0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #80 -: Декември 08, 2011, 16:06:20 pm »
Днес със сигурност ще сложим едно и утре след фоликулометрията ще видим пак какво става.Благодаря ви момичета че ме слушате и ми отговаряте наистина в такива моменти ми давате голям кураж.
« Отговор #81 -: Декември 08, 2011, 17:53:08 pm »
 Всичко ще е ОК,Валенце :balk_602:. Обичкайте се :bed: и бебчо няма да закъснее изобщо. Цунки и много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен :balk_21:
« Отговор #82 -: Декември 08, 2011, 17:53:30 pm »
Момичета,нещо много започна ниско долу да ме боли корема като преди МЦ,едни такива болки за секунда после спира и после пак ме прерязва,това от Прегнила ли е,или може да се пука фоликула?И още нещо странно-ЦС стана като пресечено яйце,много бяла и пада на парцали това нормално ли е?С такава ЦС може ли да се забременее?
« Отговор #83 -: Декември 09, 2011, 12:21:20 pm »

Днес бях на фоликулометрия,след Прегнила който го биха на 07,12 в 17часа.Днес на 09,12 или вече 42часа след прегнила големия фоликул го няма,а другия се е смалил т.е.док.каза че най-вероятно се е спукал и това е жълтото тяло,вътре имало течност която щяла да изтече и още да се смали,незнам дали го обяснявам правилно,но каза че по-малкия фоликул се е спукал и това е останало след него след като се е спукал.Маточната лигавица е 11,4мм.Как ви се струва момичета?Има ли шанс за успех?Какво остава след като се спука фоликула какво остава?Как изглежда това жълто тяло,извинете ме за тъпия въпрос....Док.каза че каквото е станало станало и няма смисъл от повече сърца,вие как мислите?
*
« Отговор #84 -: Декември 09, 2011, 14:35:07 pm »
Ще кажа късмет и дано бебко е станало!Божа работа е ,нали знаеш!?Графиката е добра!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #85 -: Декември 09, 2011, 17:38:36 pm »
Графиката върви добре. Успех!
« Отговор #86 -: Декември 10, 2011, 11:08:36 am »
Добър ден на всички бебеправещи :D
*
« Отговор #87 -: Декември 10, 2011, 11:16:00 am »
dobar  da e  mila :D :grouphug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #88 -: Декември 10, 2011, 20:57:24 pm »
 Вале ,много добра т :balk_103:. Дай Боже да хванете :egg:. Сложете още едно  :heartbeat:тази вечер за по-сигурно . Много късмет миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #89 -: Декември 11, 2011, 17:54:28 pm »
 :goodluck: :bfp: :crossfingers: :stroller: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #90 -: Декември 12, 2011, 08:14:19 am »
Ето ме пак съм тук!!!!! Добро утро на всички и успешен ден,дай Боже днес поне едно положитално тестче от вас дами!!!! :D
« Отговор #91 -: Декември 12, 2011, 09:38:28 am »
Може ли някой да ми каже,след Прегнила нормално ли е да ме боли кръста ниско долу и да имам придърпване в яйчниците,както и още имам ЦС доста при това,постоянно тичам до тоалетната имам разтрой........и ме боли по време на кекс....това все от Прегнила ли е?
« Отговор #92 -: Декември 12, 2011, 17:24:03 pm »
Може ли някой да ми каже как върви графиката ми,че нещо имам всички ПМС симптоми,а е много рано,трябва да ми дойде на 23,12.Благодаря ви предварително!
« Отговор #93 -: Декември 12, 2011, 18:07:38 pm »
Вале,не се вглеждай прекалено много в себе си :balk_77: . Имам предвид какво те боли и какво не. Знаеш ли -внушението е голяма работа,а и така само се тормозиш излишно. Я каква хубава графика си имаш. Пу-пу. След няколко дена ще стане ясно :balk_600:...А до тогава споко и си мисли за други неща. Много цунки слънчице и успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
« Отговор #94 -: Декември 13, 2011, 09:02:32 am »
Добро утро мили дами!Хайде заедно да изпием по едно :coffee: и междувременно някоя да направи едно тестче и да ни зарадва......
*
« Отговор #95 -: Декември 13, 2011, 09:12:04 am »
Вале, понякога имах такива усещания от Прегнила,но и като забременях предменстр.симптоми започнаха много по-рано от очакваното..
Има много време за тест :) ще чакаме и дано на Коледа видиш  :bfp:

*
« Отговор #96 -: Декември 13, 2011, 18:33:11 pm »
На мен ми намирисва на бременна градика ,дано мила,късмет osi_9 :bfp: :goodluck:

« Отговор #97 -: Декември 13, 2011, 18:57:37 pm »
 Да Валенце,графиката ти се заформя чудесно :balk_602:. Само така миличка. Вече започвам да се надявам и аз за твоето :bfp1:. Много цунки сладка и успех :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck: :crossfingers:
« Отговор #98 -: Декември 14, 2011, 08:11:06 am »
Добро утро момичета,благодаря ви за милите думи и за куража.Броя дните до теста,трябва да го направя в неделя защото ми е последен ден от Дуфастона ,но пък ми се струва рано т.е. 4 дни преди МЦ.Незнам страх ме е да правя тест ,за да не видя две черти само от Прегнила и да се радвам , а после да се разочаровам преди празниците.Вие как мислите да взема ли още една опаковка Дуфастон и да пия до датата на МЦ? Всичко което ви пиша съм го консултирала с един професор от Майчин дом,той ми каза кога да направя теста.Хей добре че се сетих,оф колко съм тъпа някой път ако някой иска може да му дам координатите на този професор,той предлага и on-line консултации по e-mail,безплатни, ако някоя от вас не е от Софи.Аз съм много доволна той работи в областта на репродуктивните проблеми и прегледа при него не е скъп,много съм доволна. poli123 искаш ли да ти дам координати мила?
*
« Отговор #99 -: Декември 14, 2011, 08:31:04 am »
Вале,тук май се заформя Коледен подарък!?Дано мила,ще ти стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bori_023: :balk_103: