0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #300 -: Октомври 24, 2014, 20:46:29 pm »
Не следя много Брадъра поради една основна причина -  няма такива гнусни и противни същества като Албена Вулева и дъртия вАмпир, който ѝ е майка. Те, сега разбрах що Албенчето е такова противно същество.
Хич не смятам, че не трябва да се обсъжда липсата на хигиена у двете, дори напротив. Мразя мърлите, особено тези с претенции.  И седнало Албенчето  да коментира, плюе и присмива на всеки, който ѝ попадне пред погледа  :lol: Въз основа на какво?

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #301 -: Октомври 24, 2014, 20:55:24 pm »
Мец, реално - някой от нас има ли реална представа за хигиената на тия двете, дали миришат, или не, дали се мият достатъчно често, дали не се... Ми не. Има жени, които след всяко пишкане се мият с душ, има и такива ползващи т. хартия след пишкане. Ако миещите се нарекат бършещите се мърли и миризливки - това факт ли е, или някакво лично виждане по темата? Имам приятелка, която си мие косата на 2 дни макс и все мазна и мръсна изглежда тая коса - просто й е такава, не че момието е нечистоплътно...
Да, против съм да се коментират в такъв формат определени физиологични...подробности, защото това е удар под кръста и нещо може да изглежда еди как си, пък реално да не е така. Затова бива - ако атакуваш някого - да го атакуваш по други параметри, а не колко често и как си мие г**а.

Воче - явно влиза в менопауза и не се усеща, такива нервни изблици и самонавиване не са по реда си.

Людмила е мега нагла и напориста - факт. Не й симпатизирам лично аз. Албена е в кофти позиция, защото такава - онакава й е майка все пак, не може да остане безучастна. Отделно, че това е И игра и всеки си реализира стратегия, която да елиминира конкуренцията. Каква е стратегията - честна, нечестна, подла, долна - кой както може все пак. Албена освен да овладе своите нерви на макс и да изкара другите от кожата им - друго не може. Че те се вързват си е тяхна вина и грешка, не на Албена.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #302 -: Октомври 24, 2014, 21:12:23 pm »
Цялата Албена е грешка. Нанасяла е толкова удари под кръста  на маса хора, че това е нищо. Нека малко и тя хапне от кофата с помията, с която обикновено залива от ефира.

На Воче животът ѝ явно е труден. Като добавим и евентуално навлизане в менопауза, напълно я разбирам.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #303 -: Октомври 24, 2014, 21:39:30 pm »
Меци, отговорих просто на тезата ти, че е ОК да се обсъжда кой и дали миришел и колко често и как се подмивал. ;) За мен това не е ОК, отнесено към когото и да е, не към Албена конкретно. Нещо повече - израз на изключително лоши обноски и тъпоумие е да хукнеш да коментираш такива неща на фона на върлите си претенции колко си хай. ;)
За мен дадено поведение, ако е неприемливо - то е просто такова, не зависи към кого персонално е насочено същото. Казано съвсем просто: Не бих ритнала своето куче, защото не намирам ритниците по животни за уместни просто. И точно затова - не бих ритнала и твоето куче, понеже е твоето и там вече - нЕма проблем да се рита.

Воче, колкото повече я гледам - толкова по-разбираемо ми става, защо аджеба й е труден живота.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #304 -: Октомври 24, 2014, 22:02:59 pm »
Точно такъв тип обсъждане отнесено към Албена за мен е ОК. Обосновах се защо, че даже ѝ е малко.
А претенциите ѝ не са по-малко от на другите в къщата.

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #305 -: Октомври 24, 2014, 22:14:03 pm »
Точно такъв тип обсъждане отнесено към Албена за мен е ОК. Обосновах се защо, че даже ѝ е малко.
А претенциите ѝ не са по-малко от на другите в къщата.
Това, че за теб е ОК - го разбрах.  :lol: За мен не е ОК - към когото и да било. Но всеки с разбиранията си. Албена може да бъде захапана яко по толкова други параграфи, че е "златна мина" меко казано. Това, че й дъвчат дамската превръзка от един месец - показва колко им е малко багажа и на тях самите.

Еднакво ниска топка са ми. Едната нарича децата на другата (които не е и виждала) идиоти (или нещо такова). Другата пък мноУ възвишената захапва с: "А ти кажи що нямаш внуци а? а?". Каквато Албена и другите такива, ми нейсе... :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #306 -: Октомври 25, 2014, 00:37:10 am »
Проявих мазохизъм, та гледах и "Голямата уста"  :lol:  Злобета я бях преглътнала предварително, но мадам Червенкова (пак!) ми идва твърде едрогабаритна за преглъщане. Още по-ужасното...зрителите били пожелали Ванюшката да е постоянен коментатор в предаването  8O, та оттук насетне - щяла да бъде там всеки петък. Сега остава "зрителите да пожелаят" и Мигленчето Ангелова да е постоянен коментатор и дори самоотвержени зрители като мен няма да го гледат това предаване. То и без друго никой не го гледа май (и не е чудно защо), та забелязвам отчаяни похвати да му вдигнат рейтинга. И те сааааа...ексклузивни кадри от къщата, които можем да видим за сефте (и изобщо) само във Венеткиното предаване.  :lol: Явно никаква гледаемост няма, за да опрат до такива примамки вече горките.
Първото видео беше голям смях наистина, но от този приятния смях - не нечия върла излагация. Линдарева с едно шише вместо микрофон, на двора, пред много от съквартирантите имитираше Людмила на кого, какво казала, вкл. на нея самата и как го е казала... И Людмила и Албена бяха там, всички се смяха от сърце вкл. и аз. Ситуацията беше много позитивна и за пореден път си мисля, че на нас ни показват само скандалите и брутализмите.  :? Жалко наистина, защото споменатото видео беше наистина забавно, приятно, зареждащо...не да те натоварва, като почти всичко друго, което се излъчва този сезон.

Имаше и друго интересно видео, показващо как Албена със спокоен тон спори с майка си на...кенефна тематика  :lol:, но не темата е важна. Важното е, че Албена нито за всичко аплодира майка си, нито пък е съгласна с нея, нито е да й мълчи (дори по такъв незначителен въпрос). Понеже четейки коментари на други места - доста бяха в посока, че тези двете са си на един акъл и "като две капки вода". Аз не съм на това мнение де.

В общи линии, може и да ми е последната "сводка", относно "Голямата уста", не съм сигурна, че и в бъдеще ще извадя нерви да гледам час Венета с Червенкова в добавка. Тя пък  още по-противна и за гледане и за слушане, че и с тоя хашлашки речник и назидателен тон за всичко.... Че и през 5 мин. опява как то видиш ли във ВИП-а хората трябвало да дават пример за подражание, да възпитават "населението"...ей тая глупост, ако я чуя още няколко пъти, все тая от кого и ще се обеся. Откъде на тия хора им хрумва идеята, че някой, който е станал обществено известен заради свое някакво умение (пеене, танци, режисура, хубави цици, рисуване...все едно) - следва и като човек да бъде някакъв прекрасен, приятен, безгрешен и идеален?! Това, че си добър в някакв професионална област - не означава изобщо (и най-често е обратното), че в личния си живот, навици, обноски си пример за подражание и нещо егати прекрасното.  8O Ама давали те по телевизията, хората те гледали... Ами да, дават те и то ТОЧНО във формат, чиято цел е да ти свали цялото професионално лустро, да те покаже на публиката като "просто човек" с всичките му качества и слабости, формат целящ да повдигне ПР-завесата и обикновено залостената врата към личния ти живот. Това е идеята на Биг Брадър като шоу по принцип. Не да ни показва някакви съвършени, идеални, безгрешни същества и ние пред ТВ-то..."онче-бонче" ей на тоя искам да приличам и аз, ще ми бъде пътеводна светлина от днес нататък.  :lol: Аз самата - изключително вярвам в добрия възпитателен ефект на лошия пример апропо, като средство за онагледяване на дадена теза. Много по-убедително е да покажа на детето си един хероинов наркоман, да го види как изглежда, какъв му е живота, как е съсипал семейството си, как всички те страдат...да го види с очите си. Отколкото да му изнасям часове наред лекции за вредата от дрогата, ама ей така имагинерно да му минават покрай ушенцата, или да му соча някой успял човек за пример, додавайки "той не се дрогира!". Данчето Христова дори - е чудесен (анти)пример за едно дете, на което обясняваш кое му е важното на четенето, образованието и добрата обща култура. Чудесно го онагледи онази вечер. ;) Ако Дани беше по-голям, можех спокойно да му кажа: "Ето Данаиле - това е Данчето Христова, безспорен талант, с глас, с кариера, не си изкарва парите с преподаване на история - да, но виждаш ли колко унизително се получава един човек с такава кариера, на тази възраст, като не знае нещо нарицателно, което го пише в учебниците за 6-и клас". И още куп възможности "възпитателни" дават подобни формати, въпрос на подход е. Ние що така сме свикнали, че само поднесен на тепсия "добър пример" е нещо което може да възпита, или замисли поне - не ми е особено ясно. Пък точно Ванче Червенкова да ми дудне кой бил човек за пример и кой не бил е просто гротеска... :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #307 -: Октомври 25, 2014, 03:58:54 am »
Струваше си да стана в 3 нощес за да ме осени гениалната мисъл,
кое все пак е зрънцето убост в Биг Брадър, а именно разборите на Балзак по темата!
Шапки долуууу  :balk_63: 

Жбруле, едвам ги изтрайвам тези, даже муТеТо натискам!
Голямо сгромолясване на "ВИПА", а частта за Ванюша Червенуша ми е любима  :lol:
Добре, че заспах и не си я причиних реално!

А Злобета е върха на сладоледа, аз добавям и още едно - Вендета  :lol:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #308 -: Октомври 25, 2014, 15:02:02 pm »
 :lol: :lol: :lol: Мише, к'во викаш...ставаш сред нощ и "се обогатяваш духовно" от четене на ББ-спам.

Да ти кажа честно, аз не разбирам защо в този формат се залага 100% на негативизъм. Естествено, че лошите новини се гледат повече, че скандалите и драмите са пикантерия за зрителите и нЕма начин такова нещо да се гледа без "в казана да се сипе доволно" и от тях. Обаче пък като всяка "еднокомпонентна манджа" - и тая започва да натъртва и да опротивява на консумиращите я, в т.число и на мен. Вижда се идеално, в рядко изпуснатите за излъчване кадри, че не е то само скандал и драма в тая къща, а има купища весели моменти, закачки, забавна лиготия, смях... Това със ЗорчИ снощи наистина беше яко весело, позитивно, момент в който тя иронизираше както себе си - така и всички останали. И всички останали се попикаваха от смях буквално, не някой да се засяга, обижда и пр. Та не ми е мноУ ясно на мен, защо режисьорите не миксират двата вида ситуации в излъчванията, а ни тровят нервите и слуха само с драма, грозни скандали, обиди...
Не съм специалист в областта разбира се, но си мисля, че едно "по-балансирано меню" за зрителите - ще е много по-гледаемо и ще се гледа наистина с кеф. А не както става сега - гледаш с някакъв егати върлия мазохизъм. Поне аз като зрител се усещам така най-често.

Вместо да релаксирам с тоя формат, да ми е забавно видяното...то в общия случай като приключи и са ми натегнати нервите още повече, заради нечия къде истинска, къде измислена драма и истерясване на килограм. :? В крайна сметка - този сезон започна с летящ старт, страхотна предпоставка да бъде интересен за гледане и откъм участници и откъм заявена концепция (която те не реализираха) и накрая к'во стана? Обичайното - филии, чистене, готвене и кръшкане, гарнирани с нервни изблици и обиди. На това му се казва "готова работа да я развалиш"  :lol:

Феноменът, видим по форуми и ФБ - баш Албена Вулева да се превърне напоследък в най-симпатична на зрителите, говори сам по себе си, че толкова ни додея на всички от драма и истерия, че овладяното и спокойно поведение на даден играч е повод да го харесаш, въпреки спорната биография на същия. Което реално доказва тезата ми, че яко прекалиха с тия скандали и простотии, постоянното им навиране в очите на зрителите и, че толкова вече дойде въз...та някой само защото не крещи, а съска и хапе тихичко буди симпатия.

Воче достигна и тя невероятни висини в истерясването и си отряза сама главата. Както беше приета за жертва след изцепката на Минчев за сина й, снощи я виждаме да кълне кЪт дърта циганка по Людмила с "Внуче да не видиш!". Еми всичко може да е, ама сега...ти като майка изгърмя бушоните, че някой казал нещо гадно за твоето дете, пък в следващия момент - никакъв проблем нЕма да наредиш чуждото дете по не по-малко грозен начин. Изключително ми е"любим" подобен двоен аршин, според който на мен - не може и не бива нещо, ама аз на друг - може. Щото ме бил провокирал. Съвсем отделно, че темата защо някой няма деца - изобщо не ми е приемлива за чесане на език и лични нападки. Албена може да е казала, че не иска деца, може наистина да не иска, може и просто да не може да има и да не желае да коментира причината за това. При всички положения - не ми е приемливо да бъде нападана по този параграф точно. Има доволно други, по които да я захапят аргументирано все пак, тя не е някоя света водица...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #309 -: Октомври 25, 2014, 15:18:53 pm »
Воче достигна и тя невероятни висини в истерясването и си отряза сама главата. Както беше приета за жертва след изцепката на Минчев за сина й, снощи я виждаме да кълне кЪт дърта циганка по Людмила с "Внуче да не видиш!". Еми всичко може да е, ама сега...ти като майка изгърмя бушоните, че някой казал нещо гадно за твоето дете, пък в следващия момент - никакъв проблем нЕма да наредиш чуждото дете по не по-малко грозен начин. Изключително ми е"любим" подобен двоен аршин, според който на мен - не може и не бива нещо, ама аз на друг - може. Щото ме бил провокирал. Съвсем отделно, че темата защо някой няма деца - изобщо не ми е приемлива за чесане на език и лични нападки. Албена може да е казала, че не иска деца, може наистина да не иска, може и просто да не може да има и да не желае да коментира причината за това. При всички положения - не ми е приемливо да бъде нападана по този параграф точно. Има доволно други, по които да я захапят аргументирано все пак, тя не е някоя света водица...

Подобни коментари с истеричен привкус ръсеше и на Минчев, но тогава мина по тънката лайсна на непростимата обида и някак не й обърнаха внимание. И Албена и Минчев може да са всякакви - арогантни, злобни, интриганти, епитети всякакви могат да им се пришият и все ще са верни за едно или друго тяхно поведение или коментар, но нападките за здравословни проблеми и деца са крайно неприемливи и нелицеприятни.

Снощната Уста не можах да я гледам, но като те чета май не съм загубила особено. Съвсем издъниха кофата организаторите на ББ. Има къде по-пиперливи и интересни езици, които да коментират. Жалко, че "На кафе" не ми е в удобен часови пояс. И Маги Желязкова и Патрашкова са ми интересни и мисля си до голяма степен обективни в оценките.
« Последна редакция: Октомври 25, 2014, 15:23:47 pm от Dodich »
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #310 -: Октомври 26, 2014, 02:35:28 am »
Додич, като каза "На кафе", че се сетих нещо...леко off и леко илюстрация за "двоен аршин"...и "още нещо". :lol:

Гала си има увлечение по гледачки, баячки, алтернативна медицина и пр. Постоянно някой гост от вида има при нея, поне веднъж седмично. В понеделник е особено тегаво (питай другарката Пешек  :lol: ) за нас простите домакини. Уикенд-спането до по-късно е разбито, ако децата са здрави - докъм 8:00ч. са изпратени на ДГ и пием кафета със сутрешни блокове (мъкааа) и после е Гала. Та не стига, че е понеделник, ами при Гала задълже се явява (половин предаване) кукумицинът известен като Д-р Папазова. Въпросната е наистина дипломиран лекар, откачила по известни и недотам известни причини, но със собствена хомеопатично-мистична рубрика, баш в понеделник сутрин. (което по личната ми скала е чист ТВ-садизъм) Абсолютно не ми е по силите да преразкажа всичките й безумни прояви, които съм изтраяла все пак. Същата женица - колкото "по-био" живее - толкова по-сбабичосан вид придобива между другото. Преди да откачи толкова - помня я от една реклама на "Космодиск" - с гъста, черна коса, на букли, опната кожа и свеж тен...абе хубава жена. Откак стана "природна" и върла хомеоПАТКА... то и коса не й остана на тая жена, не се шегувам хич. Сега е като оскубано мокро куче в главата, да не говорим за кожата на лицето й общия й тонус. То ся, че бизнес - разбирам. След последния път в който я гледах  - последва естествено реклама на м'найсе шишенца "хранителни добавки", без които - нямаме никакъв шанс за оцеляване в съвременния свят, според Папазова. ;) МноУ антиреклама е тя самата на тези продукти, ама нейсе... :lol:

Описвам ти я подробно обаче, във връзка с ББ. Папазова, рано една сутрин (в ПОНЕДЕЛНИК!) изнесе жИстока лекция на тема...ла**а. Ама във всички детайли беше засегната темата. Цвят, обем, консистенция, форма, кои са нормални, кои не са, па ги рисуваха...чудо! Отдели се внимание в коя поза да "снасяш" е Ок, коя не ОК, защо - пак подробно. Не, че мен лично ме притеснява обсъждането на нормални физиологични процеси, просто не ми вървяха с кафето, ама хайде за "благото и здравето на нацията" - ТАМ ги приехме за учебни и полезни, само щото било в "На кафе" и нЪл Д-р Папазова ни посипа сутришно с фекалии. За наше здраве естествено.

Снощи в предаването на Злобета -  гледаме ЕКСКЛУЗИВНО видео.  :lol:  Видеото е "академичен спор" между мамашка и Вулева за височината на съвременните тоалетни чинии. Държа да подчертая - воден на съвсем нормален тон и със съответните аргументи, издържани и от двете страни. Мамашка твърдеше, че следва тоалетните да са клекало само (от тия с дупките на пода), понеже анатомично сме устроени да вършим тази дейност в тази позиция. Добави, че и всъщност това е по-естествената позиция за раждане. Албена й опонира, че след като с развитието на цивилизацията тоалетната чиния е добила формата и височината, която днес масово имаме и ползваме по домовете си - явно не е чак толкУ важно от физиологична гледна точка да вършим тези неща клекнали...Или поне не е особен проблем. Или дори е възможно - еволюционно да сме се променили в достатъчна степен, че да си вършим тези неща в съвременните тоалетни , без от това да следва проблем. Т.е. двете си обсъждаха въпроса съвсем "научно", обрано откъм изрази, културно...какво е провокирало подобно обсъждане - не помня дали дадоха изобщо. Така, или иначе - всяка си остана на своята теза, БЕЗ нещо да се карат, да се крещи на тема л**а в спалнята и пр. Някои съквартиранти - напуснаха помещението  абсолютно демонстративно, за да покажат колко са потресени от темата на обсъждане просто. ;)
Естествено - в предаването на Злобета (или дето каза Мишето - Вендета  :lol: ) - това видео се излъчи, с цел да ни покаже колко са прости, гнусни, мръсни и луди тия двете жени и за какви неща си говорят моля ви сЪ! Тотален потрес и отвратения. Прочетох доста зрителски коментари после в същата посока... Ама вие видЕхте ли, че тия двете си говореха за л**а?!!  :lol: Ще речеш, че всички ние с вас - златни кюлчета изкарваме "на едното място" и жълтици бършем от дупетата на златните си гарджета, ама нейсе... Обаче все пак - беше важно да се подчертае, че темата на обсъждане е мега потресаваща, само защото е обсъждана от тези двете персони.

Значииии...не само не е проблем, ами е някак дори полезно и приятно, в 9 сабахлен Гала и лудата Папазова да ми гарнират кафето близо час, мноооого подробно и описателно с все видове и форми фекална маса, дето има на тоя свят. ПАК в национален ефир, та и по същата телевизия биля. Това - е ОК, няма проблем, то е класа, то е полезно, здравословно, кОлтурно и още там суперлативи.
В същия момент обаче, че двама играчи в едно риалити - незнайно как и защо са захванали подобна тема - се явява повод за общонационален потрес и възмущение, че някой говорел за такива неща.  :lol: И разбира се илюстрация колко те двете са прости, луди, гнусни, нечистоплътни... Не илюстрация, ами доказателство направо.

Това не е просто "двоен аршин", това е прекрасно доказателство за тъпоумието на драгите зрители (в голямата им част) Същите тези зрители - следят Гала кЪт Библията и новините на Канал 1, но там л**а като тематика са им ОК.  :lol: Не са им ОК, когато някой друг, някъде другаде ги спрегне доста по-семпло. Тогава са потресени до костен мозък. Което пък отговаря и на нашите чуденки по-напред в темата - защо аджеба тия в ББ наблягат в излъчването на това, а не на онова, защо показват все този така и никога онака... Ами явно защото това е "нивото" подходящо за възприемане от списващите в най-големия родителски форум в страната. Тези списващите там, с масово толкова акълец - възпитават още по-масово "бъдещето на България". Което пък дава отговор на много други ЗАЩО, в едни други, доста по-сериозни наши теми. Не сЪ чудете повече другарки, защо не са ви понятни хора и децата на хора, за които л***та като тематика, могат да бъдат "висша наука" и "абсолютна простащина и нечистоплътност" като тема, според това кой аджеба говори за същите, в колко часа и в кое точно ТВ-предаване.

ББ като формат - не е баш отражение на обществото в България (играчите в самия формат имам предвид). Отражение на обществото в България са реакциите на това общество, по повод ситуациите случващи се в ББ. При това - болезнено точно и то всеки път. Ако вземем кои да е избори проведени у нас и ги наложим върху реакцията, "аргументите" за същата, заключенията и "пяната" на масовия зрител на ББ (гласоподавател) - всичко си идва баш на място и придобива кристална логика. Особено в частта - колко лесно е да бъдем манипулирани, Все тая за какво. Било и за едните л**а  де'т сЪ вика...  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #311 -: Октомври 26, 2014, 12:20:26 pm »
Точно фекалното предаване на Гала изгледах от чист мазохизъм ( но ние с другарката Jbrul сме видни мазохистки на тема гледане на глупости). Заслушах се в тезата защитавана от Людмила, защото беше 1 към 1 с това което говореха при Гала. И после с изненада установих, колко гнусно и ужасно било това, казано от мамашата и какво доказателство за нейната и на дъщеря ѝ нечистоплътност, простотия и т.н. Но както каза Сиса - щом д-р Папазова и Гала го обсъждат е повече от ок.
Този никуму неизвестният до този момент Уош ме радва все повече.

п.п. малко оф топик - Сис, май по някой от комедийните канали (бтв комеди или фокс лайф) май по времето на Папазова дават „Семейните бижута на демона“. Вярно че съм гледала повечето серии, но то всичко е по-добре от Папзова и нейните добавки и шуслерови соли.
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #312 -: Октомври 27, 2014, 12:36:23 pm »
Добре, че отворихте дума за Папазова, вече си мислех, че само мен ме втриса като я видя в понеделник  :lol: Направо със страх се чудех какво ще измисли този път, та да ни накара да се размислим какво точно не ни е наред и какви прочиствания да си организираме, соли да пием... Веднъж ме изуми - пет шест вида соли изброи за деня - по различно време, в различни дози, коя за какво влияела - евала, как ги помни, аз не  можах  :lol: За прочутите Шуслерови соли става дума, ако някой се чуди...
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin



*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #313 -: Октомври 27, 2014, 19:10:37 pm »
Grace, тази сутрин с другарката Пешек пак й дъвкахме кокалите на Папазова.  :lol: Моето предложение беше да направим ФБ-група с настояване - да й бъде отрязан достъпа до ефир, а нейната рубрика да се поеме от... Андрей Слабаков.  :lol: :lol: :lol: Ей така, в понеделник сутрин някой да ти говори за кефове - свинско с винско, пушене на корем и кОлтура чат-пат. Ако не е полезно, барем ще е забавно за гледане.
Пък тя Папазова колко е полезнаааа - да сЪ гръмнеш. Днешните й хитове също бяха безбройни, но за щастие - чух само няколко, че нали имаше НС-цирк. Днес правиха кафе от жълъди (мноУ полезно ест.) и тая вика: "Има и други видове растителни кафета, не само от жълъди".  :lol: Истинското кафе, явно не шЪ да е растение, ами се добива от кози, или други жУвотни. Жълъдовото кафе разбира се е страОтен пенкелер (като всичко за което разправя тази патица) и като взе да изрежда...при белодробно кървене помагало  8O Абе тая ако я захвана и "Моториката" ще се окаже една семпла и бавно нарастваща темичка.
Пешека, ако се включи да разкаже за ходещите дървета и прегръдките с тях - ще е добре, понеже аз го пропуснах това. Яко хитово е било и то.  :lol: :lol: :lol:
Важното, което всички трябва да разберем е, че без хранителни добавки и шуслерови соли - нЕма оцеляване!!! Ама спорт, ама правилно хранене, ама ала-бала - тцъ, никакъв шанс без солите. Т'ва е то.

П.П. За наше съжаление, дори лудата Папазова е по-интересна от ББ напоследък.  :? Ха да видим пък дали нещо с днешния лайф ще мръдне...
Редактирах се, жълъди бяха разбира се. Ми като зяпах реклама на "Сушард" с лешници докато пиша...така става.  :lol:
« Последна редакция: Октомври 27, 2014, 19:28:07 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #314 -: Октомври 27, 2014, 19:24:00 pm »
Първо, кафетата не бяха от лешници, те все пак са вкусни. От желъди бяха.
Второ той момента с дърветата включваше не само ходене. Те дъбовете били крале в горите, понеже сме нямали по нашите ширини боабаби. Те от древни времена още го знаели хората и ги почитали, което е истина, но няма общо с кафето от жълъди, каквото едва ли са пили древните жреци и друиди. После малко прецъквах каналите, но хванах реплика как те дърветата разбират и могат да се преместят дори, нали и във „Властелинът на пръстена“ имало сцена в която дърветата се преместили и включили в битката.
После явно съм пропуснала нещо но хванах как говори за едни дървета, които нещо се оказало, че пречат на хората. Но те видите ли не грабнали брадвите, ами ги прегръщали и им говорили и те се преместили. Наистинааа, честно ви казвам (както казва мойта Ники с ококорени очи 8O) :lol:
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #315 -: Октомври 27, 2014, 19:47:20 pm »
Привет момичета  :D
От На кафе гледам само "Моето мечтано бебе" (ако го хвана) и гостите (в случай, че са интересни), а сега гледам и коментарите на ББ.
Въпросната Папазова (дори не знаех, че се казва така) само съм я засичала. Интересното е, че изглежда все едно всичко е пробвала сама и непрекъснато практикува едва ли не.
И моля моля без лошо за солите  :lol: Вече знаете, че си имат фен тука. Ако някой има алергии от цъфтежите през пролетта мога да му кажа какво да пие, да видим няма ли и той да остане доволен.

Днес за пръв път хванах малко от живото предаване. Някакви гривни, които засичат колко километра са изминали размятаха. Но бяха легнали по леглата и просто си движеха ръцете, а не тичаха, та сигурно пак ще загубят някоя мисия.
Няколко съквартиранта тичаха де.
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #316 -: Октомври 27, 2014, 23:22:49 pm »
Як лайф беше днес. Ама тия катили...цяла седмица нищо не излъчват, че като изтряскат всичкия събран материал за 3 часа с рекламите и коментарите...човек става на разноглед.  :?
Съвсем очаквано напусна К. Тодорова де.
« Последна редакция: Октомври 28, 2014, 00:06:28 am от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #317 -: Октомври 28, 2014, 06:14:26 am »
Винаги съм харесвала Маги Халваджиан, а след снощния лайф още повече!

Много точно охарактеризира Майка и Дъщеря / З + В /.
И аз мисля като него, че човек който целенасочено работи за това на
останалите да им е зле е лош човек.
Още няколко попадения имаше и с Ники Кънчев не се съгласи на няколко пъти!
Има нещо в този човек, което те кара да го слушаш, може би позитивизъм повече и много естественост.
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #318 -: Октомври 28, 2014, 07:51:18 am »
Най-много се смях снощи на думите, които си размениха Людмила и Михнева  :lol:
*
Re: ВИП Брадър - образцов дом (клюкарска тема)
« Отговор #319 -: Октомври 28, 2014, 08:07:53 am »
Ама не забелязвате ли,че от сравнително положителни героини ,до скоро,то Албена и маман снощи бяха направо "разчекнати"от всички ,за сметка на "Осана"та за Воче и дъщеря. Аз честно казано не видях конкретен повод за това и подозирам някаква "конспирация" :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]