0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 5 част
« Отговор #540 -: Октомври 14, 2012, 10:04:40 am »
Днес има напълно положителен тест за О. с тестова черта по-наситена от контролната. Нормално ли е това обаче, при положение, че преди 2 дни бях на ФМ и имах фоликул само 14 мм.? И ЦС се увеличи. Вече е прозрачна и белтъкообразна. Дано уцелим момента.
Тути, 15 дни след евентуално зачеване тестът трябва да покаже.
veseto_87, аз мисля че е нормално, защото + тест показва че предстои ову , така че днес и утре правете кекс
Така и ще направим, пък да видим какво ще стане. Утре съм при док да проследим фоликула.
Успех мила  :bighug: :crossfingers:
« Отговор #541 -: Октомври 14, 2012, 10:59:37 am »
Благодаря и на теб! Ако утре фоликулът се е спукал, ще имам надежда. :)
« Отговор #542 -: Октомври 14, 2012, 14:57:29 pm »
Момичета, не знам как да започна нова тема, но имам проблем- след ембриотрансфер съм,3 ден. Вечерта след трансфера започнаха ужасни болки в кръста, гърба и краката.. място не мога да си намеря, а не смея нищо да взема..това не е нормално според мен.. имате ли някаква идея?
*
« Отговор #543 -: Октомври 14, 2012, 16:44:48 pm »
А защо не си маправиш първо тест, да видиш дали изобщо си бременна и после да му мислиш за извънматочна?
и аз смятам така!!!!!
Alea Iacta Est!

« Отговор #544 -: Октомври 14, 2012, 17:21:47 pm »
kokiche, болките са нормални,и аз бях така, пиеш си но-шпа-то,както ти е предписано и лежиш.Тук обаче мисля,че не е твоята темичка,защото пишат момичета,които опитват да забременеят по ест,път и имат някакви симптоми.
Ние пишем тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48516.760;topicseen
Със сигурност ще намериш съмишленици,които да те успокоят :)
« Отговор #545 -: Октомври 14, 2012, 20:36:37 pm »
Момичета има нажда още :) закъснява си ми вече 4-ти ден трябваше да ми дойде на 10-ти миналият месец ми дойде на 10-ти  но нали си направих тест на 11-ти онзи ден и ми показа - ще изчакаме още някои ден и ще разберем вече резултата но ако не е станало сега ще стане вече не съм настроена отрицателно,когато е писано но дано е сега :) то колкото повече го мислим толкова повече не иска да става.
*
« Отговор #546 -: Октомври 15, 2012, 09:04:10 am »
Момичета има нажда още :) закъснява си ми вече 4-ти ден трябваше да ми дойде на 10-ти миналият месец ми дойде на 10-ти  но нали си направих тест на 11-ти онзи ден и ми показа - ще изчакаме още някои ден и ще разберем вече резултата но ако не е станало сега ще стане вече не съм настроена отрицателно,когато е писано но дано е сега :) то колкото повече го мислим толкова повече не иска да става.
Нищо не разбрах!Последно кога ти дойде?Предния месец цикъл ли е било или не? Ходи ли на доки?
На другите мадами  Здравейте кукли сладки!!!!!Почваме този месец с една нова надежда..дано нещата да се получат, кексовете са започнати, по схемата през ден  :D :D :D, за моя мъж Коледа дойде по рано  :lol: :lol: :lol: :lol:
Alea Iacta Est!

« Отговор #547 -: Октомври 15, 2012, 11:31:17 am »
здравейте момичета.От близо 4-5 месеца опитваме с моя приятел да имаме бебе като казвам опитваме това не значи че го правим през ден и на датите който сам уж в овулация казвам уж защото цикълът ми е много нередовен тоест това не ни е цел на всяка цена просто ако стане добре.Та мисалта ми е че миналия месец трябваше да ми дойде на 24 а вече е 15 от 24 до сега имам пмс болки но изведнъж и за момент гърдите ми са подути напрегнати често ходя до вц и се чувствам отпаднала според вас може ли да сам бременна моля ви ако някоя е имала същите симптоми и се е оказала бременна да ми сподели благодаря предварително на всички.Хубав ден
*
« Отговор #548 -: Октомври 15, 2012, 11:45:17 am »
Защо не си направиш тест katq kamenova, би трябвало да покаже?!Иначе симптомите ги имам и аз, но се появиха доста след + теста ;)
« Отговор #549 -: Октомври 15, 2012, 12:04:58 pm »
Ами това ще направя ще си направя тест но се страхувам че ще се разочаровам  :(
« Отговор #550 -: Октомври 15, 2012, 13:31:03 pm »
Аз не знам как издържате да ви закъснее 20 дена и да не правите тест! Честно! Още повече ако не е бременност, може да са и някои неприятни неща. Винаги съм се чудела на такова спокойствие...
*
« Отговор #551 -: Октомври 15, 2012, 13:53:24 pm »
Аз не знам как издържате да ви закъснее 20 дена и да не правите тест! Честно! Още повече ако не е бременност, може да са и някои неприятни неща. Винаги съм се чудела на такова спокойствие...
и аз  :ask: много малко хора имат такова търпение...
« Отговор #552 -: Октомври 15, 2012, 15:04:25 pm »
Ми не е спокойствие просто както казах цикълът ми е нередовен и затова чакам ходила сам на доктор по тази причина и казаха че е индивидуално и с времето ще се нормализира
« Отговор #553 -: Октомври 15, 2012, 17:08:19 pm »
Здравейте момичета...моята менструаци понякога ми играе номерца,в смисъл 3-4 месеца ми идва на една и съща дата,после 3-4 месеца ми идва 2-3 дни преди датата,та и аз не мога да се ориентирам кога ще дойде. Последните месеци бях във фазата да ми дойде 2-3 дни по-рано и очаквах този месец да е на 11,но и тогава не дойде. Днес е 15,а миналия месец ми дойде на 15,но и днес нямам гостенка. Бях ви писала преди няколко дни,имам симптоми на бременност,но много от тях се покриват с ПМС. В петък правих тест,който беше отрицателен. В момента ми е много лошо,вие ми се свят отмаляло ми е...не знам какво да правя и мисля. Ще изчакам още ден два и нов тест...
« Отговор #554 -: Октомври 15, 2012, 17:10:50 pm »
здравейте момичета.От близо 4-5 месеца опитваме с моя приятел да имаме бебе като казвам опитваме това не значи че го правим през ден и на датите който сам уж в овулация казвам уж защото цикълът ми е много нередовен тоест това не ни е цел на всяка цена просто ако стане добре.Та мисалта ми е че миналия месец трябваше да ми дойде на 24 а вече е 15 от 24 до сега имам пмс болки но изведнъж и за момент гърдите ми са подути напрегнати често ходя до вц и се чувствам отпаднала според вас може ли да сам бременна моля ви ако някоя е имала същите симптоми и се е оказала бременна да ми сподели благодаря предварително на всички.Хубав ден
един тест само може да ти изясни до някъде ситуацията...не губи повече време,а тичай до аптеката
« Отговор #555 -: Октомври 15, 2012, 19:03:34 pm »
Обещах да пиша като се върна от док. Връщам се с добра новина - спукан фоликул, вероятно вчера и "чудесна овулация" по думите на док. Маточна лигавица10,3 мм.  Каза тази вечер пак да направим опит. И каквото-такова. Говорихме пак за ЛФ и категорично отказа да ми изписва прогестеронов препарат за момента. Каза, че и всичко изглежда нормално и ако не стане до още 2-3 месеца, ще проследяваме пак О. на първо време.
« Отговор #556 -: Октомври 15, 2012, 19:45:03 pm »
veseto_87  Чудесни новини!Ще стискам палчета след две седмици да видиш :bfp:
« Отговор #557 -: Октомври 15, 2012, 19:51:04 pm »
Иска ми се да пусна прогестерон на 7 ден, обаче се пада неделя. Кога е добре да го пусна?
« Отговор #558 -: Октомври 16, 2012, 07:54:08 am »
ДОБРО УТРО!Как сте мацки минавам на бързо да ви пожелая хубав и слънчев ден! На чакащите :crossfingers: :bfp: ,а на ловуващите като мен много успех и накрая да се похвалим с  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #559 -: Октомври 16, 2012, 08:38:31 am »
alea  не съм ходила на доктор,да предният месец ми дойде на 10-ти обаче за мн кратко време на другият ден нямаше и помен за цикъл,не беше както обикновено,а едно ръждиво много странно.И вече си ми закъснява с 6 дни :) и обмислям варианта вече да се отправям към лекар :)