0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Избор на нов модератор
« -: Ноември 20, 2012, 15:03:51 pm »
Скъпи приятели,

За да превърнем форумите на "Зачатие" в едно още по-полезно и добро място за всички, които търсят информация и помощ по проблемите на репродуктивното здраве и семейното планиране, сдружение "Зачатие" се обръща към вас - потребителите на този подфорум - с въпрос.

Кажете ни кой от редовните и познати потребители на този подфорум бихте искали да изберете за модератор на подфорума.

Ролята на модератора е много важна и отговорна - той следи за спазване на правилата на форумите, които са публикувани в началото на всеки подфорум, той насочва и упътва новите потребители, той сигнализира на глобалните модератори, ако някоя тема има нужда от преместване, редактиране или друг вид намеса.
Модераторът трябва да е човек, който има познания по темата на подфорума и е добре приет от общността на потребителите в този подфорум. Не е задължително да е член на сдружение "Зачатие". В работата си, той ще бъде подпомаган от втори модератор, определен от администрацията на форумите.

Надяваме се, че с избора на нови модератори, посочени от самите потребители, ще съумеем да направим това място още по-добро за всички вас!

Моля, споделяйте в тази тема имената на онези потребители, които искате да бъдат ваши модератори. След 1 седмица ще затворим темата с предложенията и чрез анонимно гласуване в специална анкета ще определите вашия нов модератор.

Благодарим ви за съдействието!
*
Re: Избор на нов модератор
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2012, 21:45:14 pm »
Предлагам се и в този подфорум :D

Re: Избор на нов модератор
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2012, 16:16:39 pm »
И аз съм на линия за този подфорум.  :D
*
Re: Избор на нов модератор
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2012, 20:17:01 pm »