0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Програмата на Община Русе "Асистирана репродукция"
« Отговор #20 -: Октомври 12, 2013, 20:12:21 pm »
жените с ИЯР не могат да се възползват от ФАР
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Re: Програмата на Община Русе "Асистирана репродукция"
« Отговор #21 -: Октомври 12, 2013, 20:25:05 pm »
жените с ИЯР не могат да се възползват от ФАР

Да вярно .... Въпреки, че някои успяват да смъкнат ФСХ и реално може и да успеят.

Пример : Моето ФСХ винаги е било под 12, но реално съм си с ИЯР, т.е. кандидатствала съм по ФАР. някога.
*
Re: Програмата на Община Русе "Асистирана репродукция"
« Отговор #22 -: Февруари 22, 2014, 09:19:49 am »
Здравейте. Записвам се да следя темата в очакване на актуална информация за 2014г.
Успех на всички, борещи се за дечица.
*
Здравейте отново.
Одобрени сме с 1000 лв., въпреки предварително одобрения лимит от 2500 на двойка. Казаха, че е имало доста желаещи и по тази причина са намалили сумите.
Ще има кандидатстване и през юни. Промяната тази година е, че разходите трябва да се отчетат в годината - т.е. до края на 2014г.
Може ли някой който има представа ,какво точно трябва да пише в експертното становище.Искам да кандидатствам за подпомагане на естествен цикъл .Имам нещо като епикриза ,което ми изготвиха в клиниката ,но днес при подаване ,ми върнаха документите тъй като нямам експертно становище :(
*
Здравей.
Аз имам едно становище - като епикриза, което е почти идентично с това за кандидатстване пред фонда, но пише, че се препоръчва инвитро на естествен цикъл. Преди това са описани епикризите, които имам - които обясняват на практика защо се налага пристъпване към арт процедура. Това е подписано от лекар и подпечатано от клиниката. На теб в коя клиника ти го готвиха? Ако искаш дай мейл, ще ти пиша повече инфо за моето.
Моля, на вниманието на русенки, които се интересуват от общинската програма. вече е актуализиране и изискванията са по-либерални.

http://ruse.topnovini.bg/node/585274

Бъдете добри и не губете кураж! :)