0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #40 -: Септември 29, 2011, 00:20:53 am »
Ааааа Мини, те куките са лауреати бе  :lol: Миналата зима както си бЕх с корема, едва не се блъснах челно в патрулка, която лежерно си караше в 22ч. без фарове по "Отец Паисий". Стреснах се, набих спирачки, натиснах клаксона и като ми слиза оня ми ти наежен полицай вечееее - ще ме арестува едва ли не, та документи иска, застраховки, аптечка, пожарогасител... По едно време явно му стана неудобно от корема ми, а когато невинно усмихната наблегнах на факта, че карат без фарове ми се заизвинява като провинила се ученичка. Чак ме досмеша, предвид как се беше наежил в началото.  :lol:

Няма да предлагам мои приятелки за сватосване, че да не ме баннете после. ;)
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #41 -: Септември 29, 2011, 00:35:05 am »
Като стана въпрос за знаци, наскоро в центъра на Варна, на главна улица сме. Знак "Задължително надясно" е скрит в клоните на дърво, но ние сме на доста метри от него и не го виждаме.  Малко по-надолу ясно се вижда знак "Забранено влизането". И мъжа ми разбра, че има нещо нередно, продължихме още малко и видяхме скрития знак едва, когато бяхме до него ...

Лис, дано се оправиш бързо и да няма последствия за Никол!
Относно куриерските фирми, според мен най-добре е да се обадиш и да им кажеш за какво става въпрос, за да знаеш със сигурност. В момента се сещам за Еконт, Спиди, Итайм и Итерлогистика  :?

Деси, би ли имала и мен предвид за термометъра, ако е изгодна цената разбира се  :? Току-що гледах из БГ сайтове, хич не са ми по джоба ... :(

Мише, честито за взетите листовки  :) Стискаме палци за практиката  :)
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #42 -: Септември 29, 2011, 06:32:28 am »
Деска, ако знае брат ти какви му ги къдриш  :lol:

Лисе, дано ти се подобриш, а на Никол и се размине!
Стискам палци в петък всичко да е наред!Ще чакаме с теб деня на операцията!

Лиде, пожелавам ти от все сърце, бързо оздравяване!

Джам това с усмихването искрено ме развесели,
а ти Жбрулче вече да знаеш и другия път  :D

Аз обаче с липсата на всякакъв опит
съм с изключителен респект от високите скорости,
но пък бавното каране е предпоставка за ПТП,
та и тука си е нужно баланс и според ситуацията!
Дори в листовките има казус, ако направиш колона след себе си
поради бавно каране или повреда си задължен да отбиеш,
да пропуснеш колоната и тогава да продължиш.
Ама се съмнявам, че някой го прави!

Моя изпит по кормуване е на 07.10, то ще е луд шанс
трепетлика като мен да мине от раз, та съм подготвена за всякакъв развой!

 
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #43 -: Септември 29, 2011, 09:47:52 am »
Аааа мишанке, нЕма се излагаш, ще ги сразиш със спокойствие и ще минеш :D

Деска, имам аз една приятелка, много готина, много свястна, с хубава работа и прилични доходи, ама малко е извън възрастовата ви граница (34г.) малеее само да не види, че и по сайтовете започнах да я сватосвам вече... :lol:
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #44 -: Септември 29, 2011, 10:10:52 am »
Та вместо да струпват гърбици, да вземат да разчертаят едни полигони за учениците във всеки училищен двор и да им оползотворят с нещо смислено часовете по физическо

и за велосипедистите също! днес пак се дивих на поредния чичка на колело, каращ смело в насрещното движение на тясна еднопосочна улица.

п.п. туй видяхте ли го?
http://aktiven.bg/
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 10:12:43 am от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #45 -: Септември 29, 2011, 10:17:28 am »
Да ви направя отделна тема за сватосване?  :wink: Даже може 0+, 20+, блондинки, брюнетки, който каквото даде...

Jbrul, вероятно са те снимали при базата Атия преди Бургас, там има органичение 60 км/ч при много широк път. Защото има голямо кръстовище. Ние имаме снимка от преди почти 2 години от същото място, в 4:45 сутринта, единствена кола на 3-лентов прав участък, с 90 км/ч. Не е логично, ама знак има, който не го е спазил, си носи последствията. Здраве да е.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #46 -: Септември 29, 2011, 10:41:12 am »
стефуне, сакън, че гадните модератори ще ни баннат :lol: :lol:
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #47 -: Септември 29, 2011, 11:31:47 am »
здрасти,мацки!!! Жбрул,права е Мармотчето- само там,на кръстовището с Атия,са ви ударили фотото!!!! :lol: :lol: Има знак за 60-даже 50 мисля,малко е замаскиран,но само там няма мантинела по средата на платното. няма мърдане! Иначе тази мантинела,колкото и нелепа да е ,я сложиха нарочно,защото този път май-е в челната тройка по жертви,при това само за три летни месеца. Абе като им замирише на море,на тиквите и пощуряват с тя мощни коли и тогава стават белите!!!
Айде,желая на всички ,които имат нужда-бързо оздравяване. на Мишаната -успех на пътя и спокойствие само!
колкото за историята на Коки-не знам кога ще има въобще осъден доктор ,та да е за поука на другите!!!??По друг начин няма да стане! Особено ако ги проверяват колеги от разни РЦЗта или Лекарски съюзи! както се казва-гарван гарвану око не вади,ако и да е другоземец!!! :wink: :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #48 -: Септември 29, 2011, 11:56:44 am »
Мише, няма да отиваш на изпит с нагласата как си трепетлика, как няма да стане от първия път и от сорта. На този изпит, никой не очаква от теб да караш като шофьор с дългогодишен стаж, а просто проверяват дали можеш напрактика да приложиш наученото от листовките /като правила/, а аз не се съмнявам, че можеш.  :D Спазваш си всички знаци и правила за движение, тотално игнорираш разни нахални шофьори, които ти карат в задната броня и се дразнят, че ти СПАЗВАШ ограниченията в градска среда, не забравяй да следиш постоянно какво става И зад теб, не само пред теб - това прави добро впечатление на изпитващия, особено ако е мъж. ;) Също така очакват, да видят как между две кръстовища изреждаш предавки, дори да е малко растояние и да можеш на втора примерно да стигнеш от един светофар до друг - непременно си включи на трета поне. Изпитващите, често се опитват да те подведат на изпит, като ти кажат завий еди къде си и отбий еди къде си, на места където нямаш право да извършиш подобно действие. Т.е. при всяка команда да направиш нещо от изпитващия - си отваряй хубаво очите, имаш ли право да го направиш, или не. Примерно, ако ти каже завий надясно, на място където нямаш право на десен завой - продължаваш направо и правиш десния завой на първото място където той е разрешен. Обикновено най-много хора изгарят на такъв изпит, защото са притеснени и следват автоматично нарежданията на изпитващия, както са следвали тези на инструктура си на курса и първо извършват действието което са им наредили, та чак после се оглеждат за знаците и става: "хайде довиждане". Припомни си как се мери нивото на маслото в автомобила, ако ти се падне някой много терсене изпитващ и това иска да му покажеш /мен ме караха/. Видиш ли пешеходна пътека - намаляш почти до спряло, независимо има ли хора наблизо, или не и се оглеждаш демонстративно няколко пъти преди да потеглиш, ако няма някой мераклия да пресича. Ако има пешеходец, дори на тротоара пред пешеходната пътека и да не дава нишани да тръгва по нея - спираш и чакаш да се накани да пресече, ако ще зад теб да има 10 коли и да ти свирят. Не се сещам друго важно в момента, но дано съм ти била полезна поне малко.

Рачо, Мармотче, ами сигурно точно там са ме снимали. Не бях минавала няколко години по този път и съответно не знам, че има камера. Също така - не мога да си обясня как не съм видяла знака, но...жив човек съм - очевидно не съм го забелязала, щом имам честитка. :lol: Убедена съм, че органитИ за всеки подобен знак в държавата - имат много смислено и аргументирано обяснение защо е сложен, както съм убедена, че и този точно знак и камерата - не са спрели джигитите и това лято да минават оттам с 200. Само, че на въпросните - нито им е проблем да дадат 150 лв., нито им е проблем да намерят някой, който да твърди че е карал колата им при нарушението, ако ще и 100 пъти да ги снимат. Т.е. ПТП-тата поради тези причини няма да са намалели, но постъпленията от шматки каращи с 90 като мен - ще да са скочили драстично ;) Живи и здрави да сме само и да не срещаме на пътя онези, заради които се монтират подобни знаци. :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #49 -: Септември 29, 2011, 13:10:35 pm »
Мише, поздравления за взетите листовки. Жбрул, много хубави съвети ти е дала. И мен ме караха още преди да тръгна да направя преглед на автомобила - дали светят всички фарове, стопове, мигачи, трябваше да отворя капака на колата и да обяснявам къде и как се проверяват масло, течност на спирачките, течност за стъклата, проверка на гумите и т.н. И да изпитващите много обичат да те подвеждат. Но най-важното е да си спокойна. Пожелавам ти успех.
Хубав ден от мен.

*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #50 -: Септември 29, 2011, 15:41:58 pm »
Деси, ще съм много благодарна "да се оглеждаш" за термометър за ухо:)

Утре ще попитам и в болницата дали не могат те служебно да го изпратят а аз да си платя (стига да може), но ми се струва, че май доктора ми каза, че не могат те.
Паур, благодаря ти. Никол ще я оперират в Окръжна болница.

Всичко ще мине и замине, ще дойде следващо притеснение и така...докато сме живи (повече живи отколкото здрави...имаше такъв виц:) )  Много ми е жал за страхът, който ще изпита преди да я приспят, но...за добро е.

Мише, ще пиша като знаем дата, то и без това само ви занимавам с нас:)))))))))))
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #51 -: Септември 29, 2011, 15:55:11 pm »
Лисано, за бой си, как няма да ни занимаваш!
Аз не смея да ти звънна да не те притеснявам, пиши моля те!
МНого, много ви обичаме и ви подкрепяме!

Страшно съм ви задължена за съветите и вниманието!
Каквото има да става, ще става!  :)
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #52 -: Септември 29, 2011, 16:05:36 pm »
Jbrul, ти хубаво карала си, не си го видяла, ами аз колко разсеяна съм била, че съм се паркирала на хубаво място, точно между двата знака забранено паркирането :lol: Та си имам честитка сега :oops:
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #53 -: Септември 29, 2011, 23:50:42 pm »
Срам ме е да си призная, че на колата ми, на която съм собственик от 4 г., така и не съм успяла нито веднъж да й отворя капака (от 5-6 опита). Имам си майстор. За по-дребните неща и мъжът ми върши работа. Един ден му викам да ми смени гумите, че да не ходя до майстора. И той ми каза да не се стискам за 20 евро и пак трябваше да ходя при майстора.  :lol:
А за маслото хич не съм загубена - знам си всички лампички по таблото. Дори веднъж един бакшиш в Сф го стреснах, като му казах, че му свети лампичката, че накладките му са се изтъркали.  :lol: Отвърна ми, че била развалена лампичката.

Лис, Ели, 3 дена няма да ме има. Засега намерих за към 35 евро, но ако не ви е зор, ще търся и по-евтин. Май на Мишето го бях взела заедно с протекторите за 32 евро.

Лис
, дано си по-добре! Толкова не мога да спра да мисля за теб, че съм купила на сина ми пантофи с лисици.  :lol:

Благодаря за наддаванията за снаха! Човекът може да се разсърди първоначално, но със сигурност ще се види с момите.  :wink:

ДжБрул, предложи мацки, ама да живеят в София.

Да ви кажа нещо смешно. Пита ме едно момиче от къде съм и аз й казвам, че съм от София. И следва въпрос: "А къде си родена?"  8O  За мен е логично, че щом съм от Сф, значи там съм родена. Явно не за всички.

Желая ви приятен уикенд! Ще се материализирам пак в неделя вечер.  :D

Последните дни съм ужасно крива, но мъжът ми ми е обещал, че всичко ще се оправи. Няма да се оплаквам, значи.  :)

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #54 -: Септември 30, 2011, 06:48:26 am »
Блу, подкрепям сериозния немски човек, всичко ще бъде наред!  :hug2:

Лис, 35 евро е идеално при условие, че в България същия е над 100лв!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #55 -: Септември 30, 2011, 07:35:45 am »
Мише, честито за листовките
успех и на практическия
Деси, ако беше казала друг град може би нямаше да следва втория въпрос  :wink:
просто софия е град с много пришълци и за това хората вече питат такива неща
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #56 -: Септември 30, 2011, 07:44:35 am »
Благодаря Мини!


Деси, ако беше казала друг град може би нямаше да следва втория въпрос  :wink:
просто софия е град с много пришълци и за това хората вече питат такива неща


Именно, аз също съм от столичани в повече  :D,
но като ме питат от къде си, казвам къде съм родена!
За мен така е правилно, а и не се срамувам от корените си, напротив!
« Последна редакция: Септември 30, 2011, 07:48:57 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #57 -: Септември 30, 2011, 09:01:34 am »
Мише, честити ти листовки. Ще вземеш кормуването от раз, така да знаеш :D

Лис, ще чакаме новини днес!

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #58 -: Септември 30, 2011, 09:25:37 am »
Мише, честити взети листовки. Хората са те посъветвали достатъчно, ще се стегнеш и ще вземеш и кормуването.
Лиси, продължаваме да ви стискаме палци.
Деси, ти си кореняк, но наистина има много дето не са. Аз също казвам от Пловдив обикновено, но реално не съм, та понякога се наляга уточняване.
И специално на сватята да си призная, че поокълцах снаха ѝ  :oops:. Казвам го тука, че да я е срам да ме набие. :lol: Ама нема се пуашиш - не е много, само тия перушинестите кичури с бебешката коса.
Лек ден ви пожелавам.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Re: Последна септемврийска седмица 26.09. - 01.10.
« Отговор #59 -: Септември 30, 2011, 10:01:38 am »
а, извинете, ама на въпроса "от къде си" има само един отговор - мястото, където си роден /или израсъл, най-малкото.

Мишанта, към ценните съвети, дадени от JBrul, да добавя още малко по спомени от едно време - инструкторът ни учеше, че е много важно демонстративно да си наместиш огледалото за обратно виждане преди потегляне - може просто да протегнеш с ръка към него и да го докоснеш, но да има такъв жест, който да покаже, че не си забравил тази важна част от подготовката.
другото, което си спомням, че ни дресираше инструкторът за изпита - много демонстративно да се оглеждаме при потегляне, завиване и прочие маневри - с обръщане на тялото наляво и надясно.

аз също не знам как се отваря капака на двигателното отделение.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!