0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Взема ли се клостилбегита до 6 пъти в живота?
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2011, 13:07:40 pm »
една интересна статия за лечението с Клостилбегит.

http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_8586.html

източник: http://www.facebook.com/#!/pages/In-vitro-Sofia/105369042887122
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Взема ли се клостилбегита до 6 пъти в живота?
« Отговор #21 -: Декември 02, 2011, 16:27:23 pm »
Здравейте,

зачетох се случайно в темичката от любопитство.Аз доста изчетох по въпроса от 2 години насам, т.к. съм със стерилитет и ПКЯ, имам 6 мес.стимулация с клостил (след направена снимка и каквито е необходимо изследвания:))- с доза по половин хапче. Сега ми предстоят инсеминации и се замислих, че лекарят каза,че отново стимулацията ще бъде с клостил. Което пък противоречи на въпросното твърдение. По принцип ходя при добър специалист(уж препоръчан и т.н., въпреки че преди да ми предпише Клостила, не се сети да ме изпрати на светна снимка-аз сама се инициирах), но напоследък се случиха някои неща, които малко ме усъмняват дали да не пробвам да го сменя.

Доколкото знам ограничението за приема на клостила не идва от това, че на някого нещо ще му стане, а оттам, че стимулира произвеждането на повече яйцеклетки на месец и дълга употреба води до изчерпване на яйчниковия резерв.