0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Личен лекар GP в Русе - кой да бъде?
« -: Април 03, 2015, 11:14:04 am »
Пускам си темата с тайната надежда да се включат повече русенки, макар и да не са много активни тук.
1.  И така, през юни предстои да си сменяме личния лекар (който иска, разбира се) и аз смятам да сменя д-р Орлин Кожухаров. Д-р Росица Гецова също я отричам.
Хайде, моля, споделете кои са Ви ДжиПи-та? Предпочитам да е в централната част на града, в краен случай, в бившата Трета поликлиника - също може.

2.  И още: въпрос относно личен лекар за децата. До сега не са били при педиатър, а при Кожухаров. Та той ми е давал направления за педиатър. Но се чудя, дали да не ги запиша при някой друг.
Как се казваше една ДжиПи, която практикува в бившата Трета п-ка - педиатър, неонатолог? Тя работеше и в болница Ескулап, та тя именно пое дъщеря ми от корема ми. За съжаление, забравих името й. :oops: :( Май трябва да питам д-р Бурмова, защото тя пое другото ми бебе (починалото).
Знам, че на Теди (EVIQ) нейната дъщеря беше именно при тази лекарка. Но и Теда няма как да я питам.... :(

П.П. и нещо малко извън темата, но малко като реклама:
Наскоро бях пациент на МБАЛ Медика за една лека операция на пръст. Да Ви споделя, много съм доволна; обстановката е приятна, докторите и сестрите - вежливи. Отидох на 7-ми март (събота) вечерта към 18 часа и бях приета в Хирургията, а после и в Операционната. Не съм била спешен случай, и ако бяха в другата болница, щяха да ме върнат за понеделник. Той и тук хирургът ми каза, "искате ли да дойдете утре?", :) викам му: "не, сега съм дошла, а от една седмица го отлагам тоя палец". :)
И не си мислете, че се плаща нещо кой знае какво. Работят си с Касата и си отиваш с направление. Платих са само за два дни престой по 5.80лв. на ден. Вероятно толкова би струвало и в МБАЛ Русе.
Само исках да споделя. Да не си мислите, че някой ме е подкупил да ги рекламирам?  :wink:
« Последна редакция: Април 03, 2015, 12:09:51 pm от синьо кокиче »

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Личен лекар GP в Русе - кой да бъде?
« Отговор #1 -: Април 03, 2015, 14:49:24 pm »
Кокиче, защо не питаш бабата на Калина? Едва ли е сменила педиатърката.

Re: Личен лекар GP в Русе - кой да бъде?
« Отговор #2 -: Април 03, 2015, 16:14:46 pm »
А, Блу, благодаря ти.  :)
Аз тази опция я знам, по принцип. Но все ми се щеше някой от нашия град да се включи, ама няма ги.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Личен лекар GP в Русе - кой да бъде?
« Отговор #3 -: Април 20, 2015, 23:50:35 pm »
Маги, ние сме при Татяна Матева.
Знаеш, че когато дойдохме в Русе преди почти две години не познавай никой - дори и теб  :D , наш познат един от най - добрите лекари в града, но не джи-пи се зае с мисията да ни намери личен лекар.Колебаеше се между двама, трима и отсече Матева!
Доволна съм, винаги преглежда много обстойно - особено Ива, не я познава много добре и когато има и най малко съмнение изпраща на педиатър.С направленията проблем не съм имала.
Кабинета и е зад халите ул.Чавдар Войвода 3, нова кооперация, чистичко, уютно,приема само с часове, няма навалица и хора искащи да те прередят, който тя извика той влиза.