Здравейте бебе-правещи!  Изчетох стотици статии и форуми и несъм по близо до отговор дали съм бременна най накрая.  Ето и моята история: 
От около 5 години се опитвам да забременея и до сега не се получава. На 26г съм и съм се отчаяла,  че няма да мога да имам детенце. 
Трябваше да ми дойде на 10.09, а днес 17.09 още няма и помен от МЦ... Гърдите ме болят като при ПМС,  кръста,  гърба също,  от време на време пристягане в яйчниците.  По принцип МЦ м е редовен,  идва ми обикновено на една и съща дата,  от време на време се измества с няколко дни,  но сега не знам дали е така.  От толкова опити и отрицателни тестове вече напълно съм се отчаяла.  Направих тест преди няколко дни,  въпреки че ме беше страх да го погледна-шуърчек, но беше отрицателен и все пак очаквам да ми дойде.  Ето и необичайните симптоми,  които не знам дали не си въобразявам вече: започнах да си хапвам повече,  да огладнявам по-рано от обичайно,  по принцип ям чак на обяд ,  а докато бях отпуска вкъщи няколко пъти хапвах още в 9-10ч,  не забелязвам промяна във вкуса за храна,  единствено по мазна храна малко ме отвращава, започнах да ям повече мляко. Имам много газове и с извинение се оригвам и пръцкам по цял ден. Имам нещо, което не знам дали да определя като гадене,  все едно ми е заседнала буца в гърлото и постоянно ми е едно такова гадно,  нямам позиви за повръщане,  но все пак има едно по особено усещане. От вчера Гърдите ме болят малко повече,  като при ПМС,  не виждам промени нито в големина и форма,  нито в цвета.  Преди няколко дни мерих температура и беше 37.3, но по принцип не я следя, така че това не ми е ориентир изобщо.  Искам да направя още един тест,  но ме е страх да видя пак една черта и просто чакам да ми дойде МЦ. Моля се този път да не ми дойде и да съм бременна,  но ме е страх да се надявам дори и за сега се убеждавам,  че ще ми дойде за да не се разочаровам пак,  за това и още задържам вторият тест,  понеже не искам да възлагам напразни надежди и после да се депресирам още повече.  Моля споделете мнение по моя въпрос,  каквото и да е. 
Желая прекрасен ден на всички и успех в бебе-правенето