0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
На 14.11.2012 г с Решение №193/27.09.2012 г. Общинският съвет на община Троян реши да бъде създаден общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания. Фондът ще подпомага финансово изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодието на семейства и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на семейни начала, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Троян. Средствата във фонда се осигуряват от бюджета на община Троян. Те могат да се набират и чрез публични финансови програми и проекти, дарителски и благотворителни кампании.

Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания започва да приема заявления от 1 ноември 2012 година. Молим заинтересованите лица да изпращат или подават своите заявления в запечатан плик на адрес: 5600 Троян, пл.”Възраждане”1, с надпис „За Комисията при Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания”. Заявленията се  подават до последния работен ден на всеки месец.
Комисията се събира до 10-то число на следващия месец, за да разгледа постъпилите заявления и да вземе решение, съгласно Правилника за организация и реда на работа на Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян.

Вашите уточняващи въпроси можете да задавате на e-mail: komisia_in_vitro@abv.bg

Правилникът можете да изтеглите оттук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1184&Itemid=31
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 00:42:12 am от Сдружение Зачатие »