0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #500 -: Май 20, 2013, 22:36:03 pm »
Момичета,продавам шезлонг на Кангаро,с адаптер люлее се сам,с три степени и с музика,розов.Използван е около 3 месеца в перфектно състояние-цена 80 лева.
Продавам уред за готвене на пюренца,готви се на пара и в същия уред се пасира,марката е Беаба.Уреда е без забележки. Цена 95лв,при интерес ще пратя снимки по мейл,че така и не се научих да качвам снимки тук :oops:
Бънджито жаба на Фишер Прайс все още не е продадено цената е 100 лева
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #501 -: Май 21, 2013, 13:38:57 pm »
Момичета имам няколко неща за продаване,при интерес ще кача и снимки че с бебчо ми е трудно в момента да ги кача:Така продавам кенгуру на Бертони,подходящо от раждането защото може бебето да е сложено в легнало положение,има и подложка която обхваща главата за да може докато лежи тя да не кимва назад,маха се като стане бебето по-голямо,може и да се носи както отпред така и отзад като раничка бебчето. Цвета е бежово с оранжево и бяло,подходящо е и за момиче и за момче-цена 10лв. не употребявано защото бебето ми беше зимно и не съм го извеждала,сега той не иска да стои в кенгуру,само съм изхвърлила опаковката (лош навик :().Продавам бейбифон на Чико,не е най-нов модел но върши същата работа,може да е с батерии може и да се включва в контакта-цена 15лв.,стерилизатор за микровълнова фурна-цена 7лв.,зимен космонавт,чисто нов марков снежно бял има мечета на двете предни джобчета иначе е без шарки(беше ни голям за изписването го купих но се роди недоносен и не го облякохме изобщо)има ръкавички и отдолу е затворен на крачетата с качулка и ципче-цена 30лв.При интерес пишете на лични,коментар на цената при покупка на повече неща.Лек ден!
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #502 -: Май 24, 2013, 08:57:03 am »
Дрешки и обувки за близначки, играчки по 2 броя :-) Снимките са линк към албум.

М&С плажни сандалки с ягодки - 8Ук, 26 номер - 14,50 лв за двата чифта, 8 лв/единият



Слагани са броени пъти на морето миналата година. Като нови са, вижда се и от снимките. Поръчвани са от Англия. По етикет 8УК или 26 номер. Стелка от край до край - 17 см. разстояние от петичката до мястото между пръстчетата - 14 см.
Много са сладки - наситенорозови, с ягодки на стелката. Отзад са с ластиче. Лесно се обуват и събуват. Подметката е от мека гума.

Две цели пижамки с Туити за възраст 2-3 години, 6 лв броя, 10,50 лв за двата



Слагани са по няколко пъти, като нови са. Купувани са от Карфур, с лиценз са, не са китайска имитация. Страхотна материя, качествена, мекичка.
Лепенката с Туити е весела и цветна. Тик так копчета на гърба горе и между крачолите. По етикет за 3 години, ръст 98 см, леко уголемено. Имам 2 броя.
Дължина 56 см, ширина 28 см, от чатала до яката 52 см

Дънки Next за 86 см ръст- 12 лв броя, 22 лв за двата чифта



Дънките са носени малко, запазени. Имам 2 чифта. Много интересен модел, който позволява да се носят доста дълго време, дори и като 7/8 модел. Крачолите са на текстилен ластик. В талията също са на ластик. Много джобчета, контрастни шевове, интересни детайли. Дължина 47 см, талия 22 см, има ластиче отзад и в разпънато състояние е около 25 см, от чатала 31 см

Два чифта нови ботушки INDIGO, 25 номер - 42 лв/чифта, 80 лв за двата.

Стелката е 16 см, мерена с рулетка. Не уцелих номера за жалост. Поръчвани са от немски сайт.
Здрава дебела подметка с мембрана, дебело подплатени отвътре. Много красив наситен лилав цвят, контрастни шевове, брокатена лента на едната лепка. Има брокатени снежинки и сърчице. Има и светлоотразителна лента отпред. Закопчават се с лепки. Специална патентована материя Слам текс, устойчива на суровите зимни условия. Снимката е линк.

[/quote]

Имам за продаване и 2 броя кончета за яздене от тези, 50 лв за двата, 28 лв/бр, ще публикувам снимки и подробна информация скоро:

Продавам и 2 броя колела без педали Hudora, така и не пожелаха да ги карат, седят подпряни в гаража вече почти 2 години...
Цена за двете 90 лв, за едно - 50 лв
Ще кача реални снимки и повече инормация по-късно. Ето линк:
http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-joey-Cruiser-pink/Kinderfahrzeuge/KID/de-mt.sp.ca01.39.06/1866980
Намирам се в София, Младост 2.
  09.11.2007
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #503 -: Май 26, 2013, 10:32:13 am »
Ето и обещаните снимки на кончетата. Ще снимам и базата за люлка по-късно.

Като люлка могат да се ползват и преди втората година стига да се придържа детето, защото ще му е високо. Използвани са и вкъщи и навън, имат си съответните следи от употреба. Децата ги обожаваха - миналото лято развиваха завидна скорост с тях в парка.  :lol:  Чудесно средство да се изморят и да спят.  :wink:

Имам и нови рокли за ръст 108 см, момичетата не искат да ги носят, всички са ми по 2 броя от модел, 3 модела, от плат са, не от трико. Качила съм снимки в албума на много дрешки и играчки, които са ми за продажба.
« Последна редакция: Май 26, 2013, 11:38:06 am от Жабче »
  09.11.2007
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #504 -: Май 27, 2013, 07:42:49 am »
Продължавам да продавам детски превозни средства.  :lol:
Тази триколка на Чиполино също ми е излишна вече и все с еканя да я пусна за продажба:


Ще пусна и реални снимки тези дни. Цена 25 лв, в много добро състояние е, не е използвана интензивно, защото ми беше трудно сама с двете деца. Всички части са налични, все още свири, няма нещо счупено или развалено.
  09.11.2007
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #505 -: Май 28, 2013, 19:29:34 pm »
Триколката е продадена. Кончетата са запазени до края на седмицата. Останалите превозни средства все още се продават.

Качих снимки и на играчки:

Фишер прайс на български - буквар, книжка и телефон - 49 лв за трите.

 Всички говорят на български. Препоръчителна възраст - над 6 месеца, докъм 3-4 години.
Музикалното букварче е във формата на пеперуда, която  напътства малкото дете в разкриване магията на звуците и е бъде дружелюбен учител на детски песнички, буквите, цифрите, цветовете, формите и първите думи.
Направен е от качествена пластмаса, лесно се борави с него.  Звукът има 2 нива + може да се изключва. Нослето на пеперудата свети в червено. Бутончетата на тялото й служат за превключване на режима - букви, цветове, цифри. С букварчето е играно малко, с леки следи на употреба е. Цена отделно 28 лв.

 С асортимента малки музикални книжки, децата ще развиват своя слух, координация, зрение и фокусиране и заедно със забавните изненади, които се крият по твърдите страници те ще получат няколко основни урока за заобикалящия ги свят.
Книжката “Числа и животни” ще ги научи да различават домашните животни, да ги разпознават по звука, който те издават, както и ще положи основите на бренето. Качествена и стабилна изработка. Много запазена. Цена 13 лв.

 Анимираните образи се съживяват на екрана на образователния телефон, който учи децата на азбуката и броенето. Весели мелодии (12 на брой), забавни звуци, проблясващи светлинки и копчета за натискане гарантирано ще привлекат вниманието на малкото дете, тепърва започнало да изучава основното. Три интерактивни режима на игра. Удобен дизайн за захващане от малките ръчички. С него е играно най-много, цена 15 лв.

Simba кола с дистанционно за най-малките - 15 лв


Подходяща за деца над 18 месеца. За разлика от повечето коли с дистанционно за тази възрастова категория, дистанционното не е прикачено с кабел за колата, което е голямо предимство. Купувана е от М&С в Англия, произведена за тях от Симба тойс. Представлява пожарна кола. С колата се борави лесно, има копче за включване и изключване отдолу, а дистанционното е с 2 големи копчета - напред и завой.  Когато се движи колата, стълбата на покрива и се движи и трака, лампичката светка. Има нужда от 2АА батерии за дистанционното и 2ААА батерии за колата. Гумите са гумени, не пластмасови. Колата е от здрава качествена пластмаса. Нормални следи от употреба, една единствена забележка - стъклото на лампата е пукнато, явно от изпускане на пода.

Mega Bloks - 180 тухлички в 2 комплекта - 34 лв


Подходящо за дете над 3 години. Цената е за двата комплекта. Тухличките трябва да са  180, но се оказаха даже малко над 180, явно и от друг комплект има, но не мога да го идентифицирам :-) Продавам ги заедно, защото са ми смесени и не мога да определя коя тухличка от кой комплект е. Цветенцето върху кутията се оказа от друг комплект и съм го махнала.
Качеството на марката е известно, конструктурът осигурява часове мирна и занимателна игра. Състояние много добро. Тежичко и обемно е. С децата си поиграхме да направим и малко примерни фигурки. :-)

Костюм за малка фея 2-4 г - 15 лв

Костюмчето е обличано за едно тържество в градината и вече е малко. По етикет е за 3-5 години, но е умалено и е по-скоро за 2-4 години. В отлично състояние е и ще зарадва много някоя друга малка фея. :-)
Разкошна, красива, прецизно изработена рокля, богато украсена, истинско бижу. Крилцата се прикрепят с велкро към гърба. Имат розово пухче и сребърна звезда. Роклята е с ластичен набор в горната си част, така че да прилепва по тялото и по този начин долната част да седи по принцески бухнала :-) Използвани са 4 вида материи - сатен, тюл, органза, фин тюл. Има брокатени цветенца и частички, пришити сърца, звезди, пайети. Полата е 5пластова - тъмнорозов сатен, светлорозов сатен, тъмнорозов тюл, тюл на брокатени цветя и органза.

Дължина 53 см, талия - разтяга се докъм 25 см.
« Последна редакция: Май 28, 2013, 20:52:39 pm от Жабче »
  09.11.2007
*
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #506 -: Юни 03, 2013, 11:05:47 am »
Продавам люлка Кангаро. Работи с батерии. 5 степени сила на люлеене, 3 степени на ниво на звука на приспивните мелодии.Цена 45лв
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 11:07:24 am от vesta »


*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #507 -: Юни 03, 2013, 14:44:40 pm »
При покупка на няколко неща, и от другите ми обяви, поемам доставката.

Отлични маратонки, слагани броени пъти.
Червени НОВИ, Спорти, размер 14-16, дължина на стелката 10 см., на подметката 12 см.
Бели светещи, обувани 2-3 пъти вътре, номер 16-18, стелка 12 см., подметка 14 см.
Сини, носени няколко пъти, номер 21-22, стелка 14 см., подметка 15 см., отпред едната е леко жулната.

Бежави размер 18-20 - стелка 12 см., подметка 13 см.
Сини размер 20-21 - стелка 13 см., подметка 14 см.
Сиви размер 21-22, стелка 14 см., подметка 15 см.
Червени размер 21-22, стелка 14 см., подметка 15 см..
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #508 -: Юни 03, 2013, 14:53:22 pm »
Летен комплект, обличан веднъж, купихме го края на лятото за специален повод и вече ни е малък, като нов е.Ризка - дължина 34 см., ширина 28 см.Панталонки - дължина 30 см., на ластика 16 см..8 лв.

Отлични дрешки, не личи, че са носени.Ризката е слагана само два пъти.Дънки с ластик - дължина 42 см., на ластика 20 см.Цена 6 лв.Ризка - дължина 32 см., ширина 30 см.Цена 8 лв.Елече - дължина 32 см., ширина 28 см.Цена 2 лв.За всичко 14 лв.

Страхотни дънки, запазени, отлични.За трите 22 лв.
Бели дънки бойс, с ластик - дължина 44 см., на ластика 18 см.Цена 9 лв.
Сиви дънки от Англия, с колан - дължина 44 см., на талия 22 см.Цена 9 лв.
Сини дънки с ластик - дължина 42 см., на ластик 20 см.Цена 6 лв..

« Последна редакция: Юни 03, 2013, 14:56:12 pm от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #509 -: Юни 12, 2013, 13:26:00 pm »
Момичета , искам да купя сглобяема кошара за игра , която да става и за спане .От София съм .
*
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #510 -: Юни 12, 2013, 17:06:44 pm »
Продавам детска количка за бутане Kiddieland, точно като тази:

http://www.lionbg.eu/product/441/kiddieland-kolichka-prohodilka-cars.html

Използвана е, но много добре се движи. Лека и удобна. Работи и музиката само и трябват нови батерии.

Цена 10 лв. Колата е в София. Може да си поделим куриерските разходи.

При интерес ще ви изпратя и снимки на лични.
*
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #511 -: Юни 13, 2013, 12:17:58 pm »
Продавам кенгуру Чико 0+ почти ново ползвано е два пъти. Цена 35лв.
http://prodavalnik.com/kenguru-chiko-0-i24801371
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 12:19:37 pm от vesta »


*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #512 -: Юни 13, 2013, 14:00:34 pm »
Отлични дрешки за 6м.-9м., слагани по 2-3 пъти.

Лятно оранжево гащерезонче - 4.50 лв., не личи, че е носено, размер 74, дължина 50 см..
Отлично синьо гащерезонче Есприт - 6 лв., размер 12м., но е умалено, дължина 60 см., от подмишници 28 см., в средата 35 см., от горе до чатала 37 см..

За двете - 9 лв..

Блузки и панталонки по 1 лв.-2 лв..И бодита, размери 68, 74 и 80, цена 5 бр. - 6 лв..
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 14:03:16 pm от silvanchence »
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #513 -: Юни 13, 2013, 15:05:08 pm »
продавам бебешки матрак Magniflex, дизайн Pierre Cardin


размери: 70*140*12
ортопедичен, антиалергичен
пълнеж от латексова пяна
калъф от чист памук
употребяван, добре запазен

цена: 45 лв.
цена на нов матрак в магазина: 159 лв


п.п. матракът е продаден.

« Последна редакция: Юли 05, 2013, 22:40:38 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #514 -: Юни 24, 2013, 18:40:56 pm »
Ново шише Нуби, става и за подарък - 7 лв.Подарък аспиратор за нос нуби с накрайник за уши, само отворен.

Шише д-р Браун антиколик и четка за почистване, малко използвано - 5 лв.Преходно шише и подарък чаша - 3 лв..За двете шишета 7 лв..

Чесалка фишер прайс, почти неизползвана - 3 лв.Подарък дрънкалка по избор.

Чесалка Нуби малко използвана - 4 лв.Подарък дрънкалка по избор.

За двете книжки - 4 лв..Гумена книжка за баня, малко използвана - 1 лв.Мека книжка, нова, може да се пере - 3.50 лв.
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

    Crystal

Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #515 -: Юни 25, 2013, 08:17:09 am »
ПОДАРЯВАМ есенно-зимни дрешки за новородено ( до 2-3 месеца, зависи колко е голяма бебчето  :)) - бодита с дълъг ръкав, гащеризончета, ританки. Всичките са памучни.
*

    Misty

  • ***
  • 273
  • "Най-хубавото предстои!"
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #516 -: Юни 26, 2013, 15:28:40 pm »
Детски център вече за 40 лева.....
http://prodavalnik.com/detski-tsentr-mnogo-namalen-veche-za-40-lv-i12046327


*
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #517 -: Юни 26, 2013, 16:27:05 pm »
Момичета , искам да купя сглобяема кошара за игра , която да става и за спане .От София съм .
[/quote
Дидомира, имам кошара за продаване. Тъмно синя сглобяема-става за игра и за спане. Пиши, ако те интересува.
*
Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #518 -: Юли 03, 2013, 14:22:39 pm »
Продавам кенгуру Чико 0+ почти ново ползвано е два пъти. Цена 35лв.
http://prodavalnik.com/kenguru-chiko-0-i24801371
Кенгуруто е продадено!
Продавам люлка Кангаро. Работи с батерии. 5 степени сила на люлеене, 3 степени на ниво на звука на приспивните мелодии.Цена 45лв
Люлката все още се продава

Продавам и столче/кошница за кола Чиполино
http://prodavalnik.com/stolche-koshnitsa-za-kola-chipolino-i24801517
« Последна редакция: Юли 03, 2013, 14:25:06 pm от vesta »


*

    Crystal

Re: Борса "Зачатие" - тема 2!
« Отговор #519 -: Юли 05, 2013, 07:11:08 am »
ПОДАРЯВАМ легло-люлка Ева на Бертони. Ето как изглежда (без красотите с балдахина и обиколниците). Включено и е матраче.
http://kasida.bg/bertoni-bebeshka-liulka-eva-2011-261-3606.html
Люлката е в София. Удобна е за новородено бебе до около 5 месеца. На колелца е и може да се мести заедно с мама  :) Спешно ми е, че взехме да се задръстваме вече  :D
« Последна редакция: Юли 05, 2013, 07:13:13 am от Crystal »