0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Избор на нов модератор
« -: Ноември 20, 2012, 15:02:00 pm »
Скъпи приятели,

За да превърнем форумите на "Зачатие" в едно още по-полезно и добро място за всички, които търсят информация и помощ по проблемите на репродуктивното здраве и семейното планиране, сдружение "Зачатие" се обръща към вас - потребителите на този подфорум - с въпрос.

Кажете ни кой от редовните и познати потребители на този подфорум бихте искали да изберете за модератор на подфорума.

Ролята на модератора е много важна и отговорна - той следи за спазване на правилата на форумите, които са публикувани в началото на всеки подфорум, той насочва и упътва новите потребители, той сигнализира на глобалните модератори, ако някоя тема има нужда от преместване, редактиране или друг вид намеса.
Модераторът трябва да е човек, който има познания по темата на подфорума и е добре приет от общността на потребителите в този подфорум. Не е задължително да е член на сдружение "Зачатие". В работата си, той ще бъде подпомаган от втори модератор, определен от администрацията на форумите.

Надяваме се, че с избора на нови модератори, посочени от самите потребители, ще съумеем да направим това място още по-добро за всички вас!

Моля, споделяйте в тази тема имената на онези потребители, които искате да бъдат ваши модератори. След 1 седмица ще затворим темата с предложенията и чрез анонимно гласуване в специална анкета ще определите вашия нов модератор.

Благодарим ви за съдействието!
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Избор на нов модератор
« Отговор #1 -: Ноември 27, 2012, 21:15:40 pm »
Предлагам Black rose
Смятам, че има достатъчно знания по темата и може да бъде полезна на потребителите по отношение на мъжкият стерилитет, диагностиката и преодоляването му
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: Избор на нов модератор
« Отговор #2 -: Ноември 28, 2012, 10:57:00 am »
Предлагам Black rose
Смятам, че има достатъчно знания по темата и може да бъде полезна на потребителите по отношение на мъжкият стерилитет, диагностиката и преодоляването му

Подкрепям :wink:

*
Re: Избор на нов модератор
« Отговор #3 -: Ноември 28, 2012, 11:04:21 am »
Аз предлагам Цигу. Въпреки, че този подфорум не го следя много, съм останала с впечатление, че доста помага и познава материята.