0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте.От почти две години пия противозачатъчните.Вместо Линдинет 20,защото имах нередовен цикъл,и един път киста,която изчезна след като с хапчета предизвикаха цикъла ми.
От както пия контрацептивите,ми идва на 5-тия ден след свършването на хапчетата.И ми вървеше по 3-4 дни.
Преди няколко месеца за пръв път ми вървя само ден и половина,и Аз отидох на преглед.Нищо нямаше,и лекаря обясни че се случвало да намали от хапчетата.
Но миналия месец вместо да ми дойде на 5-тия ден,ми дойде направо на 7-мия,и ми вървя едва два днИ.А същата седмица,преди да ми дойде,бях на контролен преглед +цитонамазка.Гледаме на вагинален видеозон и всичко беше наред.
Този месец същия номер,дойде ми направо на 7-мия ден,и ми вървя едва ден.
Незнам вече какво да мисля,утре ще ходя на преглед.
Кажете мнението си,според вас да се притеснявам ли?
*
Re: Закъснение на цикъл,въпреки противозачатъчните
« Отговор #1 -: Април 17, 2015, 16:39:21 pm »
Мисля че нямаш повод и основание за притеснение, според мен е нормално да имаш по кратък цикъл при прием на противозачатъчни  :P
Няколко дни след като писах тук бях на преглед.Няма киста,няма Нищо.Не можа да ми обясни защо два месеца ми идваше не на петия ден,след спирането на хапчетата както до сега, а на седмия ден.
Но каза че се виждало че имало задържана кръв или течност в матката.Най-веротно било кръв.
Аз го попитах дали е нещо притеснително, той Каза че можело някои път цикъла да бил по обилен,и да не съм се притеснявала.
Било нещо като джоб.
Аз съм раждала и двата пъти секцио.
Но преди като ме е гледал на вагинален видеозон не е казвал нищо.
А и в интерес на истината истината,аз друг път гледам монитора и все си мисля че и друг път се виждаше така както и тогава,като Каза за джоба и задържената кръв.Незнам.
Но не Каза нищо освен че можело някой месец да ми е по обилен.
Сега днес чакам да ми дойде...