0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Немарливи гинеколози в Русе
« -: Септември 01, 2014, 11:13:17 am »
Здравейте! Искам да разкажа на кратко за моята история, няма да изпадам в подробности. Историята е следната: след немарливо водената женска консултация от д-р Дуваджиев и сестра Дуваджиева от Русе се роди дъщеря ми  в тежко увредено състояние. За състоянието в което се роди имат вина и от патологичното отделение в АГ-Русе, защото още с приемането имаше нулев кръвоток към плода, това явно не бе достатъчно за незабавно секцио да се спаси плода  и да има по-големи шансове за оцеляване и по-малко увреждания ами се изчакаха 6 дни и когато кръвотока беше вече обратен и с губещи се тонове го извадика с тежка асфиксия без дихание в резултат на което детето е силно увредено и още се бори за живота си в една софийска болница. Прогнозите за в бъдеще са ДЦП, епилепсия, квадрипареза. Цялата ни държава е немарлива. После сме били на последно място по прираст на населението и на първо място по раждане на недоносени деца и деца с увреждания. :?
*

    Veselia

  • ***
  • 218
  • И все пак тя се върти!
Re: Немарливи гинеколози в Русе
« Отговор #1 -: Септември 01, 2014, 12:20:50 pm »
Niveq, нямам думи! Много съжалявам за това, което ти се случва! Едва ли има думи, които биха те успокоили. Пожелавам ти много здраве, сила и кураж за да можеш да се грижиш за малката душичка.
Иначе русенските "специалисти" си ги знаем - има цяла тема за това. За съжаление аз продължавам да бера плодовете на тяхната "компетентност".  Ако някой ден постигна бременност, тя няма да бъде следена в Русе, а за раждане и дума не може да става.
Стискам палци последствията да са възможно най-малки!