0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Ив`
« Отговор #40 -: Юли 16, 2011, 09:11:11 am »
Ив, и аз като Фови ти пожелавам след 1-2 да е още по-наситела втората черта, но по принцип преди закъснение, ако има бременност е съвсем нормално да бъде бледа втората черта.   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #41 -: Юли 16, 2011, 11:05:46 am »
:goodluck: :goodluck: :goodluck:
Колко много бледа??? Дай да я видим :)
Много обичам да гледам тестове и да гадая по тях  :wink:
Изтрай още няколко дни и пускай ЧХГ  :D
Стискаме ти палци :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #42 -: Юли 16, 2011, 13:25:11 pm »
Дано бледата чертичка до няколко дни да си стане една хубава наситена черта , за да се радваме и за теб че ще ставаш мама.
*
« Отговор #43 -: Юли 17, 2011, 13:50:25 pm »
Моля те , Господи !
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
« Отговор #44 -: Юли 17, 2011, 14:06:16 pm »
Ив, моята първа втора черта  :P също беше много, много бледа, теста го направих в деня, когато трябваше да ми дойде. Проверявах я през 5 мин дали е още там  :P щом има втора черта, ще стане и по-тъмна. Стискам палци!
*
« Отговор #45 -: Юли 17, 2011, 14:48:53 pm »
 :thankyousign:

*
« Отговор #46 -: Юли 17, 2011, 15:38:59 pm »
Ив, щом е по-наситена втората черта, значи ЧХГ се увеличава, което пък значи че има бременност и всичко върви много добре  :D
Пусни утре един кръвен тест за бременност, за да се успокоиш, защото най-рано след 2 седмици може да отидеш на лекар.
« Отговор #47 -: Юли 18, 2011, 16:32:16 pm »
Ив,като гледам миличка,май не трябва да те посещава  :witch:през останалите 8 месеца .Стискам палци ,а и аз съм на мнение,че щом има втора чертичка,независимо колко е бледа,то бременност има preggo.Тихичко честито от мен и очакваме да потвърдиш и официално ,че сте ставаш мама :bori_015: :bighug:.
*
« Отговор #48 -: Юли 19, 2011, 12:21:46 pm »
Еееее най-сетне, ами честито  :D. Лека бременност и здраво бебче ан финала /след около  8 месеца/  :D
« Отговор #49 -: Юли 19, 2011, 15:59:59 pm »
Да разбираме ли че тестоавата чертичка вече е Мнооого ярка  :D
Честито миличка, лека бременност и от мен :)
Чакаме след седмица - две и резултати от прегледа :)
ДА се пазиш много!!!
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #50 -: Юли 19, 2011, 17:20:34 pm »
Честито Ив! :D
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*
« Отговор #51 -: Юли 19, 2011, 17:44:44 pm »
Ив,честито и от мен ,много се радвам за теб .Леки и безпроблемни оставащи месеци .
« Отговор #52 -: Юли 19, 2011, 20:39:22 pm »
Ив честити две чертички миличка  :bfp:,желая ти всичко да е лекинко до края и да си гушнеш мечтаното бебче  :babyflips:
Дай боже на всички момичета това щастие !
Много да се пазиш ! 
Прегръдки  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #53 -: Юли 19, 2011, 21:33:25 pm »
Благодаря ви милички!Чакам да мине малко време да отида на лекар,че да мога да се поотпусна :?Прегръщам ви и ви желая следващите да сте вие! :bighug: :grouphug2:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: yahoo_17

*
« Отговор #54 -: Юли 21, 2011, 10:55:56 am »
Ив,страхотна навина!  :D- ЧЕСТИТО МИЛА!!Виждаш ли след всяко зло идва добро-както ти казах.Много ме зарадва-БЕЗПРОБЛЕМНИ ОСТАВАЩИ МЕСЕЦИ!!!!! :grouphug:
« Отговор #55 -: Юли 21, 2011, 11:14:32 am »
Ив,честито и от мен,миличка.Желая ти една прекрасна и безпроблемна бременност!!!
[/url]
*
« Отговор #56 -: Юли 21, 2011, 17:19:45 pm »
С толкова много сърчица този месец, направо си очаквах да прочета за твоето положително тестче :)
Честито и лека бременност до края!  :cloud9: preggo yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #57 -: Юли 21, 2011, 21:46:57 pm »
Ив, честито, миличка, да изживееш най-прекрасните девет месеца. И сега да се пазиш и да си почиваш!!!  :balk_21:
« Отговор #58 -: Юли 23, 2011, 12:14:21 pm »
Ив, честити 2 чертички !!!!!!!!!! Всичко най-хубаво ти желая!!!!!!!!

*
« Отговор #59 -: Юли 26, 2011, 12:23:52 pm »
Момичета,нещо става с мен ... :( имах си до днес чисто бяло кремообразно течение,днес то е по скоро жълтеникаво.Притеснявам се,защото четох за трихомоните и бременността....и се психирам яко...не знам защо реших че е нещо такова ...но ... osi_1 кажете случвало ли ви се е е нещо такова и на вас?