0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за помощ!
« -: Юни 27, 2013, 15:03:14 pm »

Надявам се няма да  досадя,ако помоля за малко консултативна помощ!
На 39год съм.Семейна от 1 година.Горе-долу от същото време със съпругът ми правим безуспешни опити за забременяване.На съпруга ми поставиха диагноза Астенозооспермия-и препоръки за лечение.Както и специалисти препоръчаха Инвитро.Миналият месец тъкмо щяхме да започваме изследвания за Асистирана репродукция,когато за наша огромна,неописуема радост се оказа,че съм бременна.
Последната ми менструация беше на 11.05.13г. С кратък интервал между два цикъла съм-23 дни.На петия ден от закъснението направих положителен тес за бременност.Както и положително изследване на ЧХГ,което след два дни беше увеличено двойно.
Тревожното беше,че от деня когато трябваше да ми дойде менструацията имах кафяво зацапване(оскъдно),което продължи повече от 10 дни.Както и всекидневни леки болки ниско долу в корема.
И така на 16.05.13г получих силни менстуалноподобни болки и изкървих по-обилно.На вагинален ехограф лекарите не можаха да видят плоден сак в матката.Приеха ме по спешност в Майчин дом със съмнение за извънматочна бременност(което в последствие отпадна-в предвид рязко спадналото ЧХГ).
Поставената диагноза беше: Спонтанен Инкомплетен аборт(в 5 гестационна седмица)
Направен ми беше кюртаж.
От тогава минаха 10 дни без особени оплаквания от моя страна.Но от два дни имам болки ниско долу в корема.
Днес взех Епикризата си и резултатите от Хистологичното изследване(това,което е открито в матката при кюртажа),което обяснимо ми е трудно да разбера.
Моля ,ако някой може да обясни на общодостъпен език Хистологичния резултат! Ето го и него:

Жлезист ендометричен полип ,десквамативен ендометриум,
метапластичен епител с групи коилоцити, напълно некротична тъкан с възпалителна инфилтрация.

Благодаря предварително!  :balk_81: