0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #100 -: Ноември 16, 2011, 23:33:42 pm »
То и аз гледам за играчки. Но честно да ви кажа, моето дете е особено щастливо да драска с химикал по разни листи и да ги прави на конфети. Къса ли къса в захлас, а аз получавам малко спокойствие. Е, и много ситни хартийки за почистване, ама няма безплатен обяд.
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #101 -: Ноември 16, 2011, 23:35:23 pm »
Лисо, нали щеше да ги пращаш на ясла, че да имаш време да правиш ремонти на спокойствие?!  :wink:

Джей, голям смях му ударих с бакоганите. Да не мислиш, че знам какво е това?!

Ганка, прати ми чистофайницата насам! Купувам й билет за самолета. Подсигурявам прахосмукачка.

Ох, чета и се смея. Мислех на моя син да му купувам кухня, барем остави истинските уреди на спокойствие! Според мъжа ми нямало смисъл. На каната за студена вода й разказа играта. На дневен ред са тостерът, кафе машината и каната за гореща вода. Всяка вечер държи да прави "тафЕ". До преди месец се правеше вир-вода на чешмата, сега интересът му се премести. Още като малък ходеше да отваря шкафа и вадеше всички тенджери. Няма нужда да му купувам играчки. Иначе играе с Дупло-то усилено. Един ден му казах цветовете и сега ме гони със строителя, за да повтарям кое какъв цвят е. На немски ги възпроизвежда по-добре обаче. С книжки също обича да играе, като основно аз ги чета. Има една, която насън да ме бутнат, ще я изрецитирам.  :lol:  Май ще му купя още нещо на Лего. Приемам и други идеи. За ужас на баща си, има електрическо пиано, подарък от една моя приятелка. Голяма гюрултия се вдига с него.

Приятна вечер!

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #102 -: Ноември 16, 2011, 23:39:22 pm »
Деси, Кай ако киха много не си мисли, че се разболява. По цял ден ходят да чукат по стъклото  на вратата на терасата в тяхната стая и да търсят Кай:) Нали сутрин там се поздравяваха:)
Отделно, по бейби тв има едно филмче на което за всеки грешен отговор се чува как викат "наааайн" и тримата с цяло гърло повтарят Каааайййй:)
Яслата няма им се размине:)
От 2 дни се учим за какво са гърнетата. През 10 минути смъкваме памперси, обуваме се, после пак идват да кажат, че имали "абу", но засега Дани има успех в малките нужди само, като на два пъти успя и да  провери с ръка какво е свършил.:)
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 23:46:08 pm от Lisko »
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #103 -: Ноември 16, 2011, 23:42:11 pm »
Той е на ясла. Да не мислиш, че го знам какво прави?! Днес ми го върнаха с подута устна и той ми докладва, че има "бобО" (цицина на френски). Момичетата бяха страшно притеснени, а на мен не ми се стори да има нещо кой знае какво. Ама друго е да си се поглези. Мъжка му работа!

С гърнето бележим успех, близък до нулата. В яслата уж ги слагат. Видях едно момиченце, което си каза, сложиха го, свърши си работата и така. Но от 15 деца група такива са 2-3. Аз бърза работа нямам, де.
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 23:54:12 pm от blue_sky »

Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #104 -: Ноември 17, 2011, 00:12:36 am »
мдам, добре, че имам и аз два огромни гардероба та има къде да крия :lol:
и аз общо взето за коледа и за РД купувам играчки, но то стига. Обикновено от РД подаръците ги скривам половината и вадя постепенно играчките, че интереса е като при всички - 2 мин.
Чистка правя на всеки 2-3м., бебешките съм ги раздала всичките, сега съм приготвила за малко по-големки в един кош и чакат новата си собственичка да поотрасне малко :)
Днес купих от Славейков първия коледен подарък - книжката за дакела, Деси обожава книги, така че ще се зарадва. Иначе е дала поръчка за сега за червило/гланц и диадема. Обаче на дребното нямам никаква идея какво да вземем. Няма нещо което да нямат, ама наистина - китара, цигулка, пиано, няколко легла за кукли, столче за хранене, кошница за кола, кенгуру, активна гимнастика, това всичко е за куклите, всички видове барбита (снежанка, ариел, пепелчшка, уинкс ....), много на брой бебета с дрехи, животинки всякакви, с памперси, къщата на снежанка и джуджетата, лего няколко вида.... абе ако някой ми даде читава идея ще съм му много благодарна, наистина ми е проблем да измисля, а и бабите ще питат :(

Стефи, от горе изброените не видях да имате игри  тип за обучение. от рода на колективните игри например, където в хода на игра се учат цифри, думи, цветове. Книги с познавателна цел, например за времето, атласи и т. н.
неща за рисуване, моделиране, шиене, плетене.... Две госпойци са :D

На ок 5 год възраст баба ми започна да ни учи да бродираме, т, е, да шием по контури различни картинки. Сега има много готини безиглени модели за малки дами.
На дъщеря ми и подариха една чантичка за РД ден, която беше на отделни части с дупки по контурите и тя трябваше да ушие с нещо като връзка за обувка.

Другото за което се сещам е комплектите с  перли и маниста, от които сами могат да си нанижат гердани, гривни, обици. Също много се котира при госпойците :D
« Последна редакция: Ноември 17, 2011, 00:30:21 am от albenanedelcheva »

*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #105 -: Ноември 17, 2011, 00:25:07 am »
Блу, за да не си ходиш така "непросветена" по белия свят кЪт мен доскоро... :lol: Ето например това е бакуган /с у се пишело, простете/ http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.9751 Това е само една от вариациите естествено. Има ги на бройки, комплекти, кутии и кашони - всякакъв чешит са. Тези , които аз купувах - изглеждаха доста по-кофти от това на снимката, ама за лятото те били "най-новия модел". Доколкото схванах - цялата работа тръгва от някакво филмче.
А преди няколко години, когато купувах на племенника поредния "бионикъл" на ЛЕГО и бях потресена защо това дете не ще "Сиса да купи конструктор, а не тази простотия" и го увещавах какви чудеса ще построим с него, а това грозното нали - за нищо не става и хлапето - не та не! Та тогава, не съм и подозирала, че няколко години по-късно, пред переспективата да купвам "бакугани" ще питам с плаха надежда в гласа продавачката: "Ами нямате ли поне бионикъл на ЛЕГО, някак по-прилично изглеждаха..."  :lol: Нямали отговри жената, това вече не било актуално и въобще, аз май падам от Марс, че да не знам такива елементарни неща.
Като му дойде ред да купувам за Дани играчки, сигурно така ще питам и: "Извинете, а нямате ли поне бакугани?"  :lol:

Лиско, да заздравяват пръстчетата и да си изкарате весело празниците. А за диагноза, след всичко, което сподели тук как и по какъв начин ви се случва досега...извини ме за скептицизма, ама наистина най-добре в чужбина търси мнения. Сега и с биопсията просто съм  8O Всичко ще се нареди накрая, убедена съм, ама няма да е по лесния начин - точно на някоя от мамите тук кое ли й се случва лесно...

Да ми препоръчате някоя музикалан играчка, като за моя пумпал? Ако същевременно се и движи и издържа на 10-ина засилки отнякъде - супер ще е. :D
« Последна редакция: Ноември 17, 2011, 01:48:01 am от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #106 -: Ноември 17, 2011, 00:26:17 am »
JBrul-еее, чета те, сестро и хем се смея, хем ми се реве. тоз филм, дет си му видяла рекламата, аз сега го гледам втора серия вече... :)

не може да се избяга нито от бакугана, нито от бен-тена, нито от спайдърмена, нито от батмана. моето не е получило у дома познанията за нито едно от тия работи, но са му непрекъснато на устата. не че знае как се играе с бакугани, не че е гледал филмче или комикс за Бен 10, но всички хлапета на тая възраст само за това дуднат. а изродите са ужасни и ужасяващи! а какви звуци издават, майкооууууууууу! днес изхвърлих с огромно задоволство една купчина пластмаса в гадни цветове, издаваща ужасни звуци и лишена от копче ИЗКЛ.

скелети, черепи, пирати, бой, лоши-добри, аман... да седнехме да сготвим некоя манджа за куклите в некое сервизче... днес се предадох и от тоя мерак. шкартирах куклата бебе и сервизчето, които бях купила преди 3 години с надеждата, че синът ми ще играе с всякакви играчки и няма да се възпитава в мачизъм. няма, няма, ама градината си свърши работата. па и случихме на група с 20 келеша и само 8 девойки, мъка...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #107 -: Ноември 17, 2011, 01:14:32 am »
jam, ами смей се, то какво да му ревем на това - неизбежна работа. И да удържа фронта с игрите и играчките някое си време - като иде на градина и всички имат бакуган /или каквото е там актуалното/, или само за това дуднат и Дани ще запее същата песен - нямам грам съмнение. Просто ще трябва да купя още няколко по-големички коша да събирам PVC-армията изроди, докато ми падне пердето и изхвърля поне половината, за да купувам нови подобни и така. Подготвям се психически дето се вика  :lol:
Не знам обаче, аз ли нещо съм изкукала, или наистина от година на година - все по-изродски играчки идват на мода и стават актуални. :? Думата "изродски" я използвам съвсем буквално и въпреки, че досега съм купувала за подаръци, не за своето дете т.е. не толкова често - ми набива ми се на очи някак подобна тенденция, може и да греша де... Не съм консервативно настроена и количка за кукли и кухня и пр. водещи се "женски" играчки ще му купя, ако изяви желание, понеже го намирам за полезно и възпитателно това. Обаче - яко ми бъркат в здравето по принцип тия пластмасови тъпотии с неустановим вид, функция и смисъл...

А има и по-лошо, племенникът вече не ще "бионикъл" и "бакуган" за Коледа ,а "Call of Duty" /номер незнам кой ще е тази година/. В превод - игрицата представлява кръв, черва и автомати до припадък, агресия и насилие преливат отвсякъде. Доколкото зависи от мен - Дани няма да го огрее да цъка подобни игрички, а то зависи, защото все пак - не може да си ги купи сам... Отплеснах се пак, ама съм в някакви размисли как, хем не искам да му се налагам и да го ограничавам в избор, желания и интереси, хем - няма как да не го правя изобщо, защото тези неща ще го формират като личност, малко по малко, едно върху друго напластени.

За Коледа - май ще получи собствен плюшен котарак, който да лигави и да скубе на воля, защото сега е превзел моя и го направи на леш, а аз все пак с него спя и си подпирам дископатийката  :oops: Реалният "плюшен котарак" се брани от попълзновенията на Дани засега - той я скубе, тя го търпи, като й писне му бие една лапа/без нокти/, а той почва да реве дълбоко обиден, че тя го отблъсква  :lol:  Ако баща му е наблизо, става още по-голяма драма, защото той пък жали котката и трябва да утешавам и него, че детето не я скубе нарочно...Когато детето реве - тя ходи да го проверява разтревожено и гледа мен накриво, понеже е схванала, че аз основно имам отношение към звуците идващи от страна на принца. Когато се скарам на мацата - реве Дани - обиден защото мисли, че викам на него. Нормално де - на него викам "не" и на маца викам "не", та сега внимавам да не викам изобщо. Котката - доволна, защото вече почти не й се карам, за да не ревне той... Въобще, благодарна съм, че в този цирк не настъпвам и бакугани засега.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #108 -: Ноември 17, 2011, 01:23:42 am »
Ех, Жбрул, смях се от сърце! Нашата котка за сега никакъв интерес към децата не проявява, пък и те към нея все още, само веднъж са я оскубали. Единствено ходи да им зарива насраните памперси :D.
Иначе аз последно за дете на 4 години купих един робот, щото детето само от роботи разбирало, казваш му Алекс нарисувай къщичка, той ти отговаря "не мога, аз само от роботи разбирам". Е, не бях улучила точния робот, щото трябвало трансформърс да бъде, пък аз "класически" робот му купих :D


*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #109 -: Ноември 17, 2011, 01:55:03 am »
За Коледа - май ще получи собствен плюшен котарак, който да лигави и да скубе на воля, защото сега е превзел моя и го направи на леш, а аз все пак с него спя и си подпирам дископатийката  :oops:
Надявай се. Ако не е едно към едно с този, който обича, имам силни подозрения, че май ти ще получиш плюшен котарак или той ще има два. Ивана ми е превзела един плюшен грифон ( нещо като магаре е, ама на него пишеше, че било грифон), който много си го обичах и го имам от много години. Сега тязаспива гушнала грифона ми. Ози ден купихме хамстер, пак за гушкане. Видя го в един магазин и си го поиска. Сега заспива гушнала с едната ръка грифона, с другата хамстера. Не супях да я излъжа да ги смени един с друг.  А в леглото освен това имам за гушкане плюшен пингвин, пиле и мече - не иска и да ги види. Май ще се опитам да ги пробутам на сестра и. А моят грифон така и не мога да си го взема. Затова силно се съмнявам, че ти ще си вземеш обратно котарака в скоро време.

Б.


  
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #110 -: Ноември 17, 2011, 02:27:28 am »
Eille , радвам се че се смееш - аз затова си споделям относително веселите мисли и случки тук, малко да разпуснем нервата. :D Вашата котка, след още месец ще им обръща мнооого сериозно внимание и да не иска, защото те няма да й оставят друг избор. Тогава чакам ти да споделяш - аз да се смея. :wink: Но убеждението ми, че общуването между детето и животно е важно и адски приятно и забавно - за щастие се потвърди.

Боби, недей така бре! :lol: Коатаркът ще е абсолютно същия, но ме подсещаш да проверя дали е наличен в БГ, или трябва да го заръчвам отнякъде. Ако си иска "моя" олигавения и отстъпи новия - нямам никакви проблеми - все ще се подпра удобно. Определено не съм вещоман и "не ми се свиди" да отстъпя нещо мое на дребното, но тази плюшка конкретно, ми върши чудесна работа за болежките и по хотели я мъкна с мен...сещай се каква комична гледка съм за пресонала. Баш заради този котарак, ме питаха в един хотел на 2-я ден, ама защо не сме казали, че сме с дете, за да ни донесат кошарка...беше около 2 години преди да забременя  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

    elle22

  • *****
  • 1645
  • La donna `e mobile ;)
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #111 -: Ноември 17, 2011, 04:19:23 am »
... да седнехме да сготвим некоя манджа за куклите в некое сервизче... днес се предадох и от тоя мерак. шкартирах куклата бебе и сервизчето, които бях купила преди 3 години с надеждата, че синът ми ще играе с всякакви играчки и няма да се възпитава в мачизъм...

В този ред на мисли...Тони беше на 3 години, когато ревна, че иска кухня. Аз се зарадвах и приех за съвсем нормално, тъй като всички мъже в семейството ни са домошари и обичат да се въртят из кухнята. Обаче един ден така се затръшкал за едно Барби, докато пазарували с баща му, че той се принудил да му го вземе. Докато се придвижвали до касите, нашият успял да разопакова куклата и да я съблече дибидюс гола  :lol:. Някакъв дядка ги настигнал с думите: "Трябва да сте много горд със сина си!" . Е, мацката беше Есмералда от филмчето и си остана гола завинаги  :D.
И това никак не означава, че сме избегнали бакугани, бен 10, спайдърмени и тем подобни.
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #112 -: Ноември 17, 2011, 05:25:42 am »
Много, много си почивам като ви чета, но не мога да пиша,
ако не е този час примерно!  :lol:

Лисе, не знам, онемях като те четох,
безобразие е това, дано има грешка
и все пак някакъв резултат от биопсията...Прегръщам те!

За бакогани, макогани...Бен-Тен и ред други дзверове Митака научи лятото,
получи едно количество, разбира се и раничка към тях за да си ги носи в градинката!
Свещенности дето никой не бива да пипа и до там...
Калина името не можеше да си казва но гордо скандираше Бен Тенаааааааааа!
Нямаме ТВ на Юг освен основните 4 програми, тук пък аз избирам какво да гледат
и интереса утихна, до другото лято и новата среща с южната компания.
Той има друга страст и това са всички научно-популярни филми за животни,
това е интерес който основно баща му поддържа, но и аз много обичам да гледам!
И честно казано само заради тези канали ни пуснаха тв преди седмица!
Простете, но и тортата за РДен беше с Кинг Конг...който го нямаше
в ни един каталог, та момчетата от Росита сваляха снимка от нета.
А подаръка шепа охлюви на раета за аквариума и една енциклопедия за хищниците!
Планувам Дядо Коледа да донесе още две от поредицата на него,
а на Калина идея нямам, нещо свързано с акробатика, защото тя е бомба от енергия!
Шегувам се, но на нея вниманието трудно го задържам, може би пъзел
с това наследство от Митака се занимава най-много, да не представям детето така диво!

Разговор от онзи ден, нещо забраних и Митака ми каза:

- Мамо, не си така важна! - ядосан!
- Защо ми говориш така!- го питам!
- Ми ти си възрастна, имаш красиви очи
и затова си важна!

След малко:
- Ти хубавица или красавица искаш да си?-пита ме!
- Ми не знам, защо? Ти как ме виждаш?
- Ми красавица, по-готино е, но с рокля!
- е с роклята удари на камък  :lol:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #113 -: Ноември 17, 2011, 08:35:00 am »
Jbrul, може да вземеш на Дани масичка, музикална. Тия, дето имат разни клавишчета с животни и т.н. Или пък направо уолкър с такива екстри. Ама трудно ще ги хвърля  :D. Аз сега си мисля, че и Аквадудъл сигурно ще купя. Защото освен, че "бъкаме шупата", все търсим "кала" да "пишем нето". С "изродските" играчки имахме приключение преди два месеца. Нашият кръщелник е на 5г. Бяхме заедно в Джъмбо и искахме да му купим играчка, която сам да избере. Еми трансформъри някакви. Да, ама той искал двамата лоши, пък тия взели, че сложили в кутия по един лош и един добър, та в крайна сметка купихме две кутии. Много се чудих кой точно е добрия, че на мен еднакво грозни ми изглеждаха.
     
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #114 -: Ноември 17, 2011, 08:43:46 am »
Хахха, как се смях тази сутрин с вас  :lol: Добре, че все още не знаем какво е бакуган, бен тен и т.н. Обичаме си изтърканите Мечо Пух, Франклин, Том и Джери, Цар лъв и Банани с пижами...
Стефи, благодаря, отпада машината за сладолед. А в Карфур видях детска машина за истински сладолед за 30лв. Може на по-големички деца да им е интересна.
Лис, надявам се другата седмица да имаш добри резултати!
Мише, нацелувай мишоците, Митака от сега тренира за джентълмен  :wink:
Коки, снимах ти чувала. Между другото се сетих, че новите им зимни к-ти са с Макуин  :lol: Единия може би ще го сменям (ако има същия цвят като другия) или ще си търси нов притежател.
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #115 -: Ноември 17, 2011, 09:31:05 am »
мдам, добре, че имам и аз два огромни гардероба та има къде да крия :lol:
и аз общо взето за коледа и за РД купувам играчки, но то стига. Обикновено от РД подаръците ги скривам половината и вадя постепенно играчките, че интереса е като при всички - 2 мин.
Чистка правя на всеки 2-3м., бебешките съм ги раздала всичките, сега съм приготвила за малко по-големки в един кош и чакат новата си собственичка да поотрасне малко :)
Днес купих от Славейков първия коледен подарък - книжката за дакела, Деси обожава книги, така че ще се зарадва. Иначе е дала поръчка за сега за червило/гланц и диадема. Обаче на дребното нямам никаква идея какво да вземем. Няма нещо което да нямат, ама наистина - китара, цигулка, пиано, няколко легла за кукли, столче за хранене, кошница за кола, кенгуру, активна гимнастика, това всичко е за куклите, всички видове барбита (снежанка, ариел, пепелчшка, уинкс ....), много на брой бебета с дрехи, животинки всякакви, с памперси, къщата на снежанка и джуджетата, лего няколко вида.... абе ако някой ми даде читава идея ще съм му много благодарна, наистина ми е проблем да измисля, а и бабите ще питат :(

Стефи, от горе изброените не видях да имате игри  тип за обучение. от рода на колективните игри например, където в хода на игра се учат цифри, думи, цветове. Книги с познавателна цел, например за времето, атласи и т. н.
неща за рисуване, моделиране, шиене, плетене.... Две госпойци са :D

На ок 5 год възраст баба ми започна да ни учи да бродираме, т, е, да шием по контури различни картинки. Сега има много готини безиглени модели за малки дами.
На дъщеря ми и подариха една чантичка за РД ден, която беше на отделни части с дупки по контурите и тя трябваше да ушие с нещо като връзка за обувка.

Другото за което се сещам е комплектите с  перли и маниста, от които сами могат да си нанижат гердани, гривни, обици. Също много се котира при госпойците :D

Албенче, имаме бе, просто не ги написах, че нямаше да ми стигне сраницата. Имаме един голям кашон пълен с поне 15 пъзела, 5-6 образователни игри-букви, цифри и т.н., домино, шах, не се сърди човече. А маниста за низане ти е бедна фантазията какво количество имат :(
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #116 -: Ноември 17, 2011, 09:36:37 am »
о, мими, идея си нямаш колко насилие има и в Цар Лъв... три пъти го гледа и след това една година ми се хили като хиена. нали ви разправях, как веднъж ни каза с баща му - "Идиоти, не случайно сте на дъното на хранителната верига!" (познай чий цитат е това и от къде?)

ние тук с хумор си раздуваме, но на мен ми е голяма грижа и недоумение цялото това насилия, грозотия и ужас, с което ни заливат децата, а ние позволяваме. е, не ние с вас тук, но огромната маса от родители. на практика, и да искам, няма как да избягам от това, защото на Алекс и на Никола от ДГ още в първа група им бяха купили бакугани - дето мозъците им изобщо не разбират какво се прави с тия неща. и преди децата да са се научили да си казват адреса и да си обуват чорапите, те знаят, че винаги едни лоши и едни добри се бият. то хубаво да знаеш, че има лошо и добро, но защо все трябва да се бият? забелязвам, че постоянно на това играе и в къщи - добрите и лошите се бият и се карат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #117 -: Ноември 17, 2011, 10:16:05 am »
подобно нещо http://vegatoys.com/view/4017.html получихме на 1 и 1/2 години и е много на почит и до сега
*
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #118 -: Ноември 17, 2011, 11:15:38 am »
Здравейте, мили момичета! Не съм ви чела отдавна, записах една магистратура, чудя се вече що ли изобщо се захванах с няколко дини под една мишница. Мончето остана в Сф с татко си, а аз и малкия сме във Варна и от три седмици сме по тази схема. Виждаме се почти всяка вечер по скайпа, ама явно в София множко вече им е дошъл ергенския живот, снощи Мона беше много натъжена, така жално плака по скайпа да си идвам вече. Тончо както в началото се смееше и радваше, че ги вижда, като я видя, че плаче и той ревна, протяга ръчички към монитора и вика "Моне, Моне, дойда, Моне". Изобщо - драма. Така гузно ми стана. Накупила съм й от университетската книжарница някакви малки нещица - шарени листчета, цветни химикали, днес ще отида да й купя и книжката за дакела - благодаря за идеята! Много пъти съм я заглеждала. Та като се върна да се радва на подаръчета :)

За сладоледената машина се присъединявам към Стефи - не си давайте парите, безмислено. Аз дори я изхвърлих при едно от последните разчиствания. Почти само книжки купувам последно време. Наскоро гледах едни много красиви детски гобленчета, само не знам дали няма да си избоде ръцете, иначе ми се строи хубава идея за занимание. Бакоданите при нас не са много актуални, но съм съгласна, че са невероятна глупост. Аз изтръпвам и от Барбита.

Бъдете здрави!  
« Последна редакция: Ноември 17, 2011, 11:18:38 am от tzvetenze »
Re: Студена ноемврийска седмица 14 - 20.11.2011
« Отговор #119 -: Ноември 17, 2011, 11:41:08 am »
Да разкажа и аз за компютърните игри и насилието (понеже имам племенник в тази наспасяема възраст). Веднъж седим на масата, той играе на компютъра с часове и аз не се сдържам и правя забележка на зет ми, че много насилие в тези игри и да вземе да го ограничава, вместо да го насърчава (те двамата постоянно се конкурират за това безумие). Зет ми маха отривисто с ръка: „Глупости, никакво насилие няма!“, и още не изрекъл тази „велика“ мисъл, хвърля едно око да види какво става с неговия „герой“ (с малкия явно играят от един акаунт), в който племенникът се е превъплътил в момента и виква: „Вземи автомата и го убий бе!!!“  8O
Ходи спори какво е насилие, ако нямаш друга работа... :?