0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #20 -: Юли 04, 2012, 15:42:05 pm »
Ми да ти кажа, предразсъдъци - непредразсъдъци, в тая жега това е спасението! А тя и Дара преди често правеше уроинфекции, но пък детето много обича водата и не искам да я лишавам от това удоволствие, ако недай Боже "пипнем" нещо ще му мисля. От друга страна пък, нали също така лекува тази вода.
На вас пък ви е и съвсем близо, незнам какво чакате още :lol:
*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #21 -: Юли 05, 2012, 17:49:03 pm »
Здрава седмица и от мен!

Парси, много съжалявам за свекърът ти. Само мога да ти кажа да се бори, другото наистина е Божа работа.

При майка ми тая седмица нещата изглеждат малко по розови. Изследванията на урината са и добри, гъбите в кръвта са намалели, температура вдига най-много до 37.6. Днес са и преместили тръбата на трахеята, въпреки че се надявах да диша вече самостоятелно, защото вчера и бяха спрели подаването на кислород, но в мига в който изключат машината тя изпада в паника, че не може да диша сама. Сестрата каза, че се случвало да се пристрастят болните към машината...

Имам една молба, ако някой е виждал играчка от този род в някой магазин в София, да ми пише, защото ми трябва за събота и ако направя поръчка им трябва 2-3 работни дни да я доставят


Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #22 -: Юли 05, 2012, 20:10:23 pm »
Момичета,благодаря ви за добрите думи!
Коки,радвам се че майката ти е вече сравнително по-добре.И това с тръбата ще се оправи-важното е че се възстановява. :)

*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #23 -: Юли 05, 2012, 23:03:22 pm »
Хей, здравейте!
Парси, думите в подобни ситуации са излишни, бъдете силни! Знаеш, че ако ти трябва подкрепа съм/сме на линия  :grouphug:
Гери, много се радвам, че имате положително развитие на нещата, лека-полека ще се наредят съвсем :)
Момичета, информация от първа ръка пожар няма, нямаше и снощи или е било съвсем малко. Но беше страшно във вторник... Както и да е мина, все се моля да не ставам свидетел на такива неща.
Кроки, при нас идентичен случай - ангина, но с бонус бронхо спазъм, а аз не съм боледувала никога и се чудех к'во ми е и 'що не мога да дишам  :oops: Ама пусто бяхме на разходка с преспиване и исках да прекъсна серията-опознаване на болниците из страната... и така 2 дни :wink:
Midge, без резерви към Белчин съм, ходихме на "новия" басейн (в дясно от главния път) - малък рай за деца е. 2 детски басейна един 60, другия беше по-дълбок и двата с водни пързалки. Има пясъчник, люлки, пързалка и огромна тревна площ за тичане. Аз съм очарована, няма сравнение със стария, на който съм прекарала сума лета, според мен е по за тинейджъри. Казаха ми, че басейна на хотела бил хубав, но 12 лв. са ми множко за вход...
Прощавайте за дължината на поста, прекалих (отново). Лека вечер!

*

  mishanta

 • *
 • 7233
 • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #24 -: Юли 06, 2012, 06:41:13 am »
Парси, понякога просто няма как да спрем времето,
нека усеща подкрепата ви, това е най-важно!
А за мъжа ти, аз го разбирам, това не е депресия, това е цял живот спомени,
нужно е само безмълвно да усеща, че си до него...
Въоръжи се със сила и търпение, времето ще потуши болката...

Гери:hug2:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

  lidia

 • *****
 • 2959
 • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #25 -: Юли 06, 2012, 15:12:04 pm »
Парси, много съжалявам да го чуя. Да не дава господ на никого да се случва.

Аз днес имах разговор с директорката. Много добра и интелигентна жена. Повода беше детенце, което системно удря и блъска децата и което за съжаление е толерирано и подстрекавано от майка си. Ще напишем 4-5 родители оплакванията си в писмен вид по желание на директорката. Жената каза, че въпросната госпожа им прилага непрекъснат тормоз и всеки път когато стане нещо, първа отива при тях и започва да крещи, че все нейното дете го отнася.  :( При молбата ми за среща с жената и разговор ми обясниха, че нормален разговор с нея няма как да се води. Да не се и надявам.
Разказаха ми за всеки лагер, на който тя записва детето си и си взима стая в съседния хотел. През 10 минути ги проверява и все недоволно крещи по тях, че не и гледат детето. Разбирам аз, най-добрата защита е нападението за да си прави мама и отрочето и каквото си искат. Много често в такива ситуации, подтиквайки и разрешавайки агресия, вече на 18-20 години, детето става неконтролируемо и без задръжки и отговорност за действията си. Тогава мама си го отнася, и разбира се, за огромно съжаление от цялата работа пати детето.  Чудя се, трябва ли да ги изтърпим още една година или сега е момента да им се покаже, че няма кой да ги търпи. Още една седмица и Моника си остава в къщи. От 1 Септември ще го мисля. Аз нали съм оптимист, може пък да се вразуми госпожата  :)
Какво си мислят тези хора с пилешки мозък не мога да разбера? Че детето ми ще бъде блъскано и удряно всеки ден, при това момиченце, а аз ще си мълча , защото крещи на високи децибели  :lol: Ще крещи 1-2-3 часа, пък ще се умори. После пак ще слуша конско и пак ще си го отнесе.  :lol: Дет се вика, този вид индивиди са предвидими и отдавна им знаем номерата :) А момченцето е такъв сладур, много будно и умно дете. Ако тази енергия се насочи в една правилна посока...
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 15:17:49 pm от lidia »
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #26 -: Юли 06, 2012, 16:02:40 pm »
Адито,Мише,Лиде, :bighug:.
Лиде,кви са тез луди бре.Дано успеете да я озаптите малко.Тя като някоя дивачка от гората тая 8O

*

  lidia

 • *****
 • 2959
 • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #27 -: Юли 06, 2012, 16:08:15 pm »
Незнам душа каква е, легенди и се носят  :lol:, обаче на мене ми писна детето ми да буде удряно, хвърляно и блъскано по стълбите от деца и госпожи...
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #28 -: Юли 06, 2012, 18:50:40 pm »
Аз пък вчера отнесох лекция и скандал на тема" Как може да си биете детенцето!" от някаква особа, която чудесно видя, че моят хубостник се сби с друго дете, за да му вземе играчките и като не успя взе една кофичка пясък и посипа него, още едно дете и себе си, ама хубаво, така, че право в току -що зарасналата рана да влезе . И това под съпровод на моето"Остави кофичката!Не посипвай пясък!". Ами плеснах го по дупето два пъти, докато му се карах и го бършех. Какво да направя? Да го оставя да си прави каквото си поиска? Той напоследък често напада без причина. А не са му дали нещо, а е ударил. Обикновено го наказвам да седне някъде и да се извини, ама вчера не издържах, защото според мен, нарочно си натърка раната с пясък. Обаче излезе, че съм майка-чудовище...Често наблюдавам деца да налитат на бой и родителите им да не правят нищо. Ами, сори, аз съм соц- продукт и не смятам, че е редно.Мисля си, че основните правила в живота се научават точно в ранна възраст...
Лиде, успех!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #29 -: Юли 06, 2012, 22:25:51 pm »
Инке, не обръщай внимание! Аман от разбирачи! :) Това, че си отупала дупето, не значи че си го набила. А и е нормално понякога да не ни издържат нервите. Аз също съм против насилието. Но, ми се е случвало да тупна Ники по памперса, за да се осъзнае като прекали. Сигурно не съм права, но на моменти не се издържа.


*
Re: Лято,слънце и море - 2.07-8.07.2012г
« Отговор #30 -: Юли 06, 2012, 22:38:54 pm »
Хайде и ние в кюпа на ангините! Вчера ми се обадиха да ходя да си я вземам госпожицата от яслата - вдигнала 37,5 Направо се изумих този път нямаше никакви признаци на разболяване! Даже си помислих, че може и да е от претопляне тази температура, но вечерта като ми се оплака, че я боли и гърлото и ми стана ясна работата. Тя не вдига висока темпуратура, но на тази жега много се мъчи горкото. Дано да минава бързо.
Адито, че ние точно на "старите" басейни бяхме...и не бих казала изобщо че са зле. Верно детският е малко мъничък, но се ядва. Аз после разбрах, че имало и други и на връщане се отбихме да погледнем, но мъжът ми каза, че нямало никаква сенчица и това не ни хареса на нас. А на старите има и сянка и дървета, а за любителите и картинг-писта.
Геринко, много се радвам за майка ти. Дано се оправи жената, че и на теб да ти олекне малко на душичката!
Спокойна нощ!