0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    SISITU

  • *
  • 16
  • ЧАКАМЕ ТЕ БЕБЧО!!!
Моля ви за помощ!!!!!
« -: Януари 09, 2014, 10:53:52 am »
Здравейте на всички.
Имам следният проблем и много се надявам някой от вас да ми помогне.
На 27.11 бях на профилактичен преглед понеже усещах че нещо не е наред с последните ми два цикъла.Оказа се 7см. киста Лекарката имаше съмнения за ендометриоза,направи ми цитонамазкаи ми взеха кръв,резултата беше РАР-1,туморни маркери и хемоглобин в норма.
На 1.12 започнах да кървя,точно когато ми беше полета за вкъщи,на 8.12 трябваше да ми дойде,на 20.12 по време на сексуален контакт получих адски и нетърпими болки в корема,взех 3 аулина и всичко затихна след около 3 часа,кървенето продължи до 26.12,като имах дни само със зацапване,нищо повече.И така 26 дни,обадих се на докторката,тя ме попита дали съм имала остър кореми дали ходя нормално по нужда.Казах и че всичко е нормално само дето когато започна кървенето тогава ми беше и доста подут корема,но ден след ден той спада.
Понеже не живея в България тя ми каза,че нямало смисъл да се прибирам само за да ме прегледа и ако имам възможност да отида на преглед тука.Е,отидох на 30.12.....и гинеколожката не видя нищо нередно,киста нямаше,всичко беше нормално.
Сега нямам и представа какво е станало,дали се е спукала и ако е така дали не трябва да приемам някакви лекарства за нормализиране на цикъла,който все още го няма и незнам до кога ще трябва да го чакам.
Много ви моля момичета  за някакви отговори,та вие тук разбирате повече и от докторите,с толкова неприятни неща сте се сблъсквали.