0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    megi79

  • ***
  • 231
  • Маргаритка
Здравейте момичета - съжалявам че пускам нова тема лично за моя проблем но спешно трябва да имам инфо какво да правя.
Къс протокол от втори ден - 275 ден единици гонал на ден, от 5 ден цетротид, обичайна схема, всичко вървеше добре.
На последния преглед на 7 ден се установиха два доста по-големи фоликула по 17-18мм, които си бяха доста големи за този ден а другите по средно 12-13мм, нормални за деня си.
lh - 0.86, estradiol 1050 -
Още същия ден забелязах влага във влагалището и на другия същи, както при овулация. Вечерта Мъжа ми му се искаше секс. Аз не позволих заради микробиологията, но все пак се стугна до намесата на ръката....не зная какво се е случило, но факт че днес 9 ден от стимулацията тези два големи фоликула ги нямаше Shocked малките стоят
В паника съм какво ще стане сега ??? Като има овулация нали жълтото тяло започва да произвежда прегестерон и започва подготовка на матката, другите фоликули им трябват поне още 2-3 дни стимулация и най-ранната възможна пункция чак вторник - сряда??? Дотогава маткава вече ще иска да приема ембриони, а ние тепърва ще ги правим и изобщо ако извадим яйцеклетки дали ще стават за нещо??? Какво ще стане сега??? Много съм притеснена!!!
Доктора казва да продължавам да си бия дозите, но дали има смисъл не се ли е провалило всичко вече Crying or Very sad Чакам да ми излезе резултата от лх, да видим защо са се пукнали!!!
Не доумявам как при толкова ниско лх могат да се пукнат.
 Аз нормално като бебеправим ходя на спорт - много интензивен, напъвам се - коремни преси, пак прави секс и всичко което сме правили и сега , но не сме успявали да ги пукнем ние по наше желание, а когато си дойде пика на лх - то
Моля ви споделете ако някой е изживял същото. Не зная какво да правя!!!!
Ще се боря до край, за да те имам!