0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« -: Юли 01, 2014, 09:23:58 am »
Заповядайте в новата най-лятна тема :)
Нека е слънчева, нека е топла, нека е лятооооооооооо!!!!!!!!!!

Пожелавам ви здраве и много слънчеви емоции!

Честит рожден ден на София на Ники! Нека е жива и здрава и все така нахилена :))))))))) 

Ииииииии - надничайте тук, тези, които ще са на южното ни море :)
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50227.0
« Последна редакция: Юли 01, 2014, 09:26:03 am от barbaron0708 »
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #1 -: Юли 02, 2014, 21:27:22 pm »
Такова хубаво лято си изкарваме с Мони - по цял ден навън игри и забавления. Детски спомени ме налягат, точно като в лятна ваканция се чувствам. Особено при мисълта, че на есен Мони тръгва на ясла, а аз обратно на работа...

Много слънчеви дни и детски смях ви желая :)



   La vita è bella
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #2 -: Юли 09, 2014, 09:12:52 am »
Как сте отпускарки :)
Ние в събота потегляме към Банско, после сме обещали на децата, че ще отидем на палатка за ден-два. Нямам търпение вече да тръгнем, да се махна от лудницата за малко, да гледам само камъни и дръвье  :lol:
Дано и времето да е добре, да спрат вече дъждовете.
Тази година и с плажа изостанахме, въобще голямо лято  :?
А в къщи още нямам нет от бурята на 19ти... Как ли сме живяли едно време без компютри и телефони  :lol:
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #3 -: Юли 09, 2014, 11:41:43 am »
Ние в събота потегляме към Банско
Ние пък ще дебнем кога пристигате  :P

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #4 -: Юли 09, 2014, 12:33:50 pm »
А в Гърция времето как е? В неделя се отправяме на романтична почивка само с половинката. Мони отива в Ловеч при баба :)



   La vita è bella
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #5 -: Юли 09, 2014, 13:09:48 pm »
Руми, пък аз съм изпуснала, че си от Ловеч.Ми така като си ходете отскочете до Плевен или се обадете ние да дойдем, да се видим.

Мими, завиждам ти благородно за Банско душа, аз се пека на бавен огън в тоя Плевен.

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #6 -: Юли 09, 2014, 13:36:13 pm »
Ние в събота потегляме към Банско
Ние пък ще дебнем кога пристигате  :P
Сигурно надвечер в събота ще пристигнем и ще мислим организацията. Ще ти се обадя да се разберем. Със стария номер ли си още?
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #7 -: Юли 09, 2014, 14:34:34 pm »
Маги, аз всъщност съм родом от Плевен :) Мъжът ми е от Ловеч. Ще се обадя, като пътуваме към вас следващия път - да запознаем Монитата :)



   La vita è bella
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #8 -: Юли 09, 2014, 15:47:09 pm »
Е значи си градска, аааа ще се караме :)

Хубава почивка и ще се радвам да се видим :)

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #9 -: Юли 09, 2014, 16:40:47 pm »
  И аз да се разпиша, че после кой знае кога ще успея. Тази година ми е много щура, сменихме апартамента, сега и работата си сменям и другата седмица почвам на новото място. Ели я приеха в желаното училище, добре че решиха да приемат една паралелка повече иначе, нямаше да влезе. Тази седмица малкото ми момиче е на лагер, ама стискам геройски зъби и гледам да не се притеснявам, че няма как да и звънна, а 30 майки ако почнем да звъним на госпожите, ще ги направим луди. А и тя е от най-големите там... А тя като е на лагер, Стефунът е едно такова добро дете, не е истина, не му се чува вечер гласеца, рисува си динозаври, най много да измрънка, че е сбъркал, ама с подходящия молив и гума, реших и този проблем ;). Сега се моля, да не затворят детската преди август, за ремонт, че разпределението по Търново и Плевен ще стане сложно...
  Надявам се вчера на всички софиянци да не са ви пострадали колите и къщите, ние слава Богу се отървахме без "счупвания", само Стефунът беше последен в детската, че чаках автобус половин час.

  Морето, живот и здраве ще го видим за 3 - 4 дена към началото на септември и после отново в реалността. :)

Приятно лято на всички!


Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #10 -: Юли 09, 2014, 18:45:31 pm »
На вас ви е горещо, аз пък ще умра от студ. Цъкнете тук, за да видите колко градуса е при мен: http://www.bbc.com/weather/2960316

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #11 -: Юли 10, 2014, 08:13:42 am »
Добро ви утро.
Блу, да ти кажа предпочитам май това време пред жегата тук.Мразя климата в тоя град.Жегата е ужасна в 10 часа вече не се диша.

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #12 -: Юли 10, 2014, 08:33:47 am »
Маги, сменяй града или си купувайте къща, у нас още над 27 не се е покачвала температурата, имаме огромен орех пред къщи и сутрин направо си е студено, слагаме дългите ръкави. Аз обичам жегата и ми е супер времето в момента, дори може и малко повече да понеса  :D
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #13 -: Юли 10, 2014, 08:37:22 am »
м-и, града за сега няма да сменяме, варианта къща също е труден.Ако си вземем такава трябва да е в селата около града, че тук в града са ужасно скъпи.Лошото е че аз нямам книжка, ама и да имам не ми се живее в чак толкова малко населено място.Аз едва преживях прибирането от София, на третия месец за малко да се върна сама в големия град :D Та климатици ще е решението, ма моя мъж не иска с малката да пускаме климатици, а аз имам чувството че съм в критическа, все ми е топло и все не мога да дишам.

*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #14 -: Юли 10, 2014, 08:43:17 am »
Маги, я слагай климатици, то винаги има начини за охлаждане без да му духа на детето. Те мъжете понякога такива ги мислят, че и те не знаят откъде им идва  :lol: Питай го само претоплянето дали е по-добър вариант :)
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #15 -: Юли 10, 2014, 08:51:37 am »
Климатика е прекрасно решение, то и на детето му е горещо, моето се стопля доста преди мен. От много хора съм чувала, че настиват от климатиците, никога не ми се е случвало де, та не разбирам страховете. За преместването в село не знам, липсват ми приятелите, не ги виждам по 3 пъти на ден, но пък са ми на 20 минути път, реално в града между два квартала ти е същото времето  :D Тишина, спокойствие, птички пеят  :lol:
*
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #16 -: Юли 10, 2014, 10:13:10 am »
О накрая аз ще съм победител и климатик ще има, ама трябва да се препотим.А малката колко и е зор, не е истина.Много и е топло на детето.

Абе Плевен не е невероятно голям град дето да няма тишина и спокойствие.Но да няма как да изляза и пеша да стигна до центъра и да нямам един магазин за екстремни случаи не не е за мен.Много се кефя на хората дето живеят в селата, но просто аз не съм такъв човек  :?

Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #17 -: Юли 10, 2014, 10:43:28 am »
Маги, и в нашия апартамент е адска жега. Холокухнята ни е с изложение югоизток и югозапад. Слънцето ни пече от ранни зори до залез. Ние с бебо стоим там през деня.
Това, което ни помага са външните щори. Климатик имаме, но започнах да го пускам едва преди 2 дни, докато бебето спи в спалнята.
То, добре че детето взе да поспива през деня (от 2-3 дни насам). Иначе заради коликите най-дългият сън достигаше 15 мин.
На него също му е много топло миличкия. Като печка е. А като се гушкаме, съвсем става зле положението.
Моят мъж също не обича климатиците и всякакви течения. Само се гоним из апартамента да отваряме и затваряме врати и прозорци (той затваря, аз отварям и така)  :lol:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #18 -: Юли 10, 2014, 11:51:02 am »
Ох тия мамини (бабини) момчетаааа .... и моят е същият. Аз съм тази с „нисък температурен толеранс“ - или ми е студено, или горещо. Всъщност у нас още не е станало нетърпимо горещо. До обяд пече в кухнята и гледам да не се застоявам много та. От 13,30 - 14 почва да пече в спалнята и хола, които са преходни и в хола има климатик. Предиобед прозореца на спалнята е отворен, след това затварям и пускам щорите. Така правех и когато Ники беше бебе. А когато станеше много, много горещо - включвах климатика, а нея слагах в спалнята. Така де той баща ѝ е на работа през деня (с централна климатизация), а от нас очаква да се пържим в собствен сос - да бе, да. :lol:
Re: Юли - време за море!!!!!!!!!!!!!!
« Отговор #19 -: Юли 10, 2014, 12:20:17 pm »
 :lol: :lol: :lol: