0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #20 -: Януари 29, 2012, 20:44:11 pm »
OOOO слънцееее това направо ми намирисва на  :bfp: :bfp: Много много много ти стискам палци този пуът чудото в живота да се случи лесно  от първия път. Гаденето сутрин и следобед според мен си е съсвем в реда на нещата :) целувам теее и мисля към края на седмицата да имаме повод за радост и двете :) На мен също днес ми се гадеше, цял ден имам болки в левия яйчник... дано дано наистина да се поздравяваме съвсем скоро ;) :bighug: :bighug:

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #21 -: Януари 30, 2012, 01:04:54 am »
Силно се надявам този цикъл да ни зарадва с  :bfp: :bighug:, но мила опитай се да се абстрахираш от всичките усещания , защото колкото повече се вторачваш в тях , толкова по объркана ще си .Аз ти пожелавам наистина това да са симптоми за  preggo yahoo_17
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #22 -: Януари 30, 2012, 09:59:06 am »
plamak  и аз точно това си мисля, че прекалено много се вторачвам във всичко, което се случва в тялото ми и на моменти си мисля, че може и да си въобразявам, но ще видиме... не остана още много....само още 1 седмица до момента, в който се надявам да скачам от щастие... :) Успех и на вас милички и хубава седмица ви пожелавам!!!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #23 -: Януари 30, 2012, 10:11:23 am »
lozenec_girl  аз също имах болки, но в десния яйчник, но това беше около датата на овулацията и за това не мислех, че това може да е някакъв симптом, а пък и си мисля, че е прекалено рано за симптоми...де да знам...вече не знам какво да мисля миличка...дано чудото да се е случило този път бързичко и поне един път да имам късмет... Ще ти стискам палци и на теб миличка!Аз като гледам твоята графика ние май по едно и също време може да сме  preggo :) Ще ти  :crossfingers:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #24 -: Януари 30, 2012, 10:14:46 am »
Слънчице,графиката ти е добра и нищо чудно да видиш твоите :bfp:
Много стиснати палчета! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #25 -: Януари 30, 2012, 12:21:12 pm »
TITKO искрено се надявам да не само внушение, а наистина да имам  :bfp: този месец и ти пожелавам и на теб този месец да ти донесе такава прекрасна изненада :) Успех миличка и на теб и аз ти стискам палци!!! :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #26 -: Януари 31, 2012, 09:30:18 am »
Момичета моля ви дайте накакви мнения...Вчера си купих чисто нов дигитален термометър и реших от днес сутринта да започна да си меря БТ, но...термометъра ми показа една нереална според мен температура или поне на мен не ми се вярва да е вярна.Сутринта още със ставането си измерих температурата ректално, защото всички казахте, че така е най-точна температурата и термометърът ми показа 37.6, което ми се стори много висока температура...И затова реших да си премеря и ТТ, при което термометърът ми показа 36.5, което си мисля , че е нормална ТТ.След като премерих ТТ и се пораздвижих малко в леглото, но без да ставам (след около 5 мин. може би) реших пак да премеря БТ ректално и температурата беше вече 37.5???Озадачена съм!!!Не е ли много висока тази температура?А също така искам да споделя, че температурата е мерена след около 2 часа и то не много спокоен сън, което може би също има значение?!Тази вечер може да се каже, че почти не съм спала...ставах около 2-3 пъти да ходя до тоалетна, което честно казано не е присъщо за мен.И това с честото уриниране, колкото и да се опитвам да не му обръщам внимание, вече се случва от няколко дни и няколко нощи.Мислех си че си внушавам, но последните 2-3 нощи започнах и през нощта да ставам за да ходя до тоалетна...И сега се чудя да си я пиша ли тази БТ в овулационния календар или да изчакам и утре да я премеря, за да не ви подвеждам момичета???Надявам се вички тези признаци да не са фалшиви и да не са породени от силното ми желание този месец да видя  :bfp:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #27 -: Януари 31, 2012, 18:13:47 pm »
 Слънчице,дай Боже след няколко дена да ни покажеш твоето :bfp1:,миличка. Пожелавам ти го от сърце :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.Успех  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #28 -: Февруари 01, 2012, 09:42:57 am »
Марги много благодаря за подкрепата! Днес вече нанасям и БТ в графиката въпреки, че ми се вижда висока.Днес беше 37.4 малко по-ниска от вчера, но все пак мисля, че е доста висока и незнам защо така?!Мерих я 3 пъти преди да стана от леглото и беше все 37.4, а чак след около 20 минути след като станах пак я измерих и вече беше 37.7???Странна работа???Ама може би просто си ми е по-висока БТ?Момичета това дали не говори за някакъв проблем?Ох не знам ще се побъркам вече!Но се съмнявам този месец да видя   , защото от вчера нито ми се гади, а и гърдите не ме болят толкова...незнам вече какво става...Нямам търпение да мине и тази седмица и да се надявам дай Боже чудото все пак да се е случило!!!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #29 -: Февруари 01, 2012, 09:49:46 am »
Слънчице стискам силно палчета тази висока Т да е на  preggo ylinfant :wink: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #30 -: Февруари 01, 2012, 10:14:19 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Много стиснати палчета от мен
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #31 -: Февруари 01, 2012, 10:32:16 am »
Дано дано милички!!!Чакам с нетърпение да мине тази седмица и да ме пропусне  :witch: в следващите 9 месеца!Силно се надявам!!!
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #32 -: Февруари 01, 2012, 11:04:34 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #33 -: Февруари 01, 2012, 12:08:00 pm »
Много ви благодаря милички за подкрепата!И на вас ви пожелавам мноого мноого късмет!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #34 -: Февруари 01, 2012, 12:15:46 pm »
Слънчицеееее всичко ще бъде наред обещавам. Моето шесто чувство не ме лъже. А за симтомите не се притеснявай, аз до ден днешен имам много много рядко симптоми и то много слаби. Чувствам се прекрасно :) И въпреки това е положителен резултата. А за температурата, според мен при всеки е супер индивидуално. Виж при мен пък изобщо не скокна до 37, да не говорим за повече, но това също не се оказа определящо. Индивидуално е все пак, не може всички да сме еднакви :) :* :* стискам палциии

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #35 -: Февруари 01, 2012, 15:58:27 pm »
Танче дано да си права миличка.Много се надявам след 10 дни да съм приятно изненадана :) Аз имам още поне 1 седмица да чакам, защото на мен МЦ ми е 26 дни и по принцип трябва да изчакам поне до 7-8 февруари, а нямам никакво търпение..., но ще трябва да се настроя и да чакам, а пък може би чакането ще си заслужава...А до тогава ще продължа да си следя БТ пък да видим какво ще покаже термометъра през следващите няколко дни...дано температурата да е все така учудващо висока...Благодаря ви милички :) :) :)  :bighug: :bighug: :bighug: Успех и на вас!!!Дано този месец да има много  :bfp:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #36 -: Февруари 01, 2012, 16:42:57 pm »
Здравей Слънце....добре дошла при нас и дано скоро се махнеш от тази темичка...(колко съм гостоприемна,А?)
много си права,че няма какво да загубиш ако си мериш БТ,но е много по-точно ако го правиш с обикновен термометър(не дигитален) и го дръж 10мин(така е по-сигурно)...е аз стига съм  философствала,то сигурно няма да ти се наложи да я мериш дълго....пожелавам ти една мнооого дълга графика и успех
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #37 -: Февруари 01, 2012, 17:23:09 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:Желаяти многомного късме миличка!!
Вече си имаме една бременилка за месеца на влюбените,ти ще си втората!! :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #38 -: Февруари 02, 2012, 10:15:14 am »
Момичета вече не ми остана голяма надежда...Т днес беше паднала доста, макар, че първия път като я премерих беше ниска 36.8 и то много по-ниска и веднага премерих отново без да ставам от леглото и беше 37.3?!Възможно ли е за една минута да се качи толкова много или просто ако първия път не съм държала термометъра достатъчно може да не е била точна Т, която измерих най-напред?!А другия най-точен индикатор ми е херпеса на устата, който се опитва да избие...Винаги почти всеки месец преди цикъл ми избива херпес на устата...Между другото момичета да ви попитам ако съм забременяла или пък когато забременея опасни ли са тези херпеси за бебето, които ми избиват постоянно (всеки месец)?!Ами това е от мен милички за сега!Не ми остана друго освен да чакам и да се надявам...Ако и този месец ми дойде МЦ смятам след това да отида на лекар и да си направя изследвания на някои хормони, защото преди 3 месеца си правих и единия от хормоните (Estradiol) ми беше доста занижен и да проверя какво е положението.Тогава трябваше да си направя и на още 2 хормона изследване (LH и още някакъв ама не си спомням точно кой), но ми беше писнало да ходя по лекари, защото тогава имах и други здравословни проблеми и така и не ги направих, но мисля да се консултирам с гинеколог и да не губя време...поне да съм сигурна, че нямам никакви проблеми!Успех на вас милички!Дано този месец да има много  :bfp: тестчета!!!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #39 -: Февруари 02, 2012, 19:05:59 pm »
 Не се тревожи излишно Слънчице :balk_77:. Еднократен температурен спад може да се дължи на инплантация  на ембриончето.Пожелавам ти от сърце и при теб да е това :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: