0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Norensia
« -: Август 06, 2011, 08:38:40 am »
Здравейте бих се радвала ако разгледате графиката ми и я коментирате
Работим по въпроса за второ детенце но не става имам и един миссед преди 18месеца на 23съм но овулация май липсва :(Ако и този месец нестане (както май изглежда)Другия месец ми е назначено лечение с клостилбегит,меногон и естрофем  :(
Благодаря ви!!!
« Последна редакция: Август 06, 2011, 09:04:31 am от norensia »

*
Re: Графиката на Norensia
« Отговор #1 -: Август 06, 2011, 09:39:52 am »
Норенсия, надявам се съвсем скоро да видиш  :bfp: , но като за начало, не искам да си тъжна...съвсем скоро всички ще имаме повод за радост.
юа относно графиката,а все пак си мисля,че овулация може и да е имало на 24-ти ден..в друга тема видях,че цикъла ти е между 35-40 дена,така че отново ще се повторя...напълно нормално е на 24-ти ден да имаш овулация.Кога излседва прогестерон?
P.S Ако бъркам ,другите момичета ще ме поправят !
Успех! :D

« Отговор #2 -: Август 06, 2011, 09:51:09 am »
Прогистерона беше  на 25.07 и беше нисък затова д-ра каза няма овулация аз се надявах да направи уз но той каза няма нужда нали на 07.07 съм те гледал :?Ако ме беше прегледал щях да знам но....

*
« Отговор #3 -: Август 06, 2011, 09:54:51 am »
Точно на 25-ти според мен може да е имало овулация и затова прогестерона е бил нисък ...

« Отговор #4 -: Август 06, 2011, 10:07:02 am »
jolie16 такива надежди ми вдъхваш че ако си пред мен ще те нацелувам :D
С първото ни детенце забременях на 28ден,но вече не вярвам много в чудеса...
За съжаление сме правили 1път в тези дни  :oops:

« Отговор #5 -: Август 06, 2011, 12:22:18 pm »
Norensia, аз ти отговорих и в другата тема, но тук пак да напиша: графиката ти е много обещаваща, аз също съм на мнение, че овуто е било на 25 ден и тогава няма как прогестеронът да е висок, наистина. Той се изследва 7 дни СЛЕД овулация. Да се надяваме че сърчицето на 23тию ден е свършило работата  :wink: Стискам палци температурата да се задържи така висока и след два три дни направи едно тестче  :P  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #6 -: Август 06, 2011, 12:41:54 pm »
jolie16 такива надежди ми вдъхваш че ако си пред мен ще те нацелувам :D
С първото ни детенце забременях на 28ден,но вече не вярвам много в чудеса...
За съжаление сме правили 1път в тези дни  :oops:

:goodluck: osi_9

« Отговор #7 -: Август 06, 2011, 14:41:51 pm »
благодаря ви мнооогоо а примерно колко трябва да ми е температурата преди да мо дойде?

« Отговор #8 -: Август 06, 2011, 16:02:28 pm »
Обикновено спада с по 0.2 градуса на ден в продължение на ден два (и няма покачвания) и тогава ти идва. Но ти престани сега това да го мислиш. Няма да ти спада температурата.  :wink:
« Отговор #9 -: Август 06, 2011, 16:04:06 pm »
 :D И аз много много се надявам да успеем без намеса на клостила

« Отговор #10 -: Август 06, 2011, 16:08:15 pm »
 Здравей Norensia :balk_64:.И според мен е имало овулация на 24-тия ден,а и графиката ти върви много добре за сега. По правило б.т. пада в денят преди м.ц. или в същият ден.Твоята температура днес е доста по-висока от вчера. Дано сърчицето да свърши работа :bfp:,пък макар и едно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
« Отговор #11 -: Август 07, 2011, 07:24:28 am »
Правих си тест който е 100 -,но аз си знаех че е така не съм се изненадала ,много се надявам утре да падне тая температура и да ми дойде че да започвам лечение :?

*
« Отговор #12 -: Август 07, 2011, 18:52:59 pm »
Не се очайвай мила може да е рано да отчете още положително.Графиката ти е добра и това зацапване по скоро  прилича на хванато яйце та изчакай още малко. :bighug:КЪСМЕТ МИЛА НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!! :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #13 -: Август 07, 2011, 21:13:16 pm »
 yahoo_17
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #14 -: Август 07, 2011, 21:16:17 pm »
Aко е имало ову то е било на 24ден,а това зацапване аз го имам всеки божи месец в началото си мислех че е овулация но не е определено!!!Не съм се отчаяла а напротив доказват се думите на д-ра при който хода.Няма да стане без стимулация,което не ми допада страх ме е от клостила,иде ми да се откажа но момиченцето ми толкова иска да стане кака че трепери като види :bori_014: а и баща и иска да има още една кукличка вкъщи :bori_016:,затова с най-голямо нетърнепие очаквам да ми дойде знам че не е станало познавам се :Dвече съм била бременна 2пъти.Д-ра каза че стази късна овулация е по вероятно да няма качествени яйцеклетки!!!Е стискайте ми палчета за следващия месец!

« Отговор #15 -: Август 08, 2011, 07:40:18 am »
Така като разглеждам графиките тестчетата са си ги направили момичетата на 13,14ден след ову и им е показало
Така че сега само да го чакам този моя цикъл :x

« Отговор #16 -: Август 08, 2011, 09:52:38 am »
Скъпа, според мен месецът още не е отписан  :wink: стига с тия черни мисли!  :sunshine:
« Отговор #17 -: Август 08, 2011, 17:09:16 pm »
Късмет мила :crossfingers:. Дано този месец видиш :bfp:. Много целувки :bighug:
*
« Отговор #18 -: Август 08, 2011, 17:55:33 pm »
Късмет дано видите  :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #19 -: Август 09, 2011, 08:36:11 am »
Виждам ,че Т.пада за съжаление.Още има надежда,но пък знам,че ти го чакаш с нетърпение този цикъл,така че успех миличка