0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Зелено кафе?
« -: Април 09, 2014, 19:35:10 pm »
Здравейте, момичета!
Някой ползвал ли е "Зелено кафе" за отслабване? Голяма реклама, лесен прием, но дали наистина има ефект или всичко е само реклама и измама? Ако сте ползвали вие или някой ваш близък или познат, моля да споделите. Цената не е ниска (59 лв. е в момента), но ако чуя от познат или сигурен човек, може и да се опитам да ги отделя.
Благодаря ви предварително!

*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Зелено кафе?
« Отговор #1 -: Април 10, 2014, 14:33:46 pm »
Зеленото кафе  трябва да е точно определен вид и ако се съчетае със спорт и диета - действа  - влиза в състава на много фетбърнъри - важното е да съдържа Svetol или GCA и то най-малко  45-50% Хлорогенната киселина  е ключов елемент за загубата на тегло и чистене на мазнини
Може да си поръчаш от Айхерб:
http://www.iherb.com/Genesis-Today-Green-Coffee-Bean-with-Svetol-Pure-60-Veggie-Caps/46056
http://www.iherb.com/EuroPharma-Terry-Naturally-Svetol-Slimming-Green-Coffee-Bean-Extract-200-mg-60-Capsules/46031
http://www.iherb.com/Wakunaga-Kyolic-Svetol-Green-Coffee-Bean-200-mg-45-Capsules/51888
http://www.iherb.com/Paradise-Herbs-Green-Coffee-Svetol-60-Veggie-Caps/45677 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Re: Зелено кафе?
« Отговор #2 -: Април 10, 2014, 15:12:50 pm »
Това в таблетките ще да е екстракт някакъв вид.
В карфур гледах малки пликчета със зелени кафени зърна. Нещо такова си представям лично аз.
Макар, че думите на Денис + диета  и фитнес, тотално ми променят нагласата относно вълшебното действие на зеленото кафе.
Ако ще пробвам това, бих опитала с натурални зърна.
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Зелено кафе?
« Отговор #3 -: Април 10, 2014, 16:41:28 pm »
Това кафе/натурални зърна/ би ти свършило работа само като антиоксидант, напр. :)

Няма такова вълшебно хапче, което като го изпиеш да отслабнеш.
Всъщост има - но са много опасни за здравето / напр. Лида/

Когато се цели сваляне на тегло - храненето е на първо място, добавките само подпомагат този процес



Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #4 -: Април 11, 2014, 18:12:49 pm »
Denis, Vera - благодаря ви, момичета, за включването в темата!
Denis, зеленото кафе е 100 % натурално, съдържа хлорогенна киселина и  CGA и комбинацията кофеин - хлороген мисля, че е добра за подтискане на апетита и намаляване на килограмите. Не пише в какъв процент е съдържанието на хлорогенната  киселина. То е ясно, че няма вълшебно хапче или течност за отслабване, но все пак нещо за подпомагане, ще ми е от полза. Ще се опитам да променя и начинът на живот и начинът на храненето си, за спорт не мога да обещая, но поне разходки и вървене има много.
Denis, аз не мога да пия хапчета, а още по-малко капсули. За това и се насочих към кафето, защото то е точно кафе. Приготвя се и се пие като такова от 1 до 3  пъти на ден. Има го на зърна, мляно и на пакетчета в индивидуални дози. Разгледах доста сайтове и се спрях на тези два.
http://www.fitnescafe.com
http://zelenokafe.eu/?gclid=CNrB8L3b2L0CFUTHtAod1jwADg
А в още един сайт, но сега не мога да го намеря, имаше и доста подробно описание на продукта.
На първия писах и ми отговориха доста подробно.
Vera, разбрала си ми точно идеята. ;) Ако ми паднат малки парички от някъде, мисля да си купя. Цената вече е 49 лв, беше 59 лв и продължава да пада... айде още мъничко, за да си позволим.

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #5 -: Април 11, 2014, 21:51:50 pm »
Душе, без спорт трябва драстично да намалиш порциите и да изхвърлиш всичко сладко и тестено.
Не го казвам, защото искам да си чеша езика. След двете бременности се оказах с 8 кг отгоре (неясно как и точно къде), посъветвах се с диетолог, който ми каза да махна сладкото, мазното, да намаля порциите (имам си списък кое по колко) и да спортувам два пъти седмично интензивно. Ходя на нещо подобно на аеробика по един час. В началото си мислех, че няма такъв зор, но междувременно свикнах и ако пропусна, ми липсва. И да, пий много вода! Изхвърли сокове, кОли, газираното, бира, твърд алкохол (аз пия по малко вино, като бялото е по-диетично) и всякакви подобни. За мен не беше проблем, защото рядко пия сок, газирано от много отдавна не пия. Освен всичко останало, са пълни с какви ли не вредни съставки.
Ако имаш възможност, намери специалист, който да ти направи диета (специално за теб). Поне при мен случаят беше такъв, че не бързам. От края на септември досега съм свалила 7 кг и имам още (докато не започнат да ми стават дрехите от преди да забременея, основният ми проблем е на корема). Не съм сто процента стриктна, но гледам, ако ще прегрешавам, да е в малки количества. И освен това, тялото ти свиква. Единственото, което ми е разрешено колкото си искам, са зеленчуците.
Колежката ми не искаше да спортува и диетологът й беше предписал за обяд малка кофичка извара с една чушка. Преди да го посетя, бях решила, че ако и на мен ми даде същото, просто няма да се разберем. Мерси много, ама не ми се нрави идеята да обядвам с извара всеки ден.  :lol:
Ако нямаш време, пари или условия за спорт (знам, че живееш в малък град, може да няма предлагане), има подобно на това, което правя, в ютюб. Или тичане (стига да нямаш проблеми със ставите) или каране на колело.
При мъжа ми се установи диабет (наследствен) и му назначиха метформин. Сам реши, че иска да отслабне и всеки ден да спортува поне по малко. Дали ще е половин час ходене или каране на колело. Опитвам се да го накарам да плува. Той не че не е съгласен, ама с неговите хиляди хобита и две малки деца, не е лесно да се намери време, а все пак трябва и да работи. За месец и малко е свалил4 кг (от 105 на 101, висок е 1,83 м). Да видиш как хрупа моркови и ряпа и не се тъпче с картофи, ориз и бял хляб!

П.С. И аз искам да съм като някои съфорумки, които ядат и не дебелеят, ама ей на - друго ми е отредено.
« Последна редакция: Април 11, 2014, 22:15:20 pm от blue_sky »

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #6 -: Април 12, 2014, 11:15:53 am »
Нямах време да пиша през седмицата, но да си кажа и аз - вълшебно хапче, добавка и т.н. няма!
Вълшебната и безплатна съставка на отслабването е дисциплината.

Мъжът ми, заедно с негов приятел бяха решили да отслабват с някаква добавка, която на всичкото отгоре струваше 50 лв. Едно, че щях да ги изтрепя, като разбрах, че са дали толкова пари, друго - знаех какво ще стане - ядат си като за световно, пият алкохол и т.н. -  очакван ефект - никакъв. Така продължихме, докато мъжът ми не започна да вдига кръвно (от теглото). Ядосах се и поставих ултиматум, защото здравето на мъжа ми е важно не само за него.

Отслабна със 7 кг. за месец, само със спиране на хляб, алкохол, сладко, безалкохолни, вечерни похапвания, замезване, много лимони и дисциплина. Остават му още 4.

Изводът за мен е следния - не си давайте парите за глупости.
*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #7 -: Април 12, 2014, 13:32:17 pm »
Душе, и аз ще те посъветвам да не си даваш парите за глупости. Не хапче, не кафе, а воля  да се откажеш от любими, но вредни храни трябва. Без спорт и здравословен режим в дългосрочен план нищо не става.

И аз съм на тази вълна с отслабването. От две седмици спазвам режим, изготвен специално за мен, по моите предпочитания. Храня се 3 до 5 пъти на ден. Също така, тренирам вкъщи всеки ден с два почивни дни в седмицата. Без захар, без алкохол, без газирани (ама аз и преди не употребявах), без брашно и тестени (с изключение на една, две филийки на седмица).

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #8 -: Април 12, 2014, 18:54:46 pm »
Момичета, много ви благодаря за споделените мнения и съвети в темичката. Аз по принцип си ги знам тези неща, но и вие като ми ги потвърдихте, още повече ми светна лампичката. :)
Деси, аз тестено не обичам, не пия нищо, освен вода от известно време. Газирано пия само лятото, т.е. от миналото лято не съм пила, но не ми се и пие вече. В малък град живея, да, така е, но има и фитнеси, и танци, а сигурно и още кой знае какви неща. Лошото е, че аз съм на работа от 7 сутринта поне до 17 вечерта. На работа нямам възможност да се храня, а вода пия малко, за да не прекалявам с тоалетната. (Не ми се изпада в подробности, но имам проблеми, ходя често по малка нужда, а на работа се стискам, защото не може да се ходи по всяко време, а и тоалетната не е много чиста и няколко етажа надолу от кабинета ми.) Така, гладувам цял ден, връщам се озверяла от глад - ям и лягам да спя, ставам след половин-един час и започвам да работя на компютъра. И понеже работя до късно, естествено огладнявам и хапвам нещо в 11-12 часа посред нощ.
Нередовно хранене, късно похапване и признавам си - най-големия ми проблем е сладкото... без него не мога. Обожавам зеленчуците и лятото мога да се храня само с това, но сега ми е трудно. За това ми се иска нещо, което мога да си направя като напитка и да си го пия през деня, когато мога и се сетя и което хем да ме засища, хем да ми помага в борбата с килограмите.
Нямам възможност да плащам за фитнес или танци, за това, когато не съм каталясала и зверски гладна, правим разходка до градския парк. Диетолози при нас няма, а заради проблемите ми с щитовидната жлеза ми назначиха хапчета, но аз не мога да ги пия и си карам така. Така, че, Деси, ясна ми е работата! ;) Благодаря ти за мнението и съветите! Малко ядене и много спорт е формулата, нали?
Жеки, благодаря ти за мнението, не съм дисциплинирана и резултатът е на лице! ;)Лошото е, че и двамата с мъжа ми сме на това дередже! :(
Сия, благодаря ти за съвета. Дано имаш успех с отслабването, особено щом имаш режим според предпочитанията ти.  :( Аз нямам тази възможност и за това за сега ще се опитам да огранича сладкото и да се движа повече. Върти ми се в главата и диета - Дюкан или 90- дневната. Едва ли имаш много килограми да сваляш, а при нас те са доста! :(
Надявам се скоро да се стопли и да дойде по-бързо времето на зеленчуците от двора... :)

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #9 -: Април 12, 2014, 19:15:21 pm »
Душе, Ако ще се спреш на диета, препоръчвам ти 90 дневната като по-балансирана. Има и сладичко всеки четвърти ден.  :wink:

А за килограмите, имам за сваляне, не е като да нямам. Имам 20+ от тези, на които забременях за първи път преди десетина година. Но и 10 да сваля само, пак ще е ок.

Ще ти пиша на лични за моя режим, ако ти е интересно, за да не правя реклама на девойката. Излиза малко по-скъпо от кафето, на което беше хвърлила око.
*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #10 -: Април 12, 2014, 21:40:22 pm »
В Стара Загора, Бургас и Пловдив не може да няма диетолози.
За обяд си подготвяй нещо от вкъщи (дори и сандвич с черен хляб да е, зеленчуци, плодове)! По-добре е отколкото да седиш гладна. И аз ям по пет пъти на ден като сия. И не, не е вярно, че е с чак с много глад и много спорт. Важно е И какво ядеш. Веднъж като почне човек, не му се вижда чак толкова сложно. И друго е важно - не да гладуваш, а лека-полека да намаляваш порциите. Иначе ще е голям тормоз. Затова си мисля, че специалист трябва да ти изготви хранителен режим.
Разходките на нормален ход няма да ти помогнат. И мен ме кефи да ходя на Пилатес, дори си почивам, ама от това не се отслабва.
В днешно време всички работим много, гледаме и деца и т.н. Просто трябва да намериш време за спорт и за себе си. И аз често си мисля, като отивам към фитнеса, че съм толкова каталясала, че няма да успея да тренирам този ден, но след десетина минути ходене пеша дотам, се чувствам по-добре, а след тренировката - тонизирана.
« Последна редакция: Април 12, 2014, 21:44:33 pm от blue_sky »

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: Зелено кафе?
« Отговор #11 -: Април 12, 2014, 21:45:46 pm »
има един много полезен сайт - myfitnesspal.com

там можеш да си направиш профил и да си водиш дневник на приетите и изразходваните калории всеки ден. познавам едно момиче, което беше над 120 кг и чрез следене на баланса на калориите с този сайт отслабна над 40 кг и продължава да сваля. вярно, за над година и половина, но това е здравословният начин.

може и сладолед само да ядеш, въпросът е да не качваш над определен брой калории дневно...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #12 -: Април 13, 2014, 10:13:37 am »
Деси, в Бургас няма никакви лекари! :( Да не говорим за диетолози. ;) На този етап от живота ми, ходене до Стара Загора или Пловдив ми е невъзможно. За фитнес не мога да плащам, иначе ми се ходи. Не се оплаквам и не се сравнявам с вас. Вие ходите на работа и деца гледате и вероятно гледането на деца гори още повече калории. :) Моята работа е такава или поне в нашето училище ни действат така, а и на мене не ми е удобно да ям пред децата. В междучасията съм дежурна в коридора и съм сред децата, последния ми час свършва в 2 без 5, а от 2 започват изпитите и консултациите, само за тоалетна време имам. Много често си правя сандвич сутринта и както си го нося, така и си го връщам. :( Ще се опитам да намаля порциите. Лошото е, че зимата заради икономии ядем повече готвено и супи и се налага да ям хляб, от това качих няколко кг. :(
Sia, единствената диета, от която съм сваляла килограми е тази на Дюкан, но и аз реших да започна 90-дневната след празниците. Хубавото е, че и съпругът ми иска да я почне с мен. Ще погледна и съобщението ти след мъничко.
Jam, благодаря ти за идеята със сайта, непременно ще го разгледам. Не знам дали ще си водя дневник всеки ден, но със сигурна, че ще намеря полезни неща.
Май малко изместихме темата и от "Зелено кафе", стана на "Как да отслабне Душка, без да спре да яде сладко" или нещо от сорта? :) Няма да я преименувам за сега, защото все пак се надявам да получа и някое мнение тук, в темата, за самото кафе и за хора, които са го ползвали. Понеже ми писаха и момичета на лични, ако споделят и тук, може да е полезно за други момичета.

*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #13 -: Април 13, 2014, 12:01:56 pm »
Душе, ние по принцип ядем само готвено, целогодишно, но аз хляба съм го свела до филия на ден по изключение.Като съм намалила порциите, купичка супа без хляб, чиния манджа без хляб.
В нета има много примерни упражнения за начинаещи, от различни стилове, като искаш аеробика, пилатес, йога и т.н.
Като нямаш време за сандвич взимай по плод в междучасията.Така даваш и добър пример на децата.
Аз съм правила 90 дневната истината е че най-важно е захранването след нея.Ако се върнеш към стария режим забрави да задържиш свалените килограми, напротив.
И вода, много вода.По 1,5 литра на ден.

*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Зелено кафе?
« Отговор #14 -: Април 13, 2014, 21:12:50 pm »
 ... и още един сайт  http://calorienbalans.com/AddFood.aspx
CalorienBalans.com съдържа база данни от най често използваните храни. За всяка храна е посочено какво количество белтъчини , мазнини, въглехидрати и к.калории се съдържат в 100 грама продукт. Ако дадена храна не съществува в базата данни потребителят има възможност да я добави, също така може да състави рецепта. Рецептата се съставя като се изброят съответните съставки и тяхното количчество. Така програмата изчислява какво количество белтъчини, мазнини, въглехидрати и к.калории се съдържат в 100 грама от клиентската рецепта.

Целта на програмата е да служи като бележник на потребителя, в които той записва консумираната храна. Така ако даден калориен прием не оказва полужителен резултат върху целта (отслабване или напълняване). Потребителят може да редуцира този прием според своите потребности.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #15 -: Април 14, 2014, 22:46:47 pm »
Маги, права си и за грамажа на порциите, и за хляба, и за за всичко... Днес се пробвах, дежуря си в коридора и се опитвам да се обръщам с гръб към децата, да ръбна малко - ами не става... Добре, че се сетих днес сутринта да напълня един джоб орехи, така изкарах до вечеря... :)
Denis, благодаря ти и за този сайт - той е истинско находище! Разгледах го на бързичко, мога да си го ползвам като бележник, което е супер. Но разбрах, че имам много да чета, то това си е наука направо! :)

*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Зелено кафе?
« Отговор #16 -: Април 15, 2014, 16:35:08 pm »
du6ka 
За Протеинът какво мислиш :)? /- това, което пият всички спортисти /
Може да заместиш 1-2 хранения ... и от него се отслабва
Освен това се отразява много добре на косата, кожата и т.н.

напр. този: http://b2b.silabg.com/bg/11360-SYNTRAX-Nectar-Sweets.html

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Зелено кафе?
« Отговор #17 -: Април 15, 2014, 23:26:16 pm »
du6ka 
За Протеинът какво мислиш :)? /- това, което пият всички спортисти /
Може да заместиш 1-2 хранения ... и от него се отслабва
Освен това се отразява много добре на косата, кожата и т.н.

напр. този: http://b2b.silabg.com/bg/11360-SYNTRAX-Nectar-Sweets.html
Какво да мисля, denis? Чувала съм, разбира се, но мисля, че основно се използва от спортисти. Сега попрочетох  малко от линка ти, вероятно е хубаво и има ефект, но само като му видях цената и ми стана лошо... Вероятно е добър ефекта му и върху кожата и косата. Само че тази малка опаковка за колко време ще стигне? Ние сме двама души, не мога само за себе си да взема. Помня, че веднъж ме почерпиха с протеинов шейк, не беше лошо на вкус, вероятно е нещо такова.
Благодаря ви, че ме мислите и ми помагате. Хубаво щеше да е да има нещо, което да ме подпомогне, но всичко хубаво си има и хубава цена. Мен хем ме сърби, хем ме боли...

*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...
Re: Зелено кафе?
« Отговор #18 -: Април 16, 2014, 19:26:20 pm »
Да, скъпичък е, но е един от най-добрите, като кач-во и чистото и е много вкусен
36 дози - по 28 грама чист протеин

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Зелено кафе?
« Отговор #19 -: Април 16, 2014, 22:06:51 pm »
, а заради проблемите ми с щитовидната жлеза ми назначиха хапчета, но аз не мога да ги пия и си карам така.
Душе , малко да оспамя темата , ама защо не можеш да ги пиеш -не ти понасят нещо ли ?