0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гинеколог в Париж
« -: Юни 18, 2014, 21:06:54 pm »
Здравейте имали дами в Париж, който могат да ми помогнат с добър гинеколог ?
*
Re: Гинеколог в Париж
« Отговор #1 -: Юни 19, 2014, 09:03:27 am »
Привет sunshineee!

Аз не съм в Париж (за жалост)  :lol:, но мисля че ще е по-лесно ако уточниш за какво ти е гинеколога - дали е за рутинен преглед, МБ или за забременяване - репродуктивен специалист. Има голяма разлика не само в България по въпроса, т.ч. за да не е напразно е добре да се знае с каква цел.
Също така платено ли или по каса - там също има разлика :)
Re: Гинеколог в Париж
« Отговор #2 -: Юни 20, 2014, 18:31:29 pm »
Здравей Гинеколог ми е нужен не само за рутинен преглед, но и искам да си направя изследвания на мен и на моя партньор понеже от известно време правим опити да забременея, но без успех. Правих ме си изследвания в БГ на мен само рутинен на партньора ми спремограма и резултатите бяха "гъста сперма" Моята гинеколожка му изписа Спимен и Проксиид и каза, че като ги изпие след 2 месеца ще има две чертички, но няма. И сега сме в чужбина аз без осигуровки, без да знам език и незнам към кого да се обърна. Не знам нито какви такси имат гинеколозите тука незнам и къде да попитам. Затова се обръщам към вас ако някой знае нещо нека сподели.
Re: Гинеколог в Париж
« Отговор #3 -: Септември 21, 2014, 21:36:09 pm »
Здравей. Иди при женералист и ще ти даде направление за по евтино и ще те упъти. И аз съм в Париж. Ако мога да помогна с нещо пиши . Късмет