0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тема за идеи, мнения и въпроси.
« -: Ноември 22, 2012, 18:54:31 pm »
Скъпи приятели, създаваме тази тема, за да чуем вашите мнения относно форума, сайта и работата на сдружение Зачатие. Като пациентска организация, която се стреми от много години да обединява хората с репродуктивни проблеми, бихме искали да разберем доколко сме в час с потребностите на пишещите и четящи тук хора, заради които е и създаден форума. Споделете с нас вашите впечатления от нашата работа, какво още очаквате да се случи, от какво не сте доволни, пропуснали ли сме да обърнем внимание на някоя част от безплодието. Всяко мнение ще ни е полезно - от броя на емотиконите в темата до законодателни предложения.

Идеята на тази тема е само да се съберат идеи за ново развитие на сдружението, затова няма да допускаме дискусия по изказаните мнения.

Искрено се надяваме тук да можем да си кажем всичко, но за онези потребители, които не искат мненията им да са публични и искат да запазят анонимност, моля използвайте пощата на Зачатие zachatie@gmail.com.

Предварително благодарим, че споделихте с нас впечатленията и идеите си.
*
Re: Тема за идеи, мнения и въпроси.
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2012, 22:37:56 pm »
На мен за сега само опцията търсене ми създава проблеми. Ако има начин да се пипне нещо, че да става по-лесно и да не излизат хиляди неща, които не ме интересуват, но се налага да ги прочета за да го разбера  :)