0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласуваме за "Бебе на Зачатие"
« Отговор #60 -: Декември 19, 2011, 20:27:56 pm »
Уффффффф,беееее!!! 8O Като го гледам тоя красавец и направо ми се иска ,ей сега да направя и аз един!!! :lol: :lol: Хубавец,ей,пу пу !! Ама то може ли човек да избере от толкова много ангелчета...трудно е,нали!!? :wink: Да са щастливи всички те,както и техните майки и татковци! Знам,че няма по-щастливи хора от тези семейства!! :lol: Та нали са ни пример!!?? :D
/www.mamaibebe.com][/url]
Re: Гласуваме за "Бебе на Зачатие"
« Отговор #61 -: Декември 20, 2011, 16:00:01 pm »
Георги и Миси бяха и моите фаворити и гласувах за тяхната история. Още повече от много време следях трепетно всеки постинг на Миси и се възхищавах на силата и борбеността и. Плаках от щастие, когато писа почти накрая на бременността си да сподели за прекрасната новина. Щастлива съм че успя и че даде стимул на много други момичета да не се отказват от борбата да имат дете!
Re: Гласуваме за "Бебе на Зачатие"
« Отговор #62 -: Декември 24, 2011, 22:05:16 pm »
След седмица без интернет влизам в Зачатие и очите ми светнаха - победители са Миси със сладък  Жорко! Честито Миленче! Нека Жорко расте здрав и борбен като теб и винаги да е победител! Бъдете много, много щастливи!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Re: Гласуваме за "Бебе на Зачатие"
« Отговор #63 -: Декември 30, 2011, 22:44:53 pm »
Щастлива съм за Миси, че тя сбъдна най-съкровената си и изконна мечта - стана майка на малкия чаровник Георги. По време на своята борба със стерилитета, тя спечели пари и на мен дари част от тях, за да мога аз днес да прегръщам моето слънчице.
Да ви е жив и здрав Георги  :bighug:

Там, където има любов, няма страх.
                  Апостол Йоан