0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
След теста, но преди първия ултразвук
« -: Ноември 28, 2012, 16:14:31 pm »
Здравейте! Пускам тази тема, защото не намерих нищо по въпроса - как прекарахте 2-те седмици след теста и първия ултразвук - повръщане, виене на свят...почивахте вкъщи или поработвахте в офиса...Питам, защото след 3 неуспешни иксита и 1 енсе, на 5-тото икси нещата се получиха!!! Просто вече всички знаехме къде точто е проблема и как точно да се преборим с него!!!!  :D :D :D Сутрешното гадене не ме притеснява, но преди малко ужасно ми се зави свят...Ако не бях на бюрото щях да си припадна.... 8O 8O 8O 8O...а нямам вече отпуска,в офиса - работа, която само аз мога да я свърша... 8O 8O 8O
Re: След теста, но преди първия ултразвук
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2012, 16:23:11 pm »
Кети, честити две чертички :) Дано всичко върви по мед и масло.
При мене лично, веднага след теста се чувствах като парцал - постоянно се уморявах. Много ме болеше кореме. Моята работа е по 8 часа на стол пред компютър и в това положение постоянно ме болеше корема. Аз лично си ходих на работа точно в тези две седмици, за които ти говориш, но след това излязох в болничен - поради други проблеми и препоръки на АГ-то.
Мисля че виенето на свят при всеки е индивидуално - може да ти е паднало кръвното, може да е от самите хормони и т.н.
Преди да изляза в болничен и аз бях като теб - много работа, която няма кой да свърши, защото само аз съм на тази позиция. Но мога да ти кажа, че след като не отидох на работа, шефовете намериха разрешение по един или друг начин. Това, дали ти ще ходиш е наистина лично твой избор - ако няма други фактори, които да оказват влияние.
Може да го обсъдиш и с проследяващият те доктор.

П.П. моята точица я видяха преди двете седмици закъснение. Зависи от нивата на ЧХГ.