0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много се извинявам ако темата не е както трябва или не е за тук, просто се надявам някой да ми помогне с мнение и съвет, защото вече се побърквам... на 23 години съм, преди 8 месеца преживях спонтанен аборт... изживях го много тежко.. изчаках да минат 6 месеца и започнах отново с опитите... пия фолиева киселина редовно.. но първите 2 месеца пропусках датите на 0, защото ми се налагаше да пътувам, този месец обаче си взех и тестове, определиха ми 0, и 12те дни около 0, постоянно опитвахме, като след това поне 30 минутки си полежавах с вдигнати крака... (не) чакам след 6 дни... но наистина имах чувството, че стана... имам много симптоми.. като придърпване от яйчниците, глад, едно гъделичкане в корема и тн... Наистина се надявам Коледното ми чудо да стане... от 2 дни обаче имам хрема.. носът ми се запушва и тече...снощи вдигнах и температура, която варира между 36,9 и 37 и 2.... и съм много много притеснена.. не смея да пия хапчета и  не знам какво да правя... искам да избегна случилото се от преди 8 месеца, ако евентуално сме успели с опитите... Вредно би било да пия хапчета, вредно ще е и да стоя така.....  
« Последна редакция: Декември 12, 2012, 13:33:08 pm от Dudinceto »
*
отиваш на лекар например.
36,9 и 37 и 2 не е чак висока температура.
Забравих да споделя, че бях на лекар... но ми казаха, че докато не се чуе сърцето на бебето за докторите не е бременност... защото може с един закъснял цикъл да се изхвърли.. докторите казаха, да си гледам мене в такива случай и като се излекувам да пробвам пак.. а дори да сме успели в опитите след лечението, ако стане усложнение и навреди на плода, организма ми щял да го махне сам.... Естествен подбор... нещо такова..
Може да опиташ с хомеопатия.Вече има достатачно хомеопатични лекарства,които са напълно безвредни.Аз до преди няколко дни лекувах хрема само с хомеопатични средства.А ако не си запозната с тях можеш да се обърнеш към лекар хомеопат. :wink:


*
Не се притеснявай и наистина гледай себе си. Аз хванах сезонния грип с ужасна хрема и кашлица 1 ден след ембриотрансфер. Обадих се на док и веднага каза да почна алгументин - антибиотик, който изписват и на бременни. Пиех много чай с мед и лимон. Смуках и стрепсилс за гърлото - също по препоръка на док. И докато се лекувах, изобщо не мислех за резултата...а той са оказа положителен!!! Потърси мнение и на др. доктор и успех!!!
И аз смятам, че на първо място трябва да излекуваш себе си. В месеца, в който забременях, лекувах бактерии с антибиотик, като изобщо не очаквах да забременея, тъй като след два месеца трябваше да правим инвитро. Е накрая се оказах бременна и слава Богу всичко е наред с бебчо :)
А пък и смятам, че темпемратура 36,9-37,2 не е чак толкова висока температура, но все пак все организъм различно понася различни температури.
Както те е посъветвала izabel.1985, може да опиташ с хомеопатия.
Скорошно възстановяване:)
  
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Хремата може да се лекува с капки за нос, таблети за смучене с етерични масла, инхалации, промивки в носа с физиологичен разтвор и т.н. При висока температура препаратът без уговорка е парацетамол. При поява на нови симптоми, напр. кашлица, треска, болки по ставите, разстройство и всичко друго притеснително за тебе, посети личния си лекар, като му кажеш, че си бременна /а не че се съмняваш за бременност/, за да може да съобрази какви лекарства да ти изпише. В деня на очакваната менструация пусни тест за ЧХГ в кръвта, за да разбереш дали си бременна.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу