0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте! В много теми се включих относно този въпрос. Много се вълнувам. Имам месец докато стартирам с процедурата.Та - моите тръби са запушени, но док. казва че няма смисъл да ги махаме, защото били запушени към изхода - "запушени в истмичната част" - така пише в епикризата. Искам да питам има ли накой който е правил опит със запушени тръби и този опит е бил успешен. Много ще съм благодарна на всяка една от вас, която се включи било то със съвет, критика и най вече с опит жена, която е минала по този път.
*
Здравей Nelu. При мен дясната тръба е запушена в частта на истмуса. Не е премахната, тъй като според моя лекар не би създала проблем. Вторият ми опит беше успешен и дъщеря ми е вече на 3 години. Желая ти успех.
     
Здравей, аз съм с една запушена тръба. Другата ми я махнаха при извънматочна бременност. При мен се получи от първия опит ин витро. Сега си имам малко сладко момченце. Стискам палци ;)
*
Благодаря ви момичета! Аз много се притеснявах, но като че ли вие ми дадохте надежда. До сега не съм чула някоя жена да е със запушени тръби и успешно инвитро, докато не писахте вие. Благодаря ви още веднъж . А има успяла жяна с две запушени тръби и да успяла? И това,че тръбата е запушена на истмуса има някаква опасност?
Здравей, присъединявам се и аз към успелите с две запушени тръби. Като теб преди началото на процедурата имах притеснения и съмнения дали не трябва да се премахнат, но реших, че най-доброто в този момент е да се доверя изцяло на лекарите. От първия опит имам прекрасен син  :D Пожелавам ти успех!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си