0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за съвет
« -: Януари 04, 2011, 18:41:07 pm »
Извинявам се за въпроса които не засяга проблемите в този форум но тъи като съм пред процедура този месец за инвитро,възникна здравословен  проблем при мъжа ми които се изразява в виене на свят,гадене,изпотяване на крайниците в студена пот,и така е 10 дни,в  първите 2-3 дни имаше главоболие,посетихме кардиолог вси4ко беше наред,след това посетихме невролог той установи нарушена функция на вестибуларния апарат което вероятно се дължало на прекарана настинка или стрес,напрежение той ги имаше и двете и въстановяването било бавно.Въпросът ми е някой сблъсквал ли се е с този проблем.Моля за съвет...
*
Re: моля за съвет
« Отговор #1 -: Януари 04, 2011, 20:54:42 pm »
nica06, няма как да получиш смислен отговор за диагноза и лечение тук във форума.

Бих ти дала съвет да потърсите второ мнение от друг кардиолог и/или невролог. И добре да помислите дали проблемите на мъжа ти ще се отразят зле на твоето инвитро - хубаво е да сте подготвени и да имате план за действие според това как се чувства той.
Re: моля за съвет
« Отговор #2 -: Януари 11, 2011, 14:40:23 pm »
Моят съпруг е с проблеми с вестибуларния апарат В общи линии няма лекар от по-известните, който да не сме посетили по въпроса и всички са единодушни, че лечения няма - има поддържаща терапия :( За съжаление при стрес на организма пристъпите се изострят, после дълго време може и да няма проблем!
Всъщност какво ти е питането - дали с тези проблеми може да направите ин витро ли?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Re: моля за съвет
« Отговор #3 -: Януари 11, 2011, 15:52:09 pm »
и ние посетихме лекари и те казаха същото,предписаха лекарства и 4е минавало бавно надявам се 4е няма да попре4и на инвитрото.
*

    циник

  • *
  • 18
  • циникът е бивш оптимист :)
Re: моля за съвет
« Отговор #4 -: Януари 13, 2011, 15:19:01 pm »
здравей nica06
аз съм с такива проблеми от около 10 - 12 години и аз ходих при много лекари невролози ото-невролози и всякакви други отговорът е - "мениероподобен синдром" /защото не оглушавам при криза, а ако се губи слуха си е болест, а не синдром/ с отключващ механизъм стрес и се лекуват само симптомите - бетасерк за световъртежа /последния път изпих 3 опаковки и не ми помогна/, медрол мисля се казваше другото за гаденето и най-отвратителното - транксен за стреса /който пих само 1 месец и след като прочетох, че се пирстрастява към него го спрях/. В момента се спасявам с деанксит - само с него ми спира световъртежа.
Колкото до инвитрото - аз правих през октомври и никой не ми каза, че е противопоказно :)
Опитайте още 1-2 лекари, защото състоянието е доста неприятно /аз се подпирам по стените като ходя, а има хора, които изобщо не могат да стоят прави/ - в МВР болница в София правят едно изследване "като за космонафти" - въртят в една машина за да уточнят диагнозата и постепенно ще си намери това, което му помага при криза.
успех!
" ...Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи..."
Re: моля за съвет
« Отговор #5 -: Януари 15, 2011, 11:55:05 am »
За ин витрото не би трябвало да е проблем, аз съм доказателството :D по-точно съпругът ми!
циник, същите лекарства ги пи и моя мъж, без транксен, обаче за бетасерк му казаха, че действа с натрупване и просто няма как да ти мине от 3 опаковки :( Той беше на бетасерк почти 3 години и го спря съвсем скоро Иначе и ние сме обикаляли доста лекари, включително и професори, всеки казва едно и също!
Успех с ин витрото!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Re: моля за съвет
« Отговор #6 -: Януари 16, 2011, 18:36:21 pm »
Добре е и да попиташ лекаря по репродуктивна медецина.Освен заболяването му кажи ако мъжът ти взима и някакви лекаяства. Той мисля ще прецени най точно.
казвам това защото аз правих скоро компютърна томография и попитах лекаря там .Колко време нетрябва да забременявам а той ми каза -"Питай лекаря по реп.медицина или гениколога си.
*

    циник

  • *
  • 18
  • циникът е бивш оптимист :)
Re: моля за съвет
« Отговор #7 -: Януари 16, 2011, 18:47:13 pm »
rozovelka лошото е, че тези 3 опаковки са си три месеца, както обичам да казвам аз, "на въртлежката" :))) като, да кажем, предните три не пиех нищо и чаках да ми мине :)) и реших, че шест месеца на въртележката са прекалено много - наблегнах на деанксита :)
" ...Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи..."