Привет на всички!
Мише, безумни въпроси има в тези листовки!!! Чудя се кога най-после някой ще седне и ще ги направи читаво, да учат курсистите наистина важните неща, а не да зубрят безумия

Аз ги взех от първия път /умея да помня глупости

/, но и до днес помня един въпрос и особено безумния му ВЕРЕН отговор.
Въпросът беше: "Ако вашето МПС се повреди на ЖП прелез и остане на релсите, как ще сигнализирате на идващия влак за това?" /цитирам по смисъл/
Отговорът: Ще размахвам запалена факла с кръгови движения

Ами да ви кажа, в колата ми има какво ли не, даже и фенерче, но факла - нямам.

И у нас нямам, а и самоделна едва ли мога да си спретна, ей така докато колата ми си седи на релсите в очакване да я блъсне влак...явно съм егати смотаната неподготвена шИфьорка

В такава ситуация, честно казано бих се изнесла от колата скорострелно, ще пусна всички светлини и ще звъня на 112 да кажа къде съм, каква е ситуацията, те да се свържат с БДЖ и пр....нЕма да клада огън и да ръкомахам със сигурност. Та...така за листовките. И други бисери се сещам от тях, ама ще пиша до утре, ако захвана.
Иначе да се похваля, днес се прибрахме от морето с дребния човек, случихме приказно време, изкарахме много готино

Ако днес на връщане, по пътищата на родината нямаше толкова "топ-шофьори", "взели книжка от раз", които да карат срещу мен бързайки за онзи свят явно...Дани нямаше да чуе толкова много "мили слова" от устата на мама

по адрес на някои хора. Някак "много готино" ти се смръзва кръвта, когато един камион изпреварва друг на завой и вторият цъфва срещу теб и трябва да се спасяваш в банкета, внимавайки да не правиш рязка маневра... А шибаните катаджии, вместо да ги съдират такива, дремят в храсталака да те заковат дали караш с 50 при поредния малоумен знак за ограничение 40. Сори за излиянията, ама ми е прясно още впечатлението колко камикадзета фучат по пътищата

и мЪ е яяяяд на тях ама, думи нямам чак.