0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не знам и е мясото на мотя история.След дълги колебания реших да я разкажа поне в  интеренет пространството.
На 11.10.2011, постъпих в болница Майчин дом, за извършване на планова оперативна лапароскопия, по повод киста на яйчник. Преди извършване на операцията, заплатих 800лв за избор на екип, като избрания от мен оператор беше д-р Пъневска.
На 12.10.2011, бях оперирана . При изписването на 17.10. д-р Пъневска ми свали конците. Каза ми, че не е могла да вземе биопсия от кистата и малко са ме изгорили на левия пробод.Посъветва ме да си купя някакъв спрей против изгаряне, без да се конкретизира какъв да бъде. След два дни отидох на преглед при д-р Пъневска по повод раната от изгаряне, която ме увери, че раната се затваря.
В последствие се оказа, че изгарянето не може да се нарече леко. Поради това, че в следващите няколко дни, раната видимо не се подобряваше имаше отвор, който  продължаваше да секретира, на 20.10.2011г. отидох на консултация в „Клиниката по изгаряния” към Пирогов. Дежурният доктор ми обясни, че вероятно става въпрос за сериозно изгаряне и некроза на тъкан в дълбочина, като ми препоръча да се върна в Майчин дом, където да се направи ревизия на операцията, с цел установяване на действителното състояние на раната. Между другото изрази и учудване, че въобще съм изписана, тъй като раната била отворена.
 На следващия ден отидохме със съпруга ми при д-р Пъневска и тя прие препоръката на колегата й от Пирогов за нужда от ревизия на операцията, като реши да я направи в понеделник 24.10 в 9.30ч.
За мое голямо учудване, в уговорения ден и час, тя отказа ревизията, продължи да повтаря, че няма нищо страшно, подаде ми една ръкавица с няколко марли вътре, които да си слагам, когато си пръскам със спрея, без нужда дори от превръзка и ме изпрати с уверението, че нужда от допълнително лечение няма.
След като падна коричката на раната, болките се засилиха, секретирането също и отново се наложи лечението да продължи в „Клиниката по изгаряния” към Пирогов където ми направиха операция за да поправят "лекото" изгаряне.
Спестявам болката, притесненията и нервите, които преживях през  тези 2 месеца на обикаляне на болници.Както и безотговорното отношение на д-р Пъневска.
 Ой, мила, дано никога повече такива неща да не ти се случват!  :cuddle:
Тая Пъневска  прави аборт на моя приятелка,момичето след месец си беше още бременно,просто псевдодокторката  е изчистила само единия рог. После й бе казала:"Е какво толкова,случва се". 8O

Не знам кой се лъже да ходи при тази.
Оххххх ужас!! Направо съм потресена. Явно добре съм решила да си направя операцията в Шейново, а не при тази, защото и там ходих на преглед, НО като видях апаратурата, болницата и кабинетите просто се отвратих и реших да си я направя в Шейново.