0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, на 20год. съм и тази зима ми откриха ,че папилома вирус 56 е положителен.направих си цитонамазка и от Геника ми поставиха страшната диагноза ІІІб CIN4.Направих си нова цитонамазка и я занесах в друга лаболатория във Варна - там резултатът ми е ІІ група -цервицит диагноза.
Тъй като двете диагнози са много различни може ли да ми дадете координати на добър патоанатом да ми анализира цитонамазката/ стъкалцата са в мен /.За мен няма значение може и да е от София тъй като съм студентка там. Благодаря много !!!!
Re: Папилома вирус 56 и противоречиви резултати на ПАП
« Отговор #1 -: Септември 05, 2014, 19:59:08 pm »
София онкологичната болница в Дървеница все тая кой лекар те само това правят ако е Милев може да те забави много,а бе просто иди в патологията...
*
Re: Папилома вирус 56 и противоречиви резултати на ПАП
« Отговор #2 -: Септември 05, 2014, 21:08:38 pm »
Ако досега не сте правили колпоскопия я направете задължително. От там ще се реши дали ви трябва биопсия и какво точно трябва да се прави. Доколкото знам Цин4 няма   :?
Re: Папилома вирус 56 и противоречиви резултати на ПАП
« Отговор #3 -: Септември 05, 2014, 21:33:02 pm »
Благодаря Ви много! Мислех да се запиша на преглед при доц.Попова, но може би наистина е по-добре направо да ги занеса в Онкологична клиника и там вече да ме насочат .Отново благодаря, но поне два резултата да съвпаднат.Предложи ми лекуващия ми гиниколог/ ,който ми взе цитонамазката/ да ми направи кюртаж на канала на шийката на матката за по- точен резултат.
Смятам да се подложа и на това за по-голяма сигурност.Притеснявам се ,защото всеки резултат зависи от субективната преценка на този който гледа. Направо вече в нищо не съм сигурна  :?