0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
От 27-29.04.2012г в гр. Плевен за шести пореден път се проведоха Плевенски Имунологични дни организирани от КИРМ "Св. Елисавета", в който взе участие и Сдружение "Зачатие".Последния от трите дни 29.04.2012г бе насочен към репродуктивната психология и именно в този ден ние бяхме поканени да направим презентация, на тема обществото и репродуктивните проблеми.Презентацията беше много добре приета както от лекарите, който присъстваха, така и от представители на останалите пациентски организации.Презентации направиха и фондация "Искам бебе", както и психоложка работеща към фондацията, "Усмихни се" и Анелия Рангелова, психолог към КИРМ "Св. Елисавета".

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Маги, благодаря за отделеното време и труда! Разбрах, че отзивите от нашето представяне са били отлични.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Маги и аз ти благодаря, справила си се отлично, в което едва ли някой се е съмнявал :wink: :D
*
Ласкаете ме момичета, няма да ви казвам как ми трепереше гласа в началото.

Важното е че наистина презентацията им направи силно впечатление.Доц.Конова, а и другите лекари споделиха, че е била много хубава и сме оцелили точно болните места, кривото огледало, медиите, успокенията, това са неща който всеки е преживявал и чувал и наистина им направиха впечатление.

Браво на всички ще кажа, аз защото без вас, аз нямаше да се справя :)