0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Липса на сперма в спермата
« -: Ноември 21, 2012, 20:28:55 pm »
Здравейте.
Забелязал съм, че от известно време след еякулация излиза само прозрачна течност, или близко до прозрачно с лек бял цвят. При еякулация се чувствам, че все едно уринирам. Излиза много течност, което не е гъста. На пипане е мазникава.
На 20 години съм и преди няколко седмици, бях сложил лаптопа си на слабините. След известно време почувствах болка в тестисите. Изкъпах се, но болката продължаваше и след това отмина. Мисля, че ги прегрях от топлината, която лаптопа излъчва. Мисля, че от тогава вече в спермата няма бялото нещо.. не знам как да го нарека.
Сега мисля, че е само течността, която простатата отделя при еякулация.
Пуша, много рядко пия.
Дайте някакви предположения. Нямам идея защо е така..
Благодаря ви.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Липса на сперма в спермата
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2012, 21:53:58 pm »
здравей!

първо да ти кажа, че в този подфорум имаме медицински консултант, специалист по тези проблеми. ето тук е темата за консултации:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45609.0

копирай въпроса си там, за да може да го види д-р Даскалова и да получиш компетентен отговор.

междувременно, аз да те успокоя следното: 1. от еднократно прегряване не може да се случи нищо фатално. 2. на око не можеш да прецениш има или няма сперматозоиди в еякулата - това се вижда под микроскоп. цветът на еякулата също варира. ако си притеснен, а дори и да не си - направи си една спермограма, за предпочитане не в обикновена лаборатория, а в някой от центровете по репродуктивна медицина, чиито адреси са посочени на първа страница на сайта. струва около 20-30 лв обикновената спермограма, резултатът е готов същия ден. 3. болката в тестисите може да е сигнал за варикоцеле - разширени вени на тестисите. ако оплакванията продължат, трябва да се обърнеш към хирург или андролог.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Липса на сперма в спермата
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2012, 21:06:04 pm »
Благодаря за информацията :)