0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Специализирана АГ болнища Д-р Щерев
« -: Август 20, 2012, 20:34:36 pm »
Здравейте момичета!Ще се опитам накратко да ви разкажа моята история.От ноември месец 2011 правим опити за бебче, но до сега без резултат...:(Правила съм изследвания на половите хормони и на ЩЖ и само прогестерона беше малко нисичък и пролактина последния път (въпреки че съм го изследвала 3-4 пъти и винаги е бил в норма преди) малко завишен, следя си О с тестове и с мерене на БТ, но все още не сме правили фоликулометрия и спермограма и мисля да ги направим направо в специализирана клиника.Съответно съм пила и Дуфастон и Достинекс.Сега със съпруга ми сме решили 2-3 месеца да си починем малко от лекари и от лекарства, от мерене на БТ, тестове за О и секс по график...и съответно ноември-декември месец ако не ни се е случило чудото да започнем да ходим в болницата на Д-р Щерев и да започваме изследвания.Искам да попитам ако някоя от вас е посещавала болницата да ми кажете как става записването на часове?!Много ли се чака за час?Ако може да ми кажете мнения за някой лекар?Четох добри отзиви за Д-р Савова и Д-р Андреева?Много ще съм ви благодарна ако ми дадете мнения и повечко информация за тази болница!
Re: Специализирана АГ болнища Д-р Щерев
« Отговор #1 -: Юли 05, 2013, 10:16:08 am »
Здравей на теб и на всички момичета в този форум

Не им вярвайте на 100% на тези от Щерев!
Преди 2 дни ги посетих за първи път тъй като от няколко месеца правим опити.
Записах час при д-р Андреева. Прегледа ме с вътрематочен ехограф, бях 10-ти ден от цикъл, и докато казваше на сестрата размерите на яйчниците, фоликула и маточната стена, изведнъж съвсем спокойно отбеляза 'и полип' .

Каза ми че трябва да го оперираме- хистероскопия, със спинална упойка- нищо работа за 1 ден.!
Аз не можех да повярвам- питам я как така полип, преди 2 месеца ми правиха УЗ и нищо не видяха, нямам симптоми, нямам отклонения от цикъла- изпаднах в ужас.
На следващия ден веднага отидох при друг специалист на известна АГ клиника -въсрастен, спокоен и уверен- оказа се че това е един от собствениците- и го помолих да направим УЗ без да споменавам за предишния ден.
Прегледа ме обстойно- даде същите размери на яйчници и фоликул (който даже леко беше нарастнал) и нищо повече. Питам го аз има ли някакви деформации, нещо по лигавицата, а той ми каза че всичко е нормално и ми записа на диск цялата диагностика.
Едва тогава му показах снимката от предния ден и му споделих какво са ми казали- изобщо не прояви интерес даже за името на клиниката. Той погледна снимката и се усмихна- това, каза, е снимка направена по хоризонталната равнина на матката, а не по вертикалата (не предавам точните му думи, но така го разбрах)Образуванието което се вижда е реално лигавицата удължена под формата на бадем, но снимана по такъв начин (отгоре), че да изглежда като топче.
Той ми го нарисува на практика на лист хартия за да разбера.

Питам го не трябва ли да дойда в друг ден от цикъла, за да сме сигурни- не, каза, ако има нещо, ето тази бяла линия в редата, ще е изкривена на места от образуванието... а при мен е права, което не оставя никакво съмнение !

Отдъхнах си след шока, който д-р Андреева бе така мила да ми създаде.
Какво повече да ви кажа- явно от Щерев си търсят пациенти, които ще дадат 1000 лв за хистероскопия без да има причина.

Бъдете внимателни с Щерев и не приемайте на 100% това което ви казват. Проверявайте и с други специалисти!
Re: Специализирана АГ болнища Д-р Щерев
« Отговор #2 -: Август 11, 2017, 14:47:44 pm »
На абсолютно същото мнение съм. Два неуспешни опита в тази клиника. Пари на вятъра, претупване...на конвейр...следващата...следващият... Две грешни стимулации, неподходящи за моя случай и възраст. При първата не видяха проблем с единия яйчник, в резултат, на което при образувани 3-4 големи фоликула, успяха да извадят само един. Абсолютна небрежност! На съпруга ми също, повърхностен преглед - 100 лева при великия им андролог! Едно нормално експертно становище не може да напише, а само амбулаторен лист!  Пълно разочарование!!! :( :( :(