0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Към какъв лекар да се обърна?
« -: Април 04, 2011, 18:43:19 pm »
 Здравейте! Накратко въпросът ми: към какъв лекар да се обърна, за да разбера защо след менструация цикъла ми продължава с неменструално кървене, кафеникаво, вече 12 ден съм така. Започна миналата година, не обръщах внимание, смятах че ще се оправи, че е стрес или нещо такова, дори не го отбелязвам в календара си, но става все по-зле.Този месец вече имам и пронизващи болки след края на цикъла,сякаш съм в цикъл,а не съм. Последният ми цикъл започна на 25.03  нормално кървене, а още продължава с това кафяво нещо и няма признаци да спре.Мисълта ми е - гинеколог или ендокринолог трябва да посетя?Благодаря предварително на всички, които могат да ме посъветват за подходящ специалист.
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Към какъв лекар да се обърна?
« Отговор #1 -: Април 04, 2011, 18:58:32 pm »
Според мен първо посети гинеколог, а ако има нужда, той ще те прати и на ендокринолог.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Към какъв лекар да се обърна?
« Отговор #2 -: Април 04, 2011, 20:38:35 pm »
определено при гинеколог.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!