0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Община Сливен
« -: Октомври 11, 2013, 19:39:03 pm »
Днес, 11.10.2013 от 15 часа се проведе първото заседание на комисията към Общински фонд за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми в община Сливен. Три семейства от общината ще бъдат подпомогнати с до 2 000 лева.
Документи се приемат всеки работен ден, а заседанията на комисията се предвижда да се провеждат в последната сряда на всеки месец.
Община Сливен гласува бюджет от 30 000 лева, като по правилник на всяка кандидатствала двойка могат да се отпуснат до 2 000 лева, покриващи дейности и процедури извън тези на ЦФАР.
Сдружение "Зачатие" благодари на общинските съветници и община Сливен за съпричасността и ангажимента и пожелава на всички, възползвали се от това финансиране успешна процедура.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Община Сливен
« Отговор #1 -: Март 22, 2014, 08:10:39 am »
Скъпи приятели и съмишленици, с огромно задоволство искаме да съобщим, че по общинската програма за подпомагане на семейства в град Сливен за 3 месеца са подпомогнати 13 двойки, като при една от двойките в резултат на финансовото подпомагане е настъпила бременност.
За новата календарна година община Сливен гарантира минимум 30 000 лева по общинската програма за асистирана репродукция, като при нужда поемат ангажимент за прегласуване на бюджета за подпомагане на всички нуждаещи се от подобно финансиране.
Сдружение "Зачатие" благодари за обществения ангажимент на община Сливен, за изразената подкрепа и съпричасност, както и благодарности към нашия член, г-жа Емилия Чобанова, която освен представител на НПО по време на заседанията на комисията консултира двойките от общината, за да могат по-бързо да намерят път към своята мечта.