когато бяхме на морето ми закъсня 5 дни и вярвах, че е станало. Не направих тест, за да е по-наситена 2 чертичка. Една вечер пускахме китайски фенери, пожелах си да видя на др ден  :bfp: От всички фенери само нашият не литна и вече знаех, че не съм Б. Ревах цяла нощ, а на др сутрин на плажа ми дойде, добре че имах тампон под ръка. Вечерта ММ, решен да ме успокои купил фенер и ме заведе да го пуснем. Не литна веднага, но литна. И ето така имах нова надежда. Знаех, че няма да стане веднага, но бях сигурна, че ще стане. Маки е много права за положителната нагласа и Вселената. Сигурно от моята "уста" не ви звучи много успокоително, защото съм бременна и отстрани лесно се дава акъл, но много ми се иска да ви дам кураж, да не се предавате и да не мислите негативно. Не казвам да не сте реалисти, но вярвайте. Повярвайте ми, ако една жена е решила да бъде майка, то тя ще бъде рано или късно. Дали ще е забременяла спонтанно, дали асистирано, дали детето ще е осиновено, няма никакво значение. Ако има желание, има и начини! Не забравяйте, че след тъмнината винаги идва светлина. Просто ми се иска да знаете, че там в тъмното не сте сами. И когато падате винаги ще се намери протегната ръка, която да ви помогне да се изправите, за да продължите... Обичам ви!


Всеки миг е още един шанс...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #452 -: Юли 08, 2015, 20:12:31 pm »
Не си взимай превръзки, тя вселената си знае вЕрно. Аз веднъж си взех тест за бременност, заради леееко закъснение, ей така спонтанно. Правих го след като изкарах цял ден с тампон и убеждението, че вече ми дойде. Е....той взе та се оказа положителен (ей тоя в подписа ми)  :lol: Подобни пориви не съм имала никога преди това, хем години наред правихме бебе старателно и не... Тогава не правихме, аз си бях навила за ин витро на есен и "си свирках" по темата в онзи момент.
Не съм суеверна, религиозна пък никак, но вярвам в една "особена сетивност" понякога и тя никога не ме е дънила. И за хубаво и за лошо.

Успех на всички - дано в тези жеги завалят + тестове тук.  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #453 -: Юли 08, 2015, 23:35:57 pm »
Здравейте момичета новичка съм тук но имам въпрос ,с моя приятел правим  опити от 4 месеца за бебе,и  утре ще е 7 ден от както ми закаснява ,днес направих тесс който се оказа отрицателен и много се разочаровах ,възможно  ли е  теста да не е отчел правилно ,и дали все пак имам още някакви шансове да сме направили бебе:(
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #454 -: Юли 08, 2015, 23:48:50 pm »
Възможно е, ако е имало късна овулация. Колко дни ти е МЦ по принцип? Ако имаш възможност пусни кръвен тест за бременност. Ако не, изчакай 14 дни от последния полов контакт и тествай с пиклив тест. Успех!


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #455 -: Юли 08, 2015, 23:50:44 pm »
Ами принципно цикъла ми е 29-30 дена  и ми е сравнително редовен и се чудя дали да не звънна на гинеколожката ми утре или   да изчакам още
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #456 -: Юли 09, 2015, 00:04:53 am »
Засичаш ли О? Според мен може да й се обадиш, но ако уринален тест не отчита все още, едва ли ще се види нещо на ехограф, освен удебелена лигавица. Пробвай утре нов тест а първата урина. И най&добре пусни кръвен. Стискам палци!


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #457 -: Юли 09, 2015, 00:17:01 am »
Мерси много утре  сутринта ще си направя още едни тест,иначе не съм си засичала О гинеколежката ми каза горе долу според цикъла кога ми е и да изчакаме да минат още няколко месеца тъй като не виждала да имам някакви проблеми,просто да си имаме редовен сексуален контакт и да не мислим  .А ако си направя кръвен тест  утре при това закаснение със сигурност  ще покаже дали съм или не съм  бременна  така ли ?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #458 -: Юли 09, 2015, 00:34:51 am »
Кръвният тест може да покаже дали има бременност най-рано около 10-11 дни след овулация. При това закъснение (щом цикълът е редовен и не се очаква да е имало късна О.) кръвният ще даде категоричен отговор. Успех, Kali_88!

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #459 -: Юли 09, 2015, 08:02:33 am »
Благодаря ви много  момичета,сутринта си направих теста който отново излезе отрицателен,явно и това няма да е нашия месец:( и просто ще изчакам да ми дойде(ако въобще ми дойде) ако ли не ще отида при гинеколожката ми  да ме прегледа защото явно има някакъв  появил се проблем ,защото до сега не съм имала такова закъснение:(