0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,отварям тази тема за да събера мнения за тези обучителни центрове. В края на миналия месец бях съкратена,защото закриват фирмата,в която работех. Записах се в бюрото по труда и от там разбрах за това  обучение за подобряване на професионалната квалификация. Ето го и сайта им http://www.bgcpo.bg Харесах си един от курсовете,които предлагат в гр. Пазарджик,тъй като аз съм от Варна ще трябва да използвам общежитието,което предлагат. Та въпроса ми е някой от вас обучавал ли се е в тези центрове или ако не имате ли инфо от познати и приятели за тях?  :?
От Пазарджик съм и съм учила преди време испански език в този център. Нямам актуална информация, дори не знаех, че още съществуват. Тогава всичко беше страхотно - хубави програми амбициозен, предимно млад екип. Повечето ми съкурсници в испанския крус бяха преподаватели и служители в центъра, та от там са впечатленията ми. Ти какво смяташ да учиш?
Благодаря ти за отговора,аз съм си избрала Професия “Офис мениджър”, специалност “Бизнес администрация” курса е един от най-дългите от края на м.май до средата на м. ноември. Но още нищо не е сигурно,трябва да пусна заявление и после да изчакам да видя дали ще ме приемат,защото бързо се запълвали групите.
Моите впечатления там са само добри - от екипа, от начина на работа, предполагам поддържат това ниво и до сега. Пожелавам ти успех!
*
Та въпроса ми е някой от вас обучавал ли се е в тези центрове или ако не имате ли инфо от познати и приятели за тях?  :?
Имам приятелка, която работеше в организацията, която създаде тези центрове. Българско участие заедно със занаятчийската камара в Кобленц. Съвместен проект. Тя самата помня , казваше, че много й се иска да възползвала от тези курсове, но дано не се лъжа, работят по държавна програма като центрове за професионална квалификация с възрастово ограничение до 29 години, а тя е 29+ или децата й защото бяха твърде малки . Върти ми се в главата 300 часа, което не е като курсовете "мижи да те лажим" за по 60часа. Т.е. според нея обучението там е на ниво.
Успех.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Днес подадох заявлението и сега ще чакам да ми се обадят. На мен не са ми споменавали за възрастово ограничение,но така или иначе съм на 27г   :) Относно часовете за обучение,както споменах курса,който съм избрала е един от най-дългите и е 960ч.  Дай боже да ме приемат и ще разкажа за моите впечатления   :) Благодаря ви! :bighug:
Здравей, Хриси,

Търсех инфо за центъра за обучение в Пазарджик и попаднах на тази тема. Видях, че си подала заявление за участие, но после видях, и че нещо много по-важно се е случило в живота ти! Поздравления  :D
Едва ли обучението сега те вълнува, но ако си събрала някаква информация междувременно, моля те да я споделиш.
Всичко най-хубаво на теб!