0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Закъснява ми вече 4 дни, преди правехме опити за дете но нищо не се получи, сега възможно ли е без да е свършил в мен да забременея? чела съм че в течноста при възбуда на члена,която е няколко капчици само, също има сперматозоиди,така ли е? моля някой ако знае нещо по темата да ми даде отговор  :?
*
Сама си отговорила на въпроса си - на теория, информацията ти е правилна. Направи тест за бременност.

А който не желае забременяване, да ползва презерватив. Или поне противозачатъчни.
аз искам дете и то много :) лошото е че съм в чужбина и дори не мога да обясня в аптеката какво ми трябва... ще изчакам още няколко дни и ако не ми дойде, колкото и да не искам да разбират други хора за самненията ще помоля някой който говори езика да ми вземе.. това ще е най0хубавия подарък за нова година и рождения ми ден :)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
кажи на кой език ти трябва, ще ти го преведем. най-малкото, мисля, че на английски ако поискаш, все трябва да те разберат...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
  Имам два аборта на 18 и на 23 години.И двата са следствие на предпазване с т.н. прекъснат акт и последвало повторно сношение...
  Винаги когато ще повтаряте,мъжа трябва преди това да е измил члена си или да е ходил до тоалетна по малка нужда,тъй като има остатъци от семнна течност.
  Успех и дано нещата се развият така, както желаете
Благодаря ви за отговорите. трябва ми на унгарски  :? а на англииски ся ще видя как е тест за бременност :)
terhességi teszt

Това казва Google преводача че е тест за бременност на унгарски, но...как се чете  8O
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.


*
Просто напиши "hCG test" и "pregnancy test" на лист хартия.
Предполагам в аптеката ще разберат какво ти е нужно.
blagodarq vi :) veselo izkarvane na novogodishnata nosht  :D
Има голяма вероятност от забременяване, нищо че е свършил от вън.