0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Чудех се в коя да попитам и реших, че тук е най-подходящо, тъй като тук има предоставена информация за уролози-андролози /която всъщност не мога да отворя :(/:
Момичета, сигурно ще ме вземете за тотално объркана, което всъщност е истина, ама днес се обадих да запиша час за уролог и исках да се обърнем към център "Надежда", но звъннах на регистратурата на клиника "Малинов", където всъщност се намира "Надежда", но на ет.4. Оказа се, че там няма уролог, защото било само АГ и ми записаха час за уролог в "Малинов". Сега обаче като чета в сайта им, излиза, че те се занимават главно с пластична урология 8O. Ако някой може да внесе яснота и да ми обясни ще съм му много благодарна, тъй като от притеснение май съвсем вече нищо не разбирам. Аз всъщност исках да се консултираме в център "Надежда" и оттам вече, ако е необходимо да направим спемограма и други необходими изследвания.
Благодаря предварително! :oops:

*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Уролози в Сф - Кацаров и Бъчваров (примерно), спермограмата е добре да я направите в клиниката.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Evro, много ти благодаря, че се отзова  :flower:. Преди малко записах час при доц. Куманов /ендокринолог и андролог/, защото свеки каза, че при него съпругът ми е ходил преди време, само че по друг повод. Оттам вече, ако ни каже да направим спермограма вече ще знам къде да запиша час :lol:
Още веднъж Благодаря!

Влияе ли разширената вена на единия тестис за оплодителната способност на мъжа?
Здравейте, не съм сигурна дали тук трябва да задам въпроса си, но ще бъда благодарна, ако получа отговор.А именно: спермата на съруга ми промени миризмата си и стана доста неприятна. Индикация ли е това за някаква болест и уролозите ли се занимават с това?
Предварително благодаря на всеки, който помогне с мнение!