0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета,

От Puls.bg бихме искали да ви съобщим за и поканим на нашия Форум за бременност и раждане, който организираме тази събота, 17 май, в зала "Витоша" Интер Експо Център в София. Посещението е безплатно.

На форума сме поканили водещи специалисти, който да разяснят как да различаваме тревожните симптоми през бременността от обичайните признаци, за да не се притесняваме излишно или напротив, да потърсим лекар своевременно, за да избегнем проблем. Подобна тема ще има и за новороденото.

Ще има и още интересни презентации за раждането, феталната морфология, съхранението на стволови клетки, грижи за кожата на бебето...

Лектори ще бъдат д-р Савова от болница "Щерев", д-р Чавеева, д-р Масларска от Токуда, шеф на неонатологията там, д-р Динчо Георгиев и др.

Повече подробности, за програмата, презентациите и други можете да научите от тук http://events.puls.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/.

Началото е от 10.00 ч.


Повече за това какво ще си говорим на Форума можете да добиете представа от:
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_16471.html
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_16597.html
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_16531.html
http://www.puls.bg/health/childbirth/news_16573.html
http://www.puls.bg/health/baby/news_16588.html


Заповядайте!

Ще се радваме да бъдем полезни...
Да, и след всеки модул ще бъде дадена възможност на посетителите да отправят своите въпроси към лекарите и получат отговор от тях веднага :)

Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!