0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи момичета, и момчета, които четат тук,

Бих искала да ви поканя на форум-събитие, което се организира от здравния сайт Puls.bg. Посещението е напълно безплатно. А организаторите са си поставили задачата да бъдат максимално полезни за бъдещите и настоящи родители по осигуряването на достоверна и адекватна информация по въпроси, които вълнуват особено много през бременността, засягат раждането и по-късно здравето, отглеждането и възпитанието на малкото детенце, до 3-годишна възраст.

С радост искам да съобщя, че д-р Васил Даскалов е лектор по първия семинар на форума, касаещ изследванията, които трябва да направим и правата, които имаме по НЗОК, по време на бременността.

Друг лектор е Надежда Стаменова, която ще направи паралел между случващото се при раждането в родилния дом и вкъщи, тъй като напоследък доста се популяризира тази тенденция...

Доц. Слънчева ще отговаря на въпроси, касаещи новороденото; д-р Пламен Масларски - ще говори за здравето на бебето и детето до 3-годишна възраст и какво трябва да знаем за болното дете; на теми като защо не спи детето, какви са кризите в най-ранната детска възраст и на какво се дължат, опит и знания ще сподели Красимира Костадинова, детски психолог, която между другото може да отговаря компетентно и на въпроси за пренаталното възпитание, адаптиране на детето към яслата, аутизма и много други.

Надявам се събитието да е интересно и полезно. Ще се проведе на 14 май, в София ивент център на последния етаж на Парадайз център, който се намира на бул. "Черни връх" 100 в столицата. Началният час е 13.00 и най-вероятно ще продължи до 18.30 ч. Входът е свободен, но е необходима регистрация, което се прави на http://events.puls.bg/
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!