0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отварям тази тема, ако има пациентки на тази клиника да споделят тук. Разбирам че вече имат сключен договор с Фонда . http://invitrobg.com/health-news/1610-in-vitro-tzentar-d-r-stefanov-ofitzialno-sklyuchi-dogovor-s-tzar
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #1 -: Май 01, 2015, 23:43:40 pm »
 :hello:
Да сключил е вече договор с ЦАР!
Не мога да споделя много от един преглед. Д-р Стефанов е моя лекар- само това мога да кажа. Той ми отговори на въпроса на които в друга клиника не го направиха. Много е внимателен и вдъхва доверие и кураж, който вече бях загубила.
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #2 -: Май 02, 2015, 06:59:43 am »
 Добро утро!Записвам се да ви следя.Дали има успели момичета с инсеминация?
« Последна редакция: Май 02, 2015, 07:34:58 am от te4ke82 »
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #3 -: Май 09, 2015, 20:54:26 pm »
Някое момиче да е било скоро в клиниката?Да сподели, как е минало?Аз имам записан час за 15 май.
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #4 -: Юли 06, 2015, 22:42:17 pm »
Казвам се Петко Стоянов и сме от Габрово.
Правихме инвитро с жена ми при този в Стара Загора и понеже жената е все още травмирана от ситуацията, аз сядам да обясня какво прекарахме. Принципно не съм по подобен тип писания, особенно и в форум като тоя(надали съм си мислил че някога ще вляза тук), но меко казано съм повече от разочарован от лицето стефанов и изобщо от това което преживяхме покрай него.
Избрахме да е при него в СЗ защото не е далече от Габрово, някакси не ми се нравеше идеята че из някой клинике се чака по месеци за час.
Първо - още от първото й разкрачване намери проблем който бил от маса време. Ми много сори, но купчината изследвания който веднага му стоварихме и бяха направени от всичките тия клиники дето дават часове за след месец не откриха това, той го видя за 1 минута.
Клиниката като цяло е безкрайно тясна, персонала е претрупан с всякакви занимания, очевидно недостига и всеки преглед е свързан с някаква припряност, бързане, трансфери и пункции се правят като жените дремят в едно тясно стайче след това, жената лично е изчаквала час и нещо на масата(или магарето или както му се вика онова) докато някой я премести.
Тва че и двете и ръце бяха дълго време сини от  сестри дето 10 минути не могат да налучкат вена не го коментирам.
Не искам и да коментирам уклончивото мърморясване че само 3 яйцеклекти били извадени, две оплодени, ама то не знам си какви били и прочее.
Винаги съм се чудел не лежи ли семейството на милоста на лекарите ако след пункцията по една или друга причина ембрионите или не се оплодят, или не се развият какво ли ще стане. Може би ще кажат - ми сори, сега няма да стане и да ви вземем парите - следващия път......или ще ти трансферират едно нищо, щото все пак 3 бона не са за изтърване и после ще вдигнат рамене.
Както и да е, мина уж трансфера, жената се закова чинно и послушно почти 10 дена без да става от леглото. Без каквито и да и било оплаквания.
Отива на 14тия ден на кръвен тест в 9.30 сутринта, скапаната сестра отново и човърка 5 минути в ръката за кръв. Към 13 щяло да излезе резултат.
Тук идва момента който беше най - отвратителен - деня в който трябва да стане ясно имало ли е ефект всичкото това търчане, нерви и изсипване на пари - никой не ни се обади до почти 8 вечерта. Не знам дали можете да си представите на всичкото това очакване за резултат, да ти кажат ще ви звъннем към 1 да ви кажем резултата и до 8 вечерта - нищо.
Към 18:00 след 10 минутно набиране на телефона в клиниката вдига вероятно заспалата кифла на рецепцията и почва да мънка че щяла да каже на доктора, че щели да ни звъннат. А резултатите са при нея, нищо не и пречеше да ни каже.
Към 19:30 почвам да набирам безпир наличните телефони на  лекаря и ембриоложката, щото такова безхаберие просто не съм очаквал.
Към 8 вечерта успешно се свързваме за да научим че те били много учудени как точно с нас не се е получило.
доктор стефанов в Стара Загора - НИКОГА ПОВЕЧЕ.........

* редактирано от модератор - т. 9 от правилата на форума
« Последна редакция: Юли 07, 2015, 07:46:52 am от Елфи »
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #5 -: Август 10, 2015, 12:47:01 pm »
записвам се за темата. От Бургас съм и се чудим дали в Пловдив или Ст.Загора да започмен процедурата.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #6 -: Август 10, 2015, 18:58:19 pm »
за мен Пловдив е логичният избор.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #7 -: Август 11, 2015, 08:02:31 am »
Аз съм от Стара Загора :)
Но си ходя в Пловдив :)
Успех ти желая!
*
Re: Ин витро център Стефанов - Стара Загора
« Отговор #8 -: Януари 12, 2017, 15:57:03 pm »
Хайдеееееееее малко да  раздвижим темата.  И аз съм пред дилема . Дали да посетя клиниката.  Някой с пресни впечатления от там ?