0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #40 -: Ноември 23, 2011, 08:46:24 am »
Температурата си е все още добра,а зацапването може да е на добре :wink:Така,че негуби надежда!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #41 -: Ноември 23, 2011, 12:05:30 pm »
Зацапването засега спря,какво ли може да означава,дали кистата ми пречи да дойде МЦ? Ох ще се побъркам!  8O След два дни съм на преглед в клиниката на Щерев-ако дотогава не ми дойде разбира се-и ще видя какво става.....ох дано да е от начална бременност това зацапване....
*
« Отговор #42 -: Ноември 23, 2011, 12:07:54 pm »
Температурата си е все още добра,а зацапването може да е на добре :wink:Така,че негуби надежда!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #43 -: Ноември 23, 2011, 15:29:00 pm »
Сега си мерих БТ ей така да видя дали спада,но сега беше 37,4,вече направо се шашкам 8O,зацапването спря,дали да правя тест?
« Отговор #44 -: Ноември 23, 2011, 15:48:19 pm »
Прави тест и чакаме резултат,стискам ти палци.Успех!
« Отговор #45 -: Ноември 23, 2011, 15:49:16 pm »
направи си тест за да знае6 ако не6то да ходи6 на др за да ти даде да пие6 не6то 4е ако има не6то и продалжи да ти зацапва нали знае6 4е ни6то няма да стане!

« Отговор #46 -: Ноември 23, 2011, 18:04:26 pm »
 Вале дай Боже да имаме повод за празнуване миличка :bfp1: :crossfingers:. А ако пък не ,няма да се притесняваш. Ще стане, няма къде да ходи. Цунки сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #47 -: Ноември 24, 2011, 10:50:57 am »
Мила,как са нещата при теб днес? :bbt:Хайде прави тесчето. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #48 -: Ноември 24, 2011, 11:34:32 am »
Нищо всичко приключи за този месец...БТ ми е висока,но зацапването се засили,а сутринта теста пак беше отрицателен :( ,ходих на лекар кистата е изчезнала,но друго нищо не се вижда,сега пак от 5 ден на Клостил и другата семица пак на фоликулометрия,нещо ми писна от всичко,извинете ме но не ми е ден днес само ми се плаче....Успех на всички поне вие ме зарадвайте моля ви!
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #49 -: Ноември 24, 2011, 14:28:55 pm »
 :hug2: :balk_21:
« Отговор #50 -: Ноември 24, 2011, 15:04:53 pm »
Ей момичета я кажете според вас дали да пусна едни изследвания пак на хормони този месец?Кога,кой ден и какви е най-добре да пусна да видя дали всичко е наред че нали знаете:Колкото лекари,толкова мнения....и може ли да ми кажете дали някои минават през каса?
« Отговор #51 -: Ноември 25, 2011, 08:16:51 am »
Здравейте момичета!!! :D Това ми е най-странния цикъл,ако това изобщо е цикъл вече трети ден си имам само това кафяво зацапване и кафяви съсиреци(извинете знам че звучи гадно :lol:) и нищо по-силно,на някой случвало ли му се е такова чудо??? 8O Вчера при прегледа док каза че едната ми тръба била уголемена и доста се вгледа на нея при прегледа,чак се притесних.Момичета знаете ли защо може да е така?Дали не изпускам някоя причина за да немога да забременея?Някае изследване,помагайте ако знаете нещо или ви се е случвало,неискам и този месец да губя ценно време.Благодаря ви!!!
« Отговор #52 -: Ноември 27, 2011, 10:54:21 am »
Моля за коментар на графиката момичета... :D Пак съм на Клостилбегит дано този месец вече е успешен....
« Отговор #53 -: Ноември 27, 2011, 11:05:05 am »
   Вале ,както виждам не губите време сладуранке :bed:. Вече сте започнали преследването :pleasantry:. Дай Боже това да е вашият месец миличка :crossfingers: Желая ти го от сърце. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #54 -: Ноември 27, 2011, 18:33:34 pm »
Вале,няма какво да се коментира по  графиката..Минали са едва 4-5 дни.Успех

« Отговор #55 -: Ноември 28, 2011, 19:11:40 pm »
Хубаво е таблицата да е почти готова за по-точни мнения. Сега е рано още, затова се обичкайте много този месец и слагайте сърчица!
« Отговор #56 -: Ноември 28, 2011, 20:50:37 pm »
 Вале удари един Маратон този месец :balk_56: и заради мен и дано крайният резултат е :bfp1: . Много успех миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
« Отговор #57 -: Ноември 29, 2011, 09:19:23 am »
Попитах защото съм пак на стимулация с Клостилбегит и забелязах че миналия месец когато пак го пиех и образувах киста видях че БТ ми беше много непостоянна преди ову-то или може би преди да се спука кистата защото може да не съм имала ову,та затова иначе ние си слагаме сърчица но мисля че е рано още все пак някой път трябва и да е от удоволствие а не само по задължение да хванем момента.Успех на всички
« Отговор #58 -: Ноември 30, 2011, 09:18:57 am »
Добро утро на всички бъдещи мами :D
« Отговор #59 -: Ноември 30, 2011, 18:24:46 pm »
  Успех в новият ловен сезон Вале :pleasantry: :bighug: :goodluck: :balk_104:.