0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Последен шанс за записване!
« -: Юни 14, 2012, 10:50:11 am »
Момичета,

Текат последните два дни преди Деня на репродуктивното здраве в Хасково.

На 16-ти юни, в събота, от 10:30 ч. в Дома на техниката в Хасково започва тазгодишното издание на традиционната годишна инициатива на сдружение "Зачатие".

Посетителите имат възможност да се консултират безплатно и индивидуално с водещите специалисти по стерилитет от София, Пловдив и Плевен. Ще могат да се включат в груповите дискусии с лекари по темите на мъжкия и женския стерилитет, както и за трудните въпроси в АРТ.

Пълен списък на участващите лекари и точна програма по часове:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 157&Itemid=31

Предварително записване за консултации: drz2012.zachatie@gmail.com

Хасково е на 2 часа и половина път от София, на 2 часа път от Смолян и Ямбол, на 1 час път от Пловдив, Стара Загора,  на половин час път от Кърджали и т.н.

Не изпускайте този уникален шанс да се консултирате безплатно и бързо с всички светила на репродуктивната медициа, събрани на едно място. Ако искате да ги обиколите за консултации в София, това би ви отнело до 1 година време за чакане на часове и сериозни суми за плащане на консултации, нощувки и пътни разходи!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!