0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
При вас как беше?
« -: Февруари 07, 2005, 21:20:54 pm »
Здравейте момичета:)Много се радвам че ви открих и се надявам да ми помогнете като споделите как беше при вас.На 29 години съм и съм с редовен цикъл.Закъснява ми за първи път и то с цели 5 дни.Днес си взех тест за бременност който беше...с положителен резултат:)С приятелят ми от доста време искаме бебче и...просто не можах да повярвам че това се случва:)Веднага притичах до аптеката за втори тест (на различна фирма),който също се оказа с положителен резултат:)Имате ли представа до колко може да се вярва на тези тестове,надеждни ли са и има ли  значение през коя част от деня трябва да се правят?
Много съм щастлива,но имам някои притеснения.От време на време усещам болки и напрежение в зърната на гърдите  си,както и в корема ниско долу.Болките приличат на тези  преди цикъл.Нормално ли е това?!Това от което най-много се страхувам е да не са предменструални болки:(При вас как беше?!
*
При вас как беше?
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2005, 21:27:47 pm »
Тези тестове не грешат ! Бременна си! Честито!  
:wave:
Почивай си повече сега, пий фолиева киселина и се храни добре :) При 5 дни закъснение мисля, че след 2-3 дни вече може да се види плодното сакче на вагинален ултразвук  :D  :D  :D
Лека бременност и най-сладкото бебе :) И дано повлечеш крак за всички   :)
*
При вас как беше?
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2005, 21:38:01 pm »
Много,много ти благодаря:)Успех на всички и много целувки:)
Аз все още не мога да повярвам и някак не го взимам много насериозно... :cry: Ще изчакам до края на седмицата и ако не ми дойде ще отида на лекар:)
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
При вас как беше?
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2005, 21:46:40 pm »
Скоро като видиш малката точица на ехографа -ще повярваш,а като му чуеш и сърчицето-няма да има по-щастлива от теб. :D Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш много лека бременност и безпроблемно раждане.Само хубави моменти от тук насетне!!!  
  :bighug:
<br />